Wpisy 1 319 699 – 1 319 798
7 stycznia 2013 17:49 → 7 stycznia 2013 18:51, 100 wpisów
ja wierzę w program chybił-trafił; ponoc najczęściej można trafić nań 6/6 w lotto - nawet w sobotę z tego programu padła szóstka
greg, ale ty już blisko byłeś bonusa, chyba nikt z obecnych na czacie 9/10 nie miał
ponoć tusk na narty pojechał, ale w sobotę się po drodze zdążył jeszcze puścic
ja dziś 5/5 oczywiscie swoje cyferki;] ale zeby wygrac to trzeba zainwestowac , ja dzis 30 zł dałem
włsnie padło by cos w małopolsce albo na podkarpaciu bo tam bardzo rzadko wygrane sie trafiają.
daro
grałem, od tego roku gram 1 zak/dz z cht i jak mam zwrot lub coś wygram to gram kolejny, w przeciwnym przypadku czekam na kolejny dzień; max. w keno miałem 7/7 z cht
grałem, od tego roku gram 1 zak/dz z cht i jak mam zwrot lub coś wygram to gram kolejny, w przeciwnym przypadku czekam na kolejny dzień; max. w keno miałem 7/7 z cht
pytam czy warto coś obstawić na 7/7 czy 8/8, bo jak ktoś często gra to ma tam jakieś spostrzerzenia
z tych 120zł to by obstawił 8/8 na 20 losowań , 40 zł a wygrac mozna wiele
Witaj daro1992.... Ja w keno gralem kiedys ale poza kilkoma 4/5 i 6/10 to nic poza tym
daro ja 2x w życiu zagrałem 7/7 cht na 15 los. i raz mi się wróciło z nawiązką miałem ok.82zł wygrane, a drugim razem była strata ok. 20zł
daro może warto zgrać 2/2 na stawkę, jak dobrze czujesz liczby - w keno powtórki są non stop
ja lubię wszystkie gry, ale nie na każdą mnie stać; joker ma w sumie niewysokie wygrane (te niskich stopni)
nom można tak, w keno wystarczy obstawić 123456 i zawsze cos dobrego ustrzelisz bo w tych 15 losowaniach zdarzają sie takie co wypadają własnie takie liczby po kolei.
daro raz na te liczby miałem 5/6; a sprawdź na testerze 65,66,67,68,69,70
grałem we wszystkie gry i tak: joker i kaskada to wielkie G****O, nic tam nie zależy od Ciebie, narazie to w kaskadzie wygralem góra 8 zł;p, lotto w lutym trafiłem 4 a tak pozatym to 3 i nic więcej, mini lotto to jest jeszcze fajna gra i warto w nia grac systemem( niedawno wygrałem cos kolo 260 zł za 3 trafione liczby), w keno zaczynam dopiero grac i juz pierwsza wygrana;D
daro
ja testuję w tym roku grę w keno 1zakł/dz z cht na5 lub 6 lub 7 liczb i zobaczę po np. 3-4miesiacach co z tego będę miał
a 120zł to miałeś za 5/5 właśnie na ten ciąg
ja testuję w tym roku grę w keno 1zakł/dz z cht na5 lub 6 lub 7 liczb i zobaczę po np. 3-4miesiacach co z tego będę miał
a 120zł to miałeś za 5/5 właśnie na ten ciąg
zastanawiam się czasem czego ludzie nie grają w dużego jak jest 2mln
panoramix
oczywiscie ze wydajemy wiecej ale zauważ że każdy grajacy chce wygrac głowna wygraną i jezeli mu sie uda to jest na duzym plusie.
oczywiscie ze wydajemy wiecej ale zauważ że każdy grajacy chce wygrac głowna wygraną i jezeli mu sie uda to jest na duzym plusie.
torsan bo to mala kasa, szczególnie dla warszawiaków- jak dziś trafię choć 10/16 to zagram jutro w lotto
nie za ten ciąg. dałem: 2,5,7,53,60 na 15 losowań i trafiło się w 14 losowaniu;D
Daro... prawdopodobienstwo trafienia wygranej i piorynem byc trafionym jest podobne ,ale i tak wybieram to pierwsze
hehe;]ja też w końcu po coś żyjemy, ja tam lubię żyłkę hazardu.
mykam dać 2 zł na kaskadera, tu tylko 12liczb trzeba mieć w jednym rządku
narka
narka
to co mnie powalilo na kolana przy zakupie pukona , dwie mlode dziewczyny robily zakupy A DLA NAS LUFFKE
witam
mam troche jeszcze czsu wiec jestem bo na 22:00 do pracy ide ale ciekaw jestem czy coś będę miał dziś z MM+
10/10
bo z tego z 14:00 to nic nie małem
wiem że jest dla mnie
oby
wziełem teraz 10 zakładów musi coś być
i jaki efekt?
oby 10,000 nie jestem skomy hehe
moja największa głupota to zagranie na ch/t w 2003 roku za 250 zł na 1 losowanie
tak no ja tylko 50 na lotka + i teraz na MM+
tak oby wszy
no ja tak samo teraz na lotka + po 1 bo nie warto wiecej