Wpisy 1 322 339 – 1 322 438
8 stycznia 2013 16:28 → 8 stycznia 2013 18:18, 100 wpisów
to gówniarz nie ma sensu psuć klawiatury - to nie forum dla gimbusów
dotam ale wygrane są, z tym, że lepiej dla ogółu grających chyba byłoby trafienie raz w miesiącu 7/10 niż 5x 4/10 i 5x 6/10, no chyba, że takie granie to rozrywka dla większości - taki sposób na nudę i cieszą się nawet z tych 4/5/6 na 10
Cathari, nikt nie każe Ci podawać metody, tylko udowodnij , że rzeczywiście jest skuteczna.
A jak chcesz pokazywać środkowy palec, to po co tu wchodziłeś i się chwaliłeś?
Graj i wygrywaj tą swoją pracochłonna metodą do woli, a nie chwalisz się , a potem "dobrzejesz".
A jak chcesz pokazywać środkowy palec, to po co tu wchodziłeś i się chwaliłeś?
Graj i wygrywaj tą swoją pracochłonna metodą do woli, a nie chwalisz się , a potem "dobrzejesz".
Test MM.
03, 05, 09, 12, 14, 18, 22, 26, 28, 30, 31, 33, 37, 38, 42, 43, 47, 48, 50, 56.
................................
03, 05, 09, 12, 14, 18, 22, 26, 28, 30, 31, 33, 37, 38, 42, 43, 47, 48, 50, 56.
................................
to wszystko już przerabialiśmy z ta grą w TS, prawda jest znana wszystkim CENA ZAKŁADÓW POŁOŻYŁA GRĘ
Ale martwisz się o mniejsze przychody TS'a czy że TS nadrabia niedopłaty oszukując?
tańczącyzwilkami , metoda stara jak świat, tani zakład pozwala grać systemem, drogi skraca ilość zakładów i tyle w temacie
Agatka.. .
Zakładam, że test jest na NIE.. .
----------------------------
Zakładam, że test jest na NIE.. .
----------------------------
po drugie wygrane w poszczególnych kolekturach , to poprostu sama reklama
mini jest nadal tanie - mozna grac systemem i co? na Milion osób 4/5 trafia 200 osób
nie wiem czy pamiętasz ,taki czas że po każdym losowaniu Multi były karteczki z wygranymi;10,9,8,7,6
pamietam karteczki
no ale moim zdaniem to nie wina ceny, tylko działalności TS,a bo ludzie nagle przestali być skuteczni?
Liczba ze snu, o przechodzeniu przez wodę .... 33.
------------------------------------
------------------------------------
W Polsce gry lotto są droższe niż poza PL
Cd. O ten sen pytał się chyba Kriss.
-------------------------------
-------------------------------
jeśli bonus nie padnie do konca lutego wiecej na 1 nie zagram
niech mi ktoś wytłumaczy poco te czytnik w punktach do skanowania kuponów
*na 10 skreslen
chyba pokazuje wygrana
niezawracasz du py kolektorowi tylko sam sprawdzasz
cathari - (od greckiego katharos, "czysty", heretyckie sekty chrześcijańskie,
Istotne charakterystyczne Catharist wiary był Dualizm , czyli wiary w dobre oraz złe zasady, z których były tworzony niewidzialny i duchowy wszechświat .
Istotne charakterystyczne Catharist wiary był Dualizm , czyli wiary w dobre oraz złe zasady, z których były tworzony niewidzialny i duchowy wszechświat .
wczoraj grałem sobie w pokera na facebooku i jeden koleś do mnie, że marek to najbardziej ***skie imię
Do Monet - coś koło tego !
Teraz podaj interpretację, tego nicka frania od tych , no wiesz firanek .
Czy to w ogóle jest zjadliwe ?
Teraz podaj interpretację, tego nicka frania od tych , no wiesz firanek .
Czy to w ogóle jest zjadliwe ?
gdybym dziś skresliła 3/3 z plusem to na wieczór puściłabym 10(0 14 miałam 1/3 z plusem)
Do Monet - jesteś dociekliwy i chwała Ci za to !
Oby więcej takich, by Polska będzie rosła w siłę a ludziom będzie się żyło dostatnio.
W tym ostatnim zdaniu jest zawarty pewien sarkazm,jako wspomnienie przeszłości, kiedy ludzie byli podmiotem ... .
Pamiętam słowa niezapomnianego hrabiego Waldorfa, który rozpoczynając swój cotygodniowy felieton ... zaczął od słów :
- Ze łzą w oku wspominam te przedwojenne czasy, kiedy wszystko było lepsze, nawet moje zdrowie. Bawiąc ostatnio na festiwalu w Koszalinie .... itd. .
W latach 70. tylko ON mógł sobie pozwolić na takie coś !
Oby więcej takich, by Polska będzie rosła w siłę a ludziom będzie się żyło dostatnio.
W tym ostatnim zdaniu jest zawarty pewien sarkazm,jako wspomnienie przeszłości, kiedy ludzie byli podmiotem ... .
Pamiętam słowa niezapomnianego hrabiego Waldorfa, który rozpoczynając swój cotygodniowy felieton ... zaczął od słów :
- Ze łzą w oku wspominam te przedwojenne czasy, kiedy wszystko było lepsze, nawet moje zdrowie. Bawiąc ostatnio na festiwalu w Koszalinie .... itd. .
W latach 70. tylko ON mógł sobie pozwolić na takie coś !
Do Monet
cd. postu.
Nie jest ważne to, że był kochającym inaczej, ważne jest to, że był człowiekiem, który w tamtych trudnych czasach miał odwagę mówić to, co myśli, jaki jest jego stosunek do otaczającej go rzeczywistości.
cd. postu.
Nie jest ważne to, że był kochającym inaczej, ważne jest to, że był człowiekiem, który w tamtych trudnych czasach miał odwagę mówić to, co myśli, jaki jest jego stosunek do otaczającej go rzeczywistości.
agatko idzie do nas ponoć ...wyż rosyjski - trzeba ten bonus w końcu zdjąć z tapety
px nie jeżdżę na nartach tylko na ...sankachale śniegu u mnie i tak na razie brak
cathari>>> ja myślę że gość po prostu potrafił z ówczesną władzą w zgodzie żyć. Dlatego pozwalano mu nieco więcej niż innym. Zresztą takich "pozwalających " sobie na jakąś ukryta krytykę publiczną było wiecej-wielu jeszcze żyje.Oczywiście krytyka wcześniej oglądana była łaskawym okiem cenzury z każdej strony.
Byli to tzw. krnąbrne pupilki władzy.
Byli to tzw. krnąbrne pupilki władzy.