Wpisy 1 319 599 – 1 319 698
7 stycznia 2013 17:15 → 7 stycznia 2013 17:49, 100 wpisów
Dobra.. poddaję się . Czekajcie jak wam sypnie 16/16.
No ale wierzyć mnie się nie chce że tutaj ktoś w to wierzy.
No ale wierzyć mnie się nie chce że tutaj ktoś w to wierzy.
Jeszcze raz do Lila - takie 16/16, czy 15/15 to jest raz w miesiącu . Trzeba bardzo uważać przy analizie.
Metoda jest bardzo skomplikowana i wymaga spokoju.
Dla każdej liczby /1-80/ liczę 7 wartości - dwie są testujące pozostałe obrazem bieżącej sytuacji - masę pisania i późniejsza analiza.Jedno losowanie to ok. 3 h - przygotowanie obliczeń.
Śmiejcie się dalej ... .
Metoda jest bardzo skomplikowana i wymaga spokoju.
Dla każdej liczby /1-80/ liczę 7 wartości - dwie są testujące pozostałe obrazem bieżącej sytuacji - masę pisania i późniejsza analiza.Jedno losowanie to ok. 3 h - przygotowanie obliczeń.
Śmiejcie się dalej ... .
siemka liluś.
cieszę się z Twojego pozdrowienia.
chyba rozumiałaś zwykły humor mój ostatni.
ja jak zwykle,czasami plotę bzdury nie chcąc wcale obrazić nikogo.
cieszę się z Twojego pozdrowienia.
chyba rozumiałaś zwykły humor mój ostatni.
ja jak zwykle,czasami plotę bzdury nie chcąc wcale obrazić nikogo.
lila > gdyby napisal że ma wizje,olśnienia prorocze sny-zastanowiłbym czy możliwe.
Ale jak ktos mi pisze że to tylko matematyka czysta-to ja wale takie żarty.
Ale jak ktos mi pisze że to tylko matematyka czysta-to ja wale takie żarty.
cathari. podejrzewam że Twój system polega na analizie statystyki dokładasz do tego dwie liczby testowe.Skoro piszesz żeto wymaga spokoju to to już nie dla mnie ja się nie śmieję,każdy ma swoje jakieś systemy
6,15,17,23,28,30,37,42,44,45,52,54,68,70,74,79 to moja szesnastka, na część liczb zagrałem z +; juz się czuję ...milionerem
cathari, ja sie wcale nie smieje... ale z natury - jak ty - jestem niewierzacy... takie naukowe skrzywienie...
ksings mówisz Viltomierz ? Jest do pobrania w wersji pełnej czy jest za free ?
no co złe mam liczby
akurat przed chwilą sie puściłem i mam 10/10+ i 6/6 i zadna liczba sie nie powtarza - po 22iej się okaże czy mam 16/16 czy...oby nie 0/16
akurat przed chwilą sie puściłem i mam 10/10+ i 6/6 i zadna liczba sie nie powtarza - po 22iej się okaże czy mam 16/16 czy...oby nie 0/16
kocur
kupiłem ten program
dużo widać
kłopot w tym,że dla mnie najpierw praca,potem totek.
gramy z komputerem
trudno wygrać.
mam kupony grane przez kilkanaście losowań
typowane przy pomocy Viltomierza
DUPA
odpuściłem
wchodzą cyfry
pech,miałem grać dalej zestawem,czy kant?
kupiłem ten program
dużo widać
kłopot w tym,że dla mnie najpierw praca,potem totek.
gramy z komputerem
trudno wygrać.
mam kupony grane przez kilkanaście losowań
typowane przy pomocy Viltomierza
DUPA
odpuściłem
wchodzą cyfry
pech,miałem grać dalej zestawem,czy kant?
greg, taka dziesiatka dala ostatnio ladnie zarobic (gdyby ktos ja wyslal): 11,12,16,20,31,36,43,71,73,76
ksings ja w programy nie za bardzo wierzę. A przy takich ilościach liczb i wysyłanych kuponów przeze mnie (4 zakł.na tydz)to się nie opłaca.
Teraz typuje tu na MP jak będzie ok to będę wysyłał. Dzisiaj nie wysłałem 5 liczb a miałbym 3 z 5 jest bliżej niż przy 10 liczbach.
dziś o 14.00 z cht. miałem 6/10 w tym pięć liczb które się powtórzyły 1,3,11,39,56; 77 była niepowtórzona
ta tez 2x pozwalala ostatnio zgarnac bonusa:
7,15,19,29,33,41,44,47,51,60
7,15,19,29,33,41,44,47,51,60
ksings no właśnie. Jak nie wytypuję sam to źle się czuję, owszem program podpowie ale ja zawsze będę chciał jakąś liczbę zmienić.
ta tez niczego sobie: 1,11,19,24,38,39,46,47,57,69
dawala 10/10 w polowie grudnia i dzisiaj
dawala 10/10 w polowie grudnia i dzisiaj
ksings Najlepszy program nie potrzebujący prądu....??
Ja rozpisuję losowania na blankietach i widzę te liczby jak wpadają ja osobiście je zapisuję, nie program. I widzę jakie mam zakreślić.
Ja rozpisuję losowania na blankietach i widzę te liczby jak wpadają ja osobiście je zapisuję, nie program. I widzę jakie mam zakreślić.
drapek, juz puszczony, bo pozniej nie bede mial czasy by sie puscic
kocur
ten program jest super pod tym względem,że on niczego nie podpowiada,ani niczego nie sugeruje.
ten program jest super pod tym względem,że on niczego nie podpowiada,ani niczego nie sugeruje.
ksings Ile taki program kosztuje ? Pytam nie po to aby go kupić tylko z czystej ciekawości.
nie wysłałem
nie chce mi się dupy ruszyć
2,4,6,12,15,19,20,39,53,54.
nie chce mi się dupy ruszyć
2,4,6,12,15,19,20,39,53,54.
torsan zgraj, bo jak bonus był po 14tej 1980000, to o 22 będzie 2 lub prawie 2mln
qwett, gram odkad jest ta wysoka kumulacja... nie zawsze, ale dosc czesto... dzis np. zagralem, bo jutro nie ma o co grac w lotto
agatkaa-już w sumie jest ok ale jeszcze dziś nie wychodze nigdzie
ale ogolnie uwazam jokera za gre pozbawiona sensu w obecnym ukladzie i przy obecnej sprzedazy
Nie nie robię sobie jaj. Ok zobaczę jak będzie mnie to interesowało....
drapek... ostatnio w jokera typowalem 27 i 30... padla roznica tych liczb
kocur
jak nie widzisz,i myślenie sprawia ci ból,znajdziesz wiele innych programów.
jak nie widzisz,i myślenie sprawia ci ból,znajdziesz wiele innych programów.
unhappy taki klient jolki gra na małe j. np. 3,6,7,9 i ...dość często trafia
4/50 pewnie padna dzis jakies 'fajne'... 44,47,49,50
kwartet egzotyczny
kwartet egzotyczny
ksings ja mam Miliarder Lotto i używam go od kilku lat. Oczywiści nie codziennie i nie zawsze z niego korzystam.