Wpisy 1 319 499 – 1 319 598
7 stycznia 2013 14:38 → 7 stycznia 2013 17:15, 100 wpisów
drapek
jednak te 10 stopni wygranych i zwłaszcza te 250 tysia - o, to będzie rozpalać wyobraźnię, a kto już tam spojrzy - ile jest losów
dobrego poowooo
jednak te 10 stopni wygranych i zwłaszcza te 250 tysia - o, to będzie rozpalać wyobraźnię, a kto już tam spojrzy - ile jest losów
dobrego poowooo
r36
będzie 160tyś. paczek i niech im będzie że ok.50tyś wygranych od 50z w zwyż - sam oceń
w co czwartej paczce lepsza wygrana, w pensji jest w co drugiej
będzie 160tyś. paczek i niech im będzie że ok.50tyś wygranych od 50z w zwyż - sam oceń
w co czwartej paczce lepsza wygrana, w pensji jest w co drugiej
dziś 4 krzyzówki nawet raz 3 złote nie było juz tego nie drapie przechodze na casz
r36 masz rację i tylko czekać aż będzie drapka z wygraną 1mln i po 10zł - może 3kubki
andromeda,
Pewniaczki na najbliższe losowania: 16,25,49 oraz 4,59
Pewniaczki na najbliższe losowania: 16,25,49 oraz 4,59
drapek
A wiesz ? - w brytfance są drapki, gdzie za jednostkę
jest do wygrania sto tysięcy jednostek - jest taka u Nas ?
3 kubki ? - dziękuję , nie wchodzę
A wiesz ? - w brytfance są drapki, gdzie za jednostkę
jest do wygrania sto tysięcy jednostek - jest taka u Nas ?
3 kubki ? - dziękuję , nie wchodzę
OweTT - sześć lat. Dopracowałem się metody, która zapewnia minimum 70% sprawności trafienia w zborze typowanych liczb.
To kilka lat na kompie po 3-4 h na każde losowanie.
Włożyłem benedyktyńską pracę.
Pozdrawiam.
To kilka lat na kompie po 3-4 h na każde losowanie.
Włożyłem benedyktyńską pracę.
Pozdrawiam.
r36
ale dawniej ponoć była, w archiwum drapek są takie co i 0.5mln bywało
ale dawniej ponoć była, w archiwum drapek są takie co i 0.5mln bywało
aaa, to pewnie badania zrobili, że wolimy podrapać - rzadziej i mniejsze
r36
dla mnie to będzie zdrapka nieatrakcyjna, dobre wygrane były w zdrapce po 2zł pociąg z forsą -np. 100,200,1000,50k; czekam aż wznowią pisankę
dla mnie to będzie zdrapka nieatrakcyjna, dobre wygrane były w zdrapce po 2zł pociąg z forsą -np. 100,200,1000,50k; czekam aż wznowią pisankę
drapek
jasne, rozumiem - zresztą 'drapki' są, mogą być dla Nas 'lepsze' i 'gorsze' z baaardzo różnych powodów, prawda ?
znikam dobrego
jasne, rozumiem - zresztą 'drapki' są, mogą być dla Nas 'lepsze' i 'gorsze' z baaardzo różnych powodów, prawda ?
znikam dobrego
każda zdrapka jest dobra jak sie wygra 1000 zł plus chociaż te 1000 zł to pewnie nawet nie nie zwróci na to ile już sie wywaliło na drapanie
http://www.tvn24.pl/ciezarowka-taranuje-samochod-prokuratura-ma-nagranie-z-karambolu,298563,s.html ----masakra
by wychodziło na to że jutro 2 mln w bonusie dobrze ze nie ma dnia wolnego bo znowu by sie zatrzymało na 1 980
angierski - Co tam bonus ! - wystarczy zagrać z + za 5 PLN i masz więcej - jeżeli masz 10+. Tyle czasu czekać na bonusa, aż się uzbierają 2 melony ?!
cathari 2013-01-07 (14:49)
"Dopracowałem się metody, która zapewnia minimum 70% w zborze typowanych liczb"
To gratuluję mistrzu!
Znaczy -typujesz 10 masz zapewnione 7 -I to minimum! łoł!
