Wpisy 1 322 239 – 1 322 338
8 stycznia 2013 15:17 → 8 stycznia 2013 16:26, 100 wpisów
lottowin
kocur
Dla mnie 19 oznacza, że gdzieś w pobliżu czai się 44,53,57
kocur
Dla mnie 19 oznacza, że gdzieś w pobliżu czai się 44,53,57
Do medea - co się tyczy filozofów ... .
Kant też powiedział, że kamień też czuje, bo piszczy jak się go piłuje.
Pozdrawiam.
Kant też powiedział, że kamień też czuje, bo piszczy jak się go piłuje.
Pozdrawiam.
w batmana.pingwina .darmozjada??
lottowin to ,co napisała medea o wierze w siłe transcendentną...gdzies sie na studiach o tym uczyłam ale nie pamietałam jaki to filozof
agatkaa
Zgadzam się, że teraz czas na trochę mniejszą liczbę powtórek
Zgadzam się, że teraz czas na trochę mniejszą liczbę powtórek
kriss no taka jest prawda, nie ekscytuj się - tylko kasa liczy się
medea,
no i zapusciłem sie do kolektury i jest 3/5 ale 19 tez mogłem dać bo chodziło mi po głowie
no i zapusciłem sie do kolektury i jest 3/5 ale 19 tez mogłem dać bo chodziło mi po głowie
gaja, to faktycznie pascal ze swoim tzw. zakladem... ogolna konkluzja jest taka, ze lepiej wierzyc, bo ci to nic nie szkodzi
ale trzeba pamietac, ze pascal moze byc nieobiektywny, bo przezyl 'mistyczne nawrocenie' na jakims tam etapie swojego zycia
jest nie za ciekawie medea, to jakieś cholerstwo bo juz bardzo dużo ludzi choruje
kondi1
U mnie też ludzi padają jak muchy. Trzymaj się ciepło. pozytywnej energii w załączeniu
U mnie też ludzi padają jak muchy. Trzymaj się ciepło. pozytywnej energii w załączeniu
pawus, ogolnie krytyka pascala sprowadzala sie do zauwazenia, ze rozwazyl on zbyt malo mozliwosci... a wiadomo, ze garbage in, garbage out, jak mawiali starozytni rzymianie
no nic, spadam... cathari, mam nadzieje, ze jednak kiedys podzielisz sie z nami informacjami na temat swojej metody... albo chocby jakimis typami
U mnie za oknem śniezek sypie i zrobiło sie tak jakos nostalgicznie...
To była tylko taka dygresja...wrócmy na ziemie..kto ma pewnych 5 liczb na wieczór?
gram również na angielskiego EuroMiliona
Hot_picsa
Thunderballa
i ani św Jerzy ani św Wojciech nie pomaga
Hot_picsa
Thunderballa
i ani św Jerzy ani św Wojciech nie pomaga
ten wirus choroby jest bardzo cieżki...wiem bo jeszcze jego ostatki sa we mnie
5/10 dotego z plusem jak zwykle ja zaczne grać za 5 zł i wiedzałem lepiej zagrać 9/9 niepoczebnie skreśliłem 32FAKK
dane z 2 tygodni;; 2x 6/10 4x 5/10 gram teraz 10 bo bonus....
sam sobie
sam sobie
kondi
10 cytryn, 10 glowek czosnku/polskiego/ i 1 litr miodu
cytryny wycisnac sok rozgniesc czosnek i wszystko wymieszac
z miodem odstawic na 1-2 dni.
Ty zrob z polowy porcji, jak chcesz
10 cytryn, 10 glowek czosnku/polskiego/ i 1 litr miodu
cytryny wycisnac sok rozgniesc czosnek i wszystko wymieszac
z miodem odstawic na 1-2 dni.
Ty zrob z polowy porcji, jak chcesz
Do unhappy - oczywiście, że się podzielę ... dam wędkę i dam kopa.Każdy ma swoją baśkę !
Raport wylicza całą masę zaniedbań i błędów Totalizatora, który jako spółka Skarbu Państwa powołana do realizacji monopolu w grach liczbowych, zamiast nimi zajmował się chybionymi inwestycjami, wydawał pieniądze na finansowanie wyścigów konnych, mało skuteczne kampanie reklamowe nowych marek i niezdobywające popularności loterie SMS-owe.
Skutki były opłakane. Jeszcze w 2008 r. przychody ze sprzedaży gier liczbowych wynosiły 3,44 mld zł. W 2009 r. było to 2,99 mld zł, w 2010 r. - 2,44 mld zł, a w 2011 r. - 2,98 mld zł. Zamiast planowanego osiągnięcia 50-procentowego udziału w całym hazardowym rynku, udział Totalizatora Sportowego zmalał z 28,4 proc. w 2006 r. do zaledwie 16,5 proc. w 2010 r.
Wszystko to nie przeszkodziło kadrze kierowniczej podnieść sobie wynagrodzenia - w grupie dyrektorów aż o 20 proc.
Skutki były opłakane. Jeszcze w 2008 r. przychody ze sprzedaży gier liczbowych wynosiły 3,44 mld zł. W 2009 r. było to 2,99 mld zł, w 2010 r. - 2,44 mld zł, a w 2011 r. - 2,98 mld zł. Zamiast planowanego osiągnięcia 50-procentowego udziału w całym hazardowym rynku, udział Totalizatora Sportowego zmalał z 28,4 proc. w 2006 r. do zaledwie 16,5 proc. w 2010 r.
Wszystko to nie przeszkodziło kadrze kierowniczej podnieść sobie wynagrodzenia - w grupie dyrektorów aż o 20 proc.
W dziale wyniki keno pojawiło się losowanie nr 303 000
W czym niby jestem zgryźliwy ?
Czy każdego trzeba prowadzić za rączkę ?
Ponoć urojony bóg stworzył człowieka na swój obraz i podobieństwo !
Czyżby problem z obrazkiem, czy z puzzlami ?
Czy każdego trzeba prowadzić za rączkę ?
Ponoć urojony bóg stworzył człowieka na swój obraz i podobieństwo !
Czyżby problem z obrazkiem, czy z puzzlami ?
Do oweTT - to nie żaden system, to metoda typowania, która nie ma nic wspólnego z żadnym szamaństwem ... powtarzając za wspaniałą Agnieszka Osiecką ... matematyka i logika TO JEST TO ! , jak coca cola.
To jest bardzo pracochłonna metoda !
To jest bardzo pracochłonna metoda !
dziadu skoncz te dyrdymały pisać
za niedługo kostucha weznie cie za raczke
i puzzle ułoźone bedziesz miał
za niedługo kostucha weznie cie za raczke
i puzzle ułoźone bedziesz miał
cathari pokaż swoje typy cyferek na wieczór a nie tylko gęgasz i gęgasz
cathari niech pokaże cyfry na 22:15 ale nie wcześniej jak o 22:00 tak zeby nikt nie mógł zdążyć nadać kuponów
franek niech go tylko jakieś choróbsko porządnie złapie za du*sko wówczas inaczej zacznie gęgać, klient ma jedwabisty uraz i wszedł tu żeby swoje ekskrementy wydalać
przez internet przelewa się fala krytyki TSa i słusznie, itak juz będzie dopóki nie bedzie wygranych