Wpisy 1 322 039 – 1 322 138
8 stycznia 2013 14:24 → 8 stycznia 2013 14:51, 100 wpisów
Do nawiedzonego Francika z Lechistanu , dla którego szef kółka rybackiego w dawnej Galilei jest urojonym bóstwem.
...
Siedzący uczniowie widząc mistrza pomykającego po falach, bojaźliwie zapytali ...
- panie, ja to czynisz ?
- Po palach gnojki, po palach !
...
Siedzący uczniowie widząc mistrza pomykającego po falach, bojaźliwie zapytali ...
- panie, ja to czynisz ?
- Po palach gnojki, po palach !
kocurku miau miau...
islandorka
U mnie standardowo czyli 3/10 więc chyba sobie jednak grę w realu do nowiu czyli piątku odpuszczę
U mnie standardowo czyli 3/10 więc chyba sobie jednak grę w realu do nowiu czyli piątku odpuszczę
Nie zdziwiłbym się gdyby cathari był posłem z pomarańczowej partii
Do Unhappy - dobrzeję, sadzę, że na 22oo dam głos.
Nie sadź, że to takie proste.
Gdyby tak było, totalizator dawno by padł.
Podobnie jest z ruletką - tam zawsze jest bankierskie !
Pozdrawiam.
Nie sadź, że to takie proste.
Gdyby tak było, totalizator dawno by padł.
Podobnie jest z ruletką - tam zawsze jest bankierskie !
Pozdrawiam.
Bonus Multi Multi: 2 000 000 zł
Dopisano wygrane multi multi
ja tam sobie mysle, ze metoda cathariego jest rownie dobra, jak metoda kazdego z nas... ale jesli mielibysmy ja uznac za LEPSZA, dobrze by bylo, by cathari nam owa wyzszosc udowodnil
dziadku napewno ta wiara jest mądrzejsza od ciebie
a twoje farmazony spływaja po mnie jak deszcz
psychiatre dziadku ci trza
a twoje farmazony spływaja po mnie jak deszcz
psychiatre dziadku ci trza
medusia dzis 5/8 z liczb podanych przez Markize i wybranych przeze mnie na sucho...
przy takich liczbach ponus nie pekl? sam bym mial 10/10, gdybym skleil po 5 liczb z dwoch kuponow
dzięki ale nie gram z + wolę dodatkowy kupon wysłać
Robalku 36 podtrzymuję tradycję
Robalku 36 podtrzymuję tradycję
medusia przeanalizowałam kwadraty i g by było...
ile to ja sie dzisiejszych liczb nawysylalem w roznych konfiguracjach
dorotko wiadomo na 10/10 jest trudno + trafić, a co dopiero na 3/3
drapek
to co tam ślesz na 22 ? nie pytam o liczby, tylko gry ...
to co tam ślesz na 22 ? nie pytam o liczby, tylko gry ...
islandorka
Jak to mówią pożyjemy zobaczymy, bo jakiś schemat w tych kwadratach jest pytanie tylko jaki
Jak to mówią pożyjemy zobaczymy, bo jakiś schemat w tych kwadratach jest pytanie tylko jaki
drapek to ile liczb zakreślać w MM aby była największe prawdopodo...?
- Jeśli się boisz, że coś może okazać się prawdą, to znaczy, że dopuszczasz taką możliwość. A dopuszczanie możliwości czegoś to pierwszy krok do uwierzenia w to.
Terry Goodkind
Terry Goodkind
r36
juz mam 2miniki i jeden na bonus, a drugi nie na bonus , oba bez+; jeszcze w tym roku ani raz 50zł nie drapłem
juz mam 2miniki i jeden na bonus, a drugi nie na bonus , oba bez+; jeszcze w tym roku ani raz 50zł nie drapłem
senna, tez tak mysle, ale dzis wytypowalem plusa, a ostatnio typuje plusa seriami
unhappy
grałem długi czas lotto z plusem i ... nic, ani z lotto ani z plusa
grałem długi czas lotto z plusem i ... nic, ani z lotto ani z plusa
kocur, to nie ma znaczenia... wszedzie stosunek wygranych do wplat wynosi ok. 50 pare procent... zalezy tylko, czy wolisz grac o nizsze wygrane czesciej, czy o wyzsze, ale rzadziej...
