Wpisy 1 313 453 – 1 313 552
4 stycznia 2013 16:02 → 4 stycznia 2013 17:15, 100 wpisów
Medea A ja teraz wirtualnie tak zastosuję. Jak miałem pieniążki to tak sobie mówiłem że tak będę typował, a jak nie mam to sprawdzam. przynajmniej pieniędzy mi tyle nie idzie na granie
Tak doszło do tego że cieszymy się z wygranej kwoty 2zł 4zł a wydaliśmy 10zł
To jest paranoja!
To jest paranoja!
kocur
jak zwykle teoria spoko a praktyka średnio.
wczoraj wytropiłam pięć liczb, które dawały 3/5 w mini, ale pożałowałam 1,25 a wczoraj wieczorem ból głowy nie dał mi szans na typowanie i dzisiaj na 14-stą sobie odpuściłam puszczenie w realu. Zakreśliłam cztery zakłady z kasą na dwa czyli równie dobrze mogłoby być 4/6,4/7 jak 3/10 razy dwa
jak zwykle teoria spoko a praktyka średnio.
wczoraj wytropiłam pięć liczb, które dawały 3/5 w mini, ale pożałowałam 1,25 a wczoraj wieczorem ból głowy nie dał mi szans na typowanie i dzisiaj na 14-stą sobie odpuściłam puszczenie w realu. Zakreśliłam cztery zakłady z kasą na dwa czyli równie dobrze mogłoby być 4/6,4/7 jak 3/10 razy dwa
Radzik Nie stosuje powtórek. jak grałem więcej to też bardzo rzadko tak grałem chociaż wiem że się dużo powtarza z losowania na losowanie.
Oczywiście życzę Wam wysokich wygranych!Rozwalcie bonusaNa 22 mam 9*2 z której będzie
Medea a te dodatkowe co dawałaś jakieś pewniaki czy z map nie wiem jeszcze z czegoś ??
A może oni (TS) czekają na kogoś kto puści 10 z 10 z plusem i stawka dziesięć 3 losowania na kilka losowań
kocur
z map nie umiem korzystać. rozpisuję w takich sytuacjach na "stary kupon" czyli 16 piątek i dopisuję liczby, które w skosie lub pionie domykają dwójki, trójki, czwórki lub piątki
z map nie umiem korzystać. rozpisuję w takich sytuacjach na "stary kupon" czyli 16 piątek i dopisuję liczby, które w skosie lub pionie domykają dwójki, trójki, czwórki lub piątki
Medea jak też próbuję w ten sposób. Bo to nawet widać jak wpadają to lokują się w tych pustych miejscach
kocur
wygrac to i czasem dadzą, ale tyle, że jakbyś policzył to by ci wyszło, że sam sobie wygraną uskładałeś
wygrac to i czasem dadzą, ale tyle, że jakbyś policzył to by ci wyszło, że sam sobie wygraną uskładałeś
medea dokładnie wygrasz 350 zł a w miesiacu poprzednim tyle wsadziłeś w granie
Swoją drogą w lidze typujących od razu widać, że to dopiero początek miesiąca bo z moimi 66 pkt. jestem w pierwszej setce
Medea punkty dostaje się z każdą trafioną wygraną czy wystarczą pojedyncze liczby ??
kocur
lidze typujących punkty są tylko za trafienie czegoś za co płacą
Jakby dawali punkty za 2/12 w lotto i mini to byłabym na szczycie
lidze typujących punkty są tylko za trafienie czegoś za co płacą
Jakby dawali punkty za 2/12 w lotto i mini to byłabym na szczycie
Dostaje się za każdą wygraną. 2/10 nie jest płatne, więc nie ma punktów. Dostaje się tyle punktów ile złotych. W przypadku innych gier niż Multi Multi zasada jest podobna. Uwzględnia się tu jednak również koszt zakładu/systemu (jeśli jest powiedzmy 1000x droższy niż pojedynczy kupon Multi Multi, to jest 1000x mniej punktów niż wynosi wygrana)
Przykładowo, żeby wysłać kupon na 12 liczb w Mini Lotto, trzeba wydać 990 zł (mielibyśmy za to 396 kupony Multi Multi). Ale wygrana jest często ponad 300 000 zł w przypadku 5/12. Więc punktów jest w zaokrągleniu 300 000 / 396 = 800 (w przybliżeniu)
Medea widzę że dla mnie 14,22 i 32 są na topie. dzisiaj wytypowałem 32 ze wpadnie. 22 zakreśliłem na kuponie razem z 32 i 44.
Czyli tak 32 jako powtórka, 44 dodatkowa i 22 jako puste pole na kuponie.
kocur
z tą wytypowaną przeze mnie piątką 17,33,65,9,73
wpadały też regularnie takie oto liczby z moich ulubieńców :
16,23,30,31,72,14
13,22,23,72,36,39,44
13,22,23,30,36
19,44,46,48,77,78
23,30,72,76
13,23,30,33,73,76
czyli 13,22,23,31,33,44,72,76,77,78
z tą wytypowaną przeze mnie piątką 17,33,65,9,73
wpadały też regularnie takie oto liczby z moich ulubieńców :
16,23,30,31,72,14
13,22,23,72,36,39,44
13,22,23,30,36
19,44,46,48,77,78
23,30,72,76
13,23,30,33,73,76
czyli 13,22,23,31,33,44,72,76,77,78
qwett
Dokładnie ulubieńców czyli zestawów
13,31
77,78
49,66
2,17
3,18,33
14,31,48
48,63,78 + 50,51,55
4,19,34,49
19,53,57,44
Dokładnie ulubieńców czyli zestawów
13,31
77,78
49,66
2,17
3,18,33
14,31,48
48,63,78 + 50,51,55
4,19,34,49
19,53,57,44
Pewien Kowal miał sad. Przechadzając sie po tym sadzie, doszedł do wniosku, że ktoś mu kradnie jabłka. Postanowił zaczaić sie w nocy na złodzieja. Tak tez zrobił.
