Wpisy 1 322 139 – 1 322 238
8 stycznia 2013 14:51 → 8 stycznia 2013 15:16, 100 wpisów
no widzisz ładnie wczoraj podałem 11..1/1 .. i dobra znikam..
Do medea - nie ośmieszaj się !
Agar jest odżywką, dzięki tej właśnie odżywce, może istnieć coś takiego śmiesznego jak KrK, dla którego właśnie ta Wasza głupota jest agarem, bez którego dawno popadłby w nicość.
Agar jest odżywką, dzięki tej właśnie odżywce, może istnieć coś takiego śmiesznego jak KrK, dla którego właśnie ta Wasza głupota jest agarem, bez którego dawno popadłby w nicość.
unhappy...potem dam 1/1.. za za 10 min
ania, wejdz na tabelaofert.pl i skorzystaj z wyszukiwarki po lewo... domy w wawie...
krzysio
nie będę ukrywał - tą '11' - podwędziłem, ale z resztą - cóż , ciut przekombinowawszy
nie będę ukrywał - tą '11' - podwędziłem, ale z resztą - cóż , ciut przekombinowawszy
niektorzy sprzedawcy zyja jeszcze wspomnieniem czasow slusznie minionych...
drapek łap parkę 37 i 44
robal/ku czy 36 się powtórzy z nieśmiałością
robal/ku czy 36 się powtórzy z nieśmiałością
no dobra jeszcze raz powtórka ..ja 11..1/1 .. i juz wychodzę
cathari
Agar jest odżywką laboratoryjną, ale bardziej znane jest ostatnio jego zastosowanie w przemyśle spożywczym zamiast żelatyny.
To ty się ośmieszasz próbując popisywać się elokwencją. Człowiek z klasą nie próbuje imponować innym okraszając każdą nawet banalną wypowiedź mało znanymi słowami i pojęciami szczególnie gdy trudno się domyślić co ma piernik do wiatraka
Agar jest odżywką laboratoryjną, ale bardziej znane jest ostatnio jego zastosowanie w przemyśle spożywczym zamiast żelatyny.
To ty się ośmieszasz próbując popisywać się elokwencją. Człowiek z klasą nie próbuje imponować innym okraszając każdą nawet banalną wypowiedź mało znanymi słowami i pojęciami szczególnie gdy trudno się domyślić co ma piernik do wiatraka
Do kocurka - to jest ukochany kościół rzymsko katolicki, który strzyże wszystkich, przede wszystkim swoje owce i barany.
drapek
czy przy 10/20 nie jest ok. 180 000 możliwości ? więc -
kreśląc wszystkie, czy nie masz przypadkiem 1x 10/10 i owszem dość atrakcyjneych - 9/10 i pomniejsze, ale też i sporo takich, jak 0/10 ? ...
czy przy 10/20 nie jest ok. 180 000 możliwości ? więc -
kreśląc wszystkie, czy nie masz przypadkiem 1x 10/10 i owszem dość atrakcyjneych - 9/10 i pomniejsze, ale też i sporo takich, jak 0/10 ? ...
cathari, z pewna niesmialoscia zauwaze, ze TUTAJ rozmawiamy glownie na tematy zwiazane z typowaniem liczb... choc czesto zdarzaja sie dygresje prowadzace do rozmow o dvpie maryni, to jedna dobrze by bylo, gdybysmy nie wprowadzali przynajmniej watkow ideologicznych... tak sobie niesmialo mysle
Cathari ja do kościoła nie chodzę, w Boga to sam nie wiem czy wierzę, a na takie tematy jak kościół i Bóg nie rozmawiam bo to jest trudny temat do rozmów.
źałuje ze cie gromada biskupów nie zgwałciła
Agar jest agarem - jest odżywką ... o co Ci chodzi? - tak piszesz tylko aby pisać?
kocur... i punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia, bo nie dodales heh
drapek, ale pisze powaznie... liczby takie jak 11, 19, 33, 34, 36, 41, 46, 55, 56, 73, 76 i 78 ostatnio bardzo czesto goscily na moich pukonach, tyle ze w niewlasciwej konfiguracji
m.dorotka
cóż, moim zdaniem jest prawie tak samo dobra, jak każda inna
a może nawet ciut lepsza ?
cóż, moim zdaniem jest prawie tak samo dobra, jak każda inna
a może nawet ciut lepsza ?
unhappy...nie mam jeszcze głowie ..12.. ja tylko podałem 11 ..ty szukaj ..
panie robala.. .
panie robala.. .
