Wpisy 1 320 939 – 1 321 038
7 stycznia 2013 23:12 → 8 stycznia 2013 01:00, 100 wpisów
13maxa...a ciasto z kisiele nie smaczne
lila ..facet najbardziej lubi kisiel niz inne
lila
spoko
powiem więcej -
jutro - prawdopodobnie prawie w każdej grze wlata,
żeby nie powiedzieć - wpada
kolorowych
spoko
powiem więcej -
jutro - prawdopodobnie prawie w każdej grze wlata,
żeby nie powiedzieć - wpada
kolorowych
Idę spać - muszę się sprężyć ... aby wątpiącym i szydzącym pokazać środkowy palec !!!
Matematyka jest królową a nie jakaś Żydówka poczęta przez ucho przez jakiegoś wymyślonego ducha.
Pa, pa !
Matematyka jest królową a nie jakaś Żydówka poczęta przez ucho przez jakiegoś wymyślonego ducha.
Pa, pa !
13maxa ..od mały do teraz jak kiedyś juz skonczyło sylwestre
ty wez ciasto makowwy
ty wez ciasto makowwy
cathari..jeżeli byłbyś w rzeczywistości człowiekiem ,który znalazł sposób na regularną wysoką wygraną w MM ,gwarantuję Tobie,że nie traciłbyś z pewnością swojego drogocennego czasu na klikanie na czacie MP.Prawdopodobie spędzałbyś mile czas gdzieś w ciepłych krajach pod palmami.
liluś
już takie były
osoby
to klątwa tombaka, no normalnie nic, tylko klątwa tombaka
już takie były
osoby
to klątwa tombaka, no normalnie nic, tylko klątwa tombaka
i no dobra znikam panstwaaa ..
13maxa ..nic nic nie chce gapię na live z piana martubacja cucu
ja jutro 11...1/1 ..i juz tam dzida
ja jutro 11...1/1 ..i juz tam dzida
Wszystkim dobrej nocki życzę tym co jeszcze sobie gadają i tym co poszli
Do jutra wszystkim
Lila na dobranoc
Do jutra wszystkim
Lila na dobranoc
Markiza,Twój horoskop działa"pomalutku a dojdziesz do skutku"Markiza
Szanowna Lili - już w latach 60. knułem wymarzona podróż w jedną stronę.Nie jest to takie proste jak myślisz, dla człowieka którego rodzina /ojciec matka - ojciec dowódca placówki AK a mama łączniczka sanitariuszka/ byli żołnierzami Polski podziemnej.Nawet w latach 70. kiedy byłem w Szwecji i proponowano mi pozostanie w tym kraju, za godziwe wynagrodzenie przy produkcji specjalnej - koncern SAAB-a ... miałem rozdwojenie ... mimo tego, że każdorazowo dyplom ukończenia studiów wywoziłem na czterech literach , tam gdzie plecy kończą swoją szlachetną nazwę.
Teraz ... tylko w jedną stronę, zostawić to całe katolickie oszołomstwo i nawet nie patrzeć w tę stronę.
Pozdrawiam.
Teraz ... tylko w jedną stronę, zostawić to całe katolickie oszołomstwo i nawet nie patrzeć w tę stronę.
Pozdrawiam.
cathari,ja Kocham Polskę i polaków,oszołomów nie trawię,tych jełopów nie wybierałem i na nich nie głosowałem

Do sam9 - Pozdrawiam ... miałem rodzinę na Dolnej, a ojciec szedł na Warszawę z oddziałem por "Małego", ale nie doszedł ... .
mnie kiedyś Niemiec miał zabrać do Szwecji lub Norwegii...i tyle to by było
cathari,no widziałeś jak Warszawa się krwią zalewała,a kaloszaki za Wisłą stali i czekali,aż się wykrwawi,mordercy narodu polskiego
Miałem sąsiada,z KBW,chwalił się po pijaku jak to chłopaków z lasu katował ,swołocz jeden,pluję na jego grób jak tylko odwiedzam zmarłych
dobranoc do jutra do 14
Sprawa jest bardziej złożona - tylko oszołomstwo porywa się z motyką na księżyc.Należy powiedzieć sobie jasno, byliśmy słabi - straciliśmy kwiat młodzieży i piękną Warszawę.
Tylko głupcy mogli sadzić, że Stalin pozwoli na zainstalowanie takiego lub innego rządu, okupując wyzwolenie Polski, setkami tysięcy poległych.
Zwycięzcy piszą historię ... oni osądzają innych .
Tylko głupcy mogli sadzić, że Stalin pozwoli na zainstalowanie takiego lub innego rządu, okupując wyzwolenie Polski, setkami tysięcy poległych.
Zwycięzcy piszą historię ... oni osądzają innych .
Cahari,Podchodi Stalin tfu,do naszego Orła i mówi"widzisz,piórka ci podciąłem,koronę zrzuciłem i co, ty na ,to a Orzeł na to:chćbyś mnie do gołej skóry ogolił to i tak gwiazdy pięćoramiennej ze mnie nie zrobisz kaloszaku jeden"tfu
Ide spać bo wcześnie muszę jechać do bióra. cathari fajnie się z tobą pisze, lubie wspomnienia o naszych bohaterach

Cathari wszystko O.K.-Ale dziwi mnie(trochę)Twoja ninawiść do Kościoła Kat.(W czym Ci zawinił?)
KrK jest sektą której się udało , dla której głupota jest agarem.
Jak można wierzyć w takie bzdety ?
Skoro Kain zabił Abla, to cały ród ludzki wywodzi się od Kaina i Ewy - czyli Kain dymał Ewę i z tych kazirodczych stosunków powstało coś takiego, co wierzy w takie bajki.
Skoro cały KrK nie uznaje teorii ewolucji, to skąd się wzięły rasy ludzkie - był też bóg murzyn?
Powiedz mi kiedy urodził się Jezus ... tego nikt nie wie !
To, że nie jest znana data, to mnie nie dziwi, nie jest znany rok urodzenia, natomiast zastanawiające jest to, że zachował się napletek w ilości 13 sztuk - wszystkie ponoć oryginalne, które były relikwiami na początku 20 wieku.
Tego nawet Smoleń z Laskowikiem by nie wymyślili !!!
Można być wierzącym, ale nie bezmyślnym łatwowiernym głupcem.
Jak można wierzyć w takie bzdety ?
Skoro Kain zabił Abla, to cały ród ludzki wywodzi się od Kaina i Ewy - czyli Kain dymał Ewę i z tych kazirodczych stosunków powstało coś takiego, co wierzy w takie bajki.
Skoro cały KrK nie uznaje teorii ewolucji, to skąd się wzięły rasy ludzkie - był też bóg murzyn?
Powiedz mi kiedy urodził się Jezus ... tego nikt nie wie !
To, że nie jest znana data, to mnie nie dziwi, nie jest znany rok urodzenia, natomiast zastanawiające jest to, że zachował się napletek w ilości 13 sztuk - wszystkie ponoć oryginalne, które były relikwiami na początku 20 wieku.
Tego nawet Smoleń z Laskowikiem by nie wymyślili !!!
Można być wierzącym, ale nie bezmyślnym łatwowiernym głupcem.
Coś Ci Się poplątało-bo w/g Biblii ród Ludzki pochodzi od Adama i Ewy(nie Kaina).A'propos:WIARA -to nie nauka ,albo się wierzy,albo nie
podobno ma 67 lat ? A pisze takie teksty watpie w ten wien bez urazy dziadki w takim wieku klepia ruźance i czekaja na kostuche
LOTTOMAT ?
LOTTOMAT ?