Wpisy 131 933 – 132 032
17 lipca 2010 14:04 → 17 lipca 2010 19:10, 100 wpisów
po niedzieli sobie coś wyśle na razie odpuszczam bo co by nie puszczał i tak wielkie G 

Ja to tak jak zwykle rowniez wielkie nicccccc 
ale lajt ja jeszcze wyczaje te liczby 

ale lajt ja jeszcze wyczaje te liczby 
Wygrałem 0 złotych
Dobra mam nadzieję że nie zawiodą mnie kuleczki o 22 15
żadnej trójki nie było w typowaniach na multipasko
dawno tak zile nie było
dawno tak zile nie było
ta sexy blondi wydziargana pod linijkę co prowadziła losowanie powinna być zdjeta z wizji.To klątwa Faraona.
dopiero wróciłam..upsssssssssss żar się z nieba leje
....i co kolego giorgio,a nie mówiłam,polecą tak.......hihih

....i co kolego giorgio,a nie mówiłam,polecą tak.......hihih
i co pewnie 73,75 o 22.15 się powtórzy ale jak skreslimy to nie wejda
nie gram
nie gramKathy- może(?) dzisiaj popada trochę w Gdańsku. Zaczynają się wypietrzać chmury burzowe.
dzis musze zmienic jednak swoje typy bo jak widze te liczby nie wyskoczą nigdy!

kur......czę zobacz ile juz czekam na te moje typy
Jak oni mogą?Czy jest prawo ,aby nie wkładać cyferek do maszynki (bo juz tyle dni sidza cicho!!!!!!!!!!!)

Jak oni mogą?Czy jest prawo ,aby nie wkładać cyferek do maszynki (bo juz tyle dni sidza cicho!!!!!!!!!!!)

A tak było 17.07.2000
(22:00) 04,16,19,20,21,24,33,37,38,39,41,52,55,56,57,64,67,70,71,76

(22:00) 04,16,19,20,21,24,33,37,38,39,41,52,55,56,57,64,67,70,71,76

RAFSAW30 Ty lepiej dzis numerki ode mnie spisz jak chcesz wygrac te pare zlotych

Dzisiaj w Bydgoszczy nie będzie padał deszcz... .
kathy w Gdyni juz po słoneczku.czarne chmury walą.będzie zaraz jazda
W czasie rozprawy rozwodowej sędzia zwraca się do męża:
- A więc zawsze wieczorami, kiedy wracał pan do domu, zastawał pan w szafie ukrytego jakiegoś mężczyznę?
- Tak jest.
- I to było powodem nieporozumień?
- Tak, bo nigdy nie miałem gdzie powiesić ubrania.

- A więc zawsze wieczorami, kiedy wracał pan do domu, zastawał pan w szafie ukrytego jakiegoś mężczyznę?
- Tak jest.
- I to było powodem nieporozumień?
- Tak, bo nigdy nie miałem gdzie powiesić ubrania.

podawajcie (dla pocieszenia) warunki atmosferyczne u siebie
u mnie Bydzia: +33 i niewielkie zachmurzenie...
pzdr
u mnie Bydzia: +33 i niewielkie zachmurzenie...
pzdr
Kathy- na zachód od Gdańska wytworzyła się wielka, groźna chmura burzowa. Jak nadejdzie nad Gdańsk, to uważaj, żeby Twojego auta nie zalało... .
To się będę cieszyć
I nie namawiaj mnie na pójście do kolektury ! I tak obstawie na sucho system na 12 liczb ,więc wiesz

I nie namawiaj mnie na pójście do kolektury ! I tak obstawie na sucho system na 12 liczb ,więc wiesz

Jacol- źle mnie zrozumiałeś!!! Ja podaje liczby , które nie zostaną wylosowane. Tych liczb nie skreślaj na kuponie.
Rzecz jasna Wędrowco
Oddaliłem te 17 liczb ,a następnie skreśliłem 12 innych 

Oddaliłem te 17 liczb ,a następnie skreśliłem 12 innych 

Uwaga. Powstał nowy front burzowy. Gdańsk, Bydgoszcz, Wrocław- na tej lini będzie padać, przejdą gwałtowne burze.
Wędrusiu, Ty nie strasz... u mnie już grzmi!!! ewakuacja....do łazienki tam nie widać i nie słychać grzmotów

no, nie......faceci to maja różne pomysły,ale ten to przeskoczył samego siebie!!! pisze o moim sąsiedzie

tak na oko jakieś 1,80 wzrostu, wyszło na taras z lornetką
))aha rzut okiem na teren..wygląda tego frontu burzowego?wrzeszczy sąsiadko "będzie padało?pyta czy mnie informuje
)))
))aha rzut okiem na teren..wygląda tego frontu burzowego?wrzeszczy sąsiadko "będzie padało?pyta czy mnie informuje
)))Es decir, es, para mĂ llueve, lo que estĂĄ lloviendo, lloviendo !!!!!!! vecino miradas siguiente, vela por el barco a menos que "bajo el agua" jajaja

Uwaga. Dzisiaj jest tak zmienna pogoda, że moje prognozy są ważne TYLKO!!! jedną godzinę. Pozdrawiam wszystkich i życzę żeby popadało długo ale łagodnie.. .
* Metereolog .... carecĂan de e. .. Agosto error zadżaja lo siento
Mag
Umiesz hiszpański ?
Ja się kiedyś uczyłem i pamiętam tylko Me Llamo Jacek Soy Polaco 
Umiesz hiszpański ?
Ja się kiedyś uczyłem i pamiętam tylko Me Llamo Jacek Soy Polaco 
Mag.uś. Znikam na chwilę, będę po 23.

dziekujemy pani faraonce