unchappy ale co poradze ze miesza w głowach i prubuje nauczac jak jezus nauczyciel niech idzie do szkoły albo sekte źałozy wyznawcy agaru smaru tołotu
franek, ja tam nie wiem, czego cathari probuje nauczac (moze mnie cos ominelo), ale w miare mozliwosci szanujmy sie nawzajem
2,7,8,9,17,20,21,31,37,44,49,50,51,59,65,80to moja szesnastka, 2 i 8 najsłabsze ogniwo, ale może wreszcie wpadną
medeo,krytyka catharu względem Ciebie jest bezpodstawna,,,on Ci zwyczajnie zazdrości...
franek
ok, ale - wyluzuj - po co ?
słuchajcie
wywieszki takie widziałem "nie karmić" - qrde, gdzie to mogło być ?
ok, ale - wyluzuj - po co ?
słuchajcie
wywieszki takie widziałem "nie karmić" - qrde, gdzie to mogło być ?
franek klient zamiast pokazać jak typuje wszedł tutaj żeby ziać nienawiścią do teistów, afiszuje się ze swoim ateizmem, jakie to ma znaczenie do typowań??
unhappy
Dziękuję za głos rozsądku, bo czym innym jest rozmowa do pewnej części ciała Maryni dla relaksu a co innego narzucanie się innym z swoimi poglądami na trudne i osobiste tematy
Dziękuję za głos rozsądku, bo czym innym jest rozmowa do pewnej części ciała Maryni dla relaksu a co innego narzucanie się innym z swoimi poglądami na trudne i osobiste tematy
szacunek dla ludzi kturzy sa ludzmi a ten albo to to niewiem
pawus, znow przypomniales mi niezastapionego szwejka... tam tez byla wzmianka o tym, ze kapelani kazdej armii blogoslawili swoich zolnierzy, by bog obdarzyl wlasnie ich zwyciestwem
cathari jest fanem pomarańczowej partii tak samo nadaje jak jej posłowie
szacunek lottowin dla ciebie o to mu chodzi nie o liczby o posmianie tylko o swoje chore ideologie bardzo chore
Pula Lotto: 2 000 000 zł - Kumulacja Joker: 2 700 000 zł - Bonus Multi Multi: 2 000 000 zł
jak to pieknie wyglada... jaka symetria
jak to pieknie wyglada... jaka symetria
Tu pozwolę sobie na odrobinę prywaty:partii pana Palikota nie trawie...jesli kogos uraziłam...trudno
Do lottowin - nie jestem fanem żadnej partii.
Jak mawiała moja zacna ciocia, burdel będzie trwał wiecznie, ponieważ wielu ma w tym interes.
Jak mawiała moja zacna ciocia, burdel będzie trwał wiecznie, ponieważ wielu ma w tym interes.
Kończąc tematy poważne i kontrowersyjne to jeden z filozofów tylko nie pamietam który już dawno stwierdził, że dla osoby racjonalnie myślącej wiara w boga po prostu się opłaca, bo jeśli nie wierzy a Bóg istnieje to w życiu pozagrobowym będzie miała przerąbane a jeśli nie istnieje to przecież i tak nic nie traci bo skoro śmierć będzie końcem wszystkiego to nieistnienie Boga nie będzie problemem
trisetum... bo strategia ts-a jest podobno maksymalizacja dochodow dla budzetu, a nie dostarczanie klientom/graczom wysokiej jakosci uslug
medea....znasz sie na snach? sniła sie mi rzeka. .że przez nią przeszedłem.jak sie to ma lczby?
cathari, nie rozwazajmy juz moze argumentow za i przeciw istnieniu boga... na przestrzeni lat rozne takie obalano, pojawialy sie nowe, ktore znow obalano...
zgodnie z zasada demarkacji poppera zadna z tych hipotez nie moze byc nazwana naukowa, bo zadna nie spelnia kryterium falsyfikowalnosci
zgodnie z zasada demarkacji poppera zadna z tych hipotez nie moze byc nazwana naukowa, bo zadna nie spelnia kryterium falsyfikowalnosci
cathari daj spokój i zmień chat, ten akuratnie słuzy do zabawy z cyferkami a nie do ideologicznego wypróżniania się
Medea jest tyle możliwości że jest to nie do ogarnięcia.
Nie mylą się tylko kulki
Nie mylą się tylko kulki
pawus
Ja pisałam o wierze w boga ogólnie a to nie to samo co wyznanie rzymskokatolickie
Ja pisałam o wierze w boga ogólnie a to nie to samo co wyznanie rzymskokatolickie
pawus....z wiarą w cooooo?