O mniejszych to nawet nie wypada wspominać. Tam chyba sto/sto?
Rany..skąd ludzie takie talenta mają?
"Dopracowałem się metody, która zapewnia minimum 70% w zborze typowanych liczb"
To gratuluję mistrzu!
Znaczy -typujesz 10 masz zapewnione 7 -I to minimum! łoł!
O mniejszych to nawet nie wypada wspominać. Tam chyba sto/sto?
Rany..skąd ludzie takie talenta mają?
monet... koledze chodzilo prawdopodobnie o stope zwrotu zainwestowanej kasy... sam mam taka mniej wiecej (60-70%, okresowo spada do 55%)...
choc oczywiscie gwarancji ja nie mam zadnej... i tu kolega faktycznie mnie przewyzsza
trisetum, ja mam gruba skore, ale serce mi stanelo gdy obejrzalem ten filmik
angierski, wytypowalem na wieczor 6 takich samych liczb jak twoj program samemu trudno mi w to uwierzyc... albo wiec - co bardziej prawdopodobne - obaj dzis polegniemy, albo bedziemy mieli co najmniej 6/20
Do Monet - to nie talent mistrzu ! Praca, praca, i jeszcze raz praca ... oczywiście odrobina pojęcia o matematyce i ciut logicznego myślenia .
Zamiast się nabijać ... weź sobie na wstrzymanie. Ja sam jestem pod ... nie powiem czym - bo nie mogę pojąć jak to jest możliwe ! Wychodzi jednak na to, że matematyka jest królową !
Teraz jestem złożony jakąś grypą - o godz. 14.oo miałem 16/16 - jest tylko jeden szkopuł ... gram na sucho i aż boję się zagrać w realu. Poczekaj kilka dni - dostaniecie prezent dla niedowiarków, że jest to możliwe - w następnych dniach tuż przed losowaniem, aby udowodnić, że istnieje metoda ... nie żaden system, typowania liczb z duża skutecznością, wahającą się ok.80%.
Kiedyś Pasko napisał /5-6 lat temu/ w jednym ze swoich postów - kto każdorazowo jest w stanie wytypować ze skutecznością trafienia minimum 30% jest dla mnie bogiem .
Te 30% dla mnie teraz to jest ślina ... to nie ta klasa - Janusz chyba wie o kogo chodzi.
Kind regards
cathari
Zamiast się nabijać ... weź sobie na wstrzymanie. Ja sam jestem pod ... nie powiem czym - bo nie mogę pojąć jak to jest możliwe ! Wychodzi jednak na to, że matematyka jest królową !
Teraz jestem złożony jakąś grypą - o godz. 14.oo miałem 16/16 - jest tylko jeden szkopuł ... gram na sucho i aż boję się zagrać w realu. Poczekaj kilka dni - dostaniecie prezent dla niedowiarków, że jest to możliwe - w następnych dniach tuż przed losowaniem, aby udowodnić, że istnieje metoda ... nie żaden system, typowania liczb z duża skutecznością, wahającą się ok.80%.
Kiedyś Pasko napisał /5-6 lat temu/ w jednym ze swoich postów - kto każdorazowo jest w stanie wytypować ze skutecznością trafienia minimum 30% jest dla mnie bogiem .
Te 30% dla mnie teraz to jest ślina ... to nie ta klasa - Janusz chyba wie o kogo chodzi.
Kind regards
cathari
cathari -chetnie skorzystam z Twojej pracy.... mysle ze wiele osob tutaj nuie wierzy nie dlatego ze jestes nowy ale dlatego jeszcze nikt kto gadal o tym jak to potrafi typowac z wieksza skutecznościa tego nie pokazał.
ja jestem bardzo ciekawa Twojego sposobu , chetnie poznam sam sposób lub juz jego ostateczne wyniki
W poprzednim wpisie tylko żartowałem. Teraz utwierdzasz mnie w tym że MISTRZ jesteś niebywały.
cathari, jest bardzo prosty sposob uwiarygodnienia twoich slow... mozesz zatypowac w profilu PRZED losowaniem... albo podac swoje typy tutaj, na czacie... nawet o 21.59, by juz nikt nie mogl z nich skorzystac... wtedy nikt nie bedzie ci mogl niczego zarzucic... a jutro spokojnie pojdziesz po 10/10+ z bonusem
pod tym nickiem jest nowy.nie sledze wszystkich pod wszystkimi nickami mam ciekawsze rzeczy do roboty
Do ksing - Jestem ateistą i twardo stąpam po ziemi, tej ziemi.