drapek
a w lotto ? dwie, czy bańka, to za mało w okolicach jżb ?
bo centralnie - słyszałem - ktoś napisał - za mało
a w lotto ? dwie, czy bańka, to za mało w okolicach jżb ?
bo centralnie - słyszałem - ktoś napisał - za mało
Do unhappy - nie zamierzam udowadniać wyższości świąt Wielkiej Nocy nad Świętami Bożego Narodzenia, gdyż tym z dobrym skutkiem zajmują się czarni szamani,dla których ludzka głupota jest agarem.
Tą kwestia zajmował się już dużo wcześniej, nieodżałowany profesor Stanisławski ... ten od mniemanologii stosowanej.
Tą kwestia zajmował się już dużo wcześniej, nieodżałowany profesor Stanisławski ... ten od mniemanologii stosowanej.
senna, ja w lotto plusa gram rzadko... w mm tez rzadko, ale czasem wysylam chocby po to, by miec jakas baze wygranych do przeanalizowania
r36
brak funduszy na wszystkie gry; jeszcze w lotto i jopkera w tym roku nie miałem
brak funduszy na wszystkie gry; jeszcze w lotto i jopkera w tym roku nie miałem
cathari, ale ja cie do niczego nie zmuszam chodzi o to, ze sam twierdzisz, ze masz jakas skuteczna metode...
cathari
co głupota ma wspólnego z roślinnym środkiem żelującym czyli agarem ?
co głupota ma wspólnego z roślinnym środkiem żelującym czyli agarem ?
kocur wygraną lekko pow.100zł najprędzej ustrzelisz w mm 3/3 stx2 lub 5/6
medusia
trza isc dalej próbowac złamac TS...
kupisz dom, wyposazysz i juz po 0,8-1,5 mln... moim zdaniem gra niewarta swieczki... poza wawa, w jakiejs spokojnej okolicy wydasz na to 0,5 mln i spokojnie mozesz sobie zyc za reszte plus odsetki
czy ja sie starzeję czy cofam w rozwoju, bo niebardzo zrozumiałam co napisał pan cathari
drapek
a te #cenzura# z Targowej widzisz, co piszą?
'jeszcze nigdy ..., najłatwiej ...'
#cenzura#
a te #cenzura# z Targowej widzisz, co piszą?
'jeszcze nigdy ..., najłatwiej ...'
#cenzura#
Ania70
Kolega cathari trochę przesadził w ozdobnikach swojej wypowiedzi stąd trudno zrozumieć jej sens o ile taki jest
Kolega cathari trochę przesadził w ozdobnikach swojej wypowiedzi stąd trudno zrozumieć jej sens o ile taki jest
Ania 70 ja też nie rozumiem miał nam udowodnić że potrafi typować
islandorka
No to na szybko na wieczór 25,15,17,52,63,13,20,35,31,2,7 a po losowaniu zrobimy bilansik
No to na szybko na wieczór 25,15,17,52,63,13,20,35,31,2,7 a po losowaniu zrobimy bilansik
unhappy
z basenem, koniecznie musi być z basenem, nie za mały w zajefajnej okolicy centralnie - to może Konstancin ? za gotówkę, i jednorazowo płatne
z basenem, koniecznie musi być z basenem, nie za mały w zajefajnej okolicy centralnie - to może Konstancin ? za gotówkę, i jednorazowo płatne
jednak ten klecha mocno zgwałcił cie dziadku uraz psychczny masz ! Po pisaniu widać bez urazy
ze jesteś upośledzony i masz autyzm i wymądrzasz sie
ze jesteś upośledzony i masz autyzm i wymądrzasz sie
robal, z basenem w naszym klimacie? no raczej nie... zwykly dom w stanie deweloperskim na obrzezach wawy to srednio 600-650 tys... szeregowiec nie za duzy, nie za maly... a jeszcze trzeba go wykonczyc i wyposazyc jako tako...