Wpisy 1 323 100 – 1 323 199
8 stycznia 2013 22:26 → 8 stycznia 2013 22:46, 100 wpisów
długo nie było 6 w Lotto na stronie, a teraz już kolejna w ostatnim tygodniu. Jest to "szóstka" nr 9 w typowaniach multipasko. Dla ciekawostki powiem, że do tej pory podano już 179 848 typów "dwunastek". Więc pada średnio 1 na 20 000
lila ..foto ..przestaj chwalisz wystawia twój profil... i dzidaaa i znikam...
Lila tak wiem już teraz. Wiedziałem o lotto z 12 a o mini chciałem się upewnić
Oczywiście nie w ostatnim tygodniu tylko 2 tygodniach (poprzednia 25 grudnia).
angierski
mimo wszystko, mało widziałem ostatnio takich, którzy by się na łby pozamieniali, bez urazy
mimo wszystko, mało widziałem ostatnio takich, którzy by się na łby pozamieniali, bez urazy
Lila....ładna fotka w profilu
Robal_36 no kiedys sie puszczalo po tyle zakladow teraz to juz rzadkosc jedynie na 7 liczb moze
Pasko moze na to terorii nie ma ale wygrane zdarzaja sie seriami
lila ..ja dobrze czuję ..ale troche jestem smutnoo
Lila...oczywiscie
krzysio....znowu maxa w piwnicy zamknąłeś?wypuść go niech se chłopaczyna oddychnie świeżym powietrzem
lila ..po niwe mam z kim lizaki cucu i nic nie mogę nowiutki dom i auto i znikam..
Lila...to ta z facebooka
Do momentu losowania kazdy moze czuc sie jak milioner i to lubie :p
krzysio..musisz szukać cucu,chajtnąć z cucu i masz lizaki i lodzi za darmo i dom w czystości utrzymany
zaraz trza lulu i dzida
Lila...
lila ..ja nie zamknąłem 13maxa w piwnicy jak wiezieniu on sam schował
a ja wam mówię max w kosciele i dzida
lila domyslam sie,ale ja zaczalem przesadzac. Od jutra max.1 zakladzik
tommek
prof..13maxa wie wie nie chodzi nic kiedyś do kościoła..tak ja nic nie nawidzę w kościele
Lila...no chyba mi się tak wydaje
profesorze...może ksiądz po kolędzie chodzi u niegociekawe kto kogo spowiada,max księdza czy na odwrót
krzysio....ja w kościele byłem w tamtym roku na wielkanoc
lila, ja wlasnie dostalem szalu... Zeby nawet 3 nie trafic... Nie podoba mnie sie to
lila ..jutro naistaluję na gg ..dziś znowu nie otwierałem ..ty wiesz jestem leniem
Kumulacja Lotto: 3 000 000 zł
Lila....może razem z batmanem latają po niebie po kolędzie