Za kilka dni utrę Wam wszystkim nosa.
Kiedy ja prowadziłem zajęcia z programowania MC, w językach o których nawet nie słyszeliście ... zapewne Was jeszcze nie było.
Nie zrażaj się ... pisz
Za kilka dni utrę Wam wszystkim nosa.
Kiedy ja prowadziłem zajęcia z programowania MC, w językach o których nawet nie słyszeliście ... zapewne Was jeszcze nie było.
Nie zrażaj się ... pisz
pomysl cathari, ile kasy bys wyciagnal od ts-a za samo to, ze NIE bedziesz sie dzielil z innymi swoja metoda... bo wtedy ts poszedlby z torbami
naprawde w twoim interesie jest podac tutaj te liczby
naprawde w twoim interesie jest podac tutaj te liczby
Lila>> chyba poczekamy na "utarcie nosa".
Tylko mnie normalnie to juz rozwala.
.
A popatrz jak szybko się pani sorelka vel ? pojawiła
Tylko mnie normalnie to juz rozwala.
.
A popatrz jak szybko się pani sorelka vel ? pojawiła
Monet...poważnie to vel?mi może utrzeć a potem niech lilci zapoda 18 liczb trafnych bo lilcia musi odpalić połowę pulckowi
mnie sie wydaje, ze to zalezy od szczescia, jak sie liczby uloza
bo raz sie uda wygrac a potem nie
bo raz sie uda wygrac a potem nie
lila
lila jest jeden warunek,musiaz sie zaopatrywac u tego samego delera
lila jest jeden warunek,musiaz sie zaopatrywac u tego samego delera
gdyby byl taki sposób ? Czemu z niego nie skorzystać ? Podaj liczby utrzemy nosa ts-owi jak sto osób wygra 10/10
> odrobina pojęcia o matematyce i ciut logicznego myślenia
widzisz cathari, przeslanki (poprzedniki implikacji) przyjmujemy te same... ale dochodzimy do zupelnie innych - przeciwnych - wnioskow... jeden z nas sie musi mylic... jaka wartosc logiczna ma implikacja 1 => 0 zapewne sam dobrze wiesz
widzisz cathari, przeslanki (poprzedniki implikacji) przyjmujemy te same... ale dochodzimy do zupelnie innych - przeciwnych - wnioskow... jeden z nas sie musi mylic... jaka wartosc logiczna ma implikacja 1 => 0 zapewne sam dobrze wiesz
przeżyjemy catharsis jak cathari zacznie na lajfie trafiać 10/10
Wiecie co,my się tak śmiejemy amoże faktycznie ktoś znalazł jakis pantemt w koncu na to żeby rozdupcyć Ts
i zeby nie bylo: ja bardzo powaznie podchodze do tego, co napisales... dlatego prosze cie, bys o 21.59 podal tutaj swoje typy... od 10 do 20 liczb... ile chcesz
Witam wszystkich
Widzę że i czytam o metodzie 70% na trafienie od cathari.
Ja rezygnuję z typowania z 10 liczb bo nie idzie trafić, typuję z 5 i 3 ew. z 4 i to na razie tu na MP
Widzę że i czytam o metodzie 70% na trafienie od cathari.
Ja rezygnuję z typowania z 10 liczb bo nie idzie trafić, typuję z 5 i 3 ew. z 4 i to na razie tu na MP
Monet...no siedzę ale może źle myślę może jakbym to bym coś innego zobaczyła i nie mam tu na mysli zielonych wiewiórek
Monet
moze ten Pan jest bystry, ma wyobraznie i typuje mnie tego brak
i nie zawsze mi wychodzi
moze ten Pan jest bystry, ma wyobraznie i typuje mnie tego brak
i nie zawsze mi wychodzi
ksings właśnie coś w tym kierunku idę parki pewniaki i dokładać po 1 lub2 liczby