Przyczaił sie w kryjówce. Nagle słyszy, że ktoś buszuje na jednym z drzew. podbiega do tego drzewa i chwyta oprawce za jaja, ściska i sie pyta:
- kto tam?
nikt sie nie odzywa
Kowal jeszcze raz sie pyta, mocniejszym głosem i co raz bardziej zaciska ręce na jajach:
- Kto tam?
nikt sie nie odzywa
Kowal wkurzony, ściska ile ma sil w rekach i jeszcze raz sie pyta:
- Kto tam?
Nagle złodziej odpowiada:
- JJJJJaaaaaasssiu
Kowal myśli "W wiosce jest 40 Jasiów." Wiec pyta:
- Który?
Jasiu odpowiada:
- Niiiiemowa.
Przyczaił sie w kryjówce. Nagle słyszy, że ktoś buszuje na jednym z drzew. podbiega do tego drzewa i chwyta oprawce za jaja, ściska i sie pyta:
- kto tam?
nikt sie nie odzywa
Kowal jeszcze raz sie pyta, mocniejszym głosem i co raz bardziej zaciska ręce na jajach:
- Kto tam?
nikt sie nie odzywa
Kowal wkurzony, ściska ile ma sil w rekach i jeszcze raz sie pyta:
- Kto tam?
Nagle złodziej odpowiada:
- JJJJJaaaaaasssiu
Kowal myśli "W wiosce jest 40 Jasiów." Wiec pyta:
- Który?
Jasiu odpowiada:
- Niiiiemowa.
qwett
szczególnie 48,63,78 plus te pięćdziesiątki lubi wypadać razem lub blisko siebie
fajna jest też przyuważona przez rustu2009 prawidłowość, że po 12,18 w ciągu kilku losowań lubi wypadać 77,78
szczególnie 48,63,78 plus te pięćdziesiątki lubi wypadać razem lub blisko siebie
fajna jest też przyuważona przez rustu2009 prawidłowość, że po 12,18 w ciągu kilku losowań lubi wypadać 77,78
owe nic puszczałem nic dzisiaj, stawiam pewniaka i czekam jak wejdzie to zastosuję swój sposób
medea a jak tam w pracy, cały czas utarczki z interesantami? hehe
Po walce Adamka z Gołotą trener mówi do oszołomionego Gołoty:
- Ale wystraszyłeś Adamka w 2 rundzie!
- Czym?
- Myślał, że Cie zabił...
- Ale wystraszyłeś Adamka w 2 rundzie!
- Czym?
- Myślał, że Cie zabił...
Pewna dziewczyna poszła sama na imprezę. Zauważyła tam super faceta,
który świetnie tańczył. Podeszła do niego i mówi:
- Ale zajebiście tańczysz!
A facet na to:
- S***alaj!
Dziewczyna, trochę zbita z tropu, wycofała się. Facet dalej tańczył
solo, i tak, że na wszystkich robił bardziej niż piorunujące wrażenie.
Dziewczyna znowu do niego podeszła i mówi:
A facet na to:
- S***alaj!
To już było trochę za dużo i dziewczyna mówi:
- Wiesz co? Jesteś cham i prostak!
A facet na to:
- No i c***! Ale zajebiście tańczę!
który świetnie tańczył. Podeszła do niego i mówi:
A facet na to:
- S***alaj!
Dziewczyna, trochę zbita z tropu, wycofała się. Facet dalej tańczył
solo, i tak, że na wszystkich robił bardziej niż piorunujące wrażenie.
Dziewczyna znowu do niego podeszła i mówi:
A facet na to:
- S***alaj!
To już było trochę za dużo i dziewczyna mówi:
- Wiesz co? Jesteś cham i prostak!
A facet na to:
- No i c***! Ale zajebiście tańczę!
amour
miałam dłuższy urlop i dopiero od trzech dni znów się aklimatyzuję, dzisiaj spokojnie ale za to w sylwestra to był normalnie szał pał
miałam dłuższy urlop i dopiero od trzech dni znów się aklimatyzuję, dzisiaj spokojnie ale za to w sylwestra to był normalnie szał pał
Żona do męża w czasie kłótni:
- Co ty sobie myślisz, ja też chcę mieć jakieś kieszonkowe!
W związku z tym od dzisiaj za seks w pościeli płacisz mi 100 zł, a na dywanie 30 zł.
Na to mąż:
- A żeby cię babo szlag jasny strzelił... - po czym wyszedł z domu.
W celibacie wytrzymał tydzień, po tym czasie przychodzi w milczeniu do żony,
kładzie stówkę na stół i patrzy na nią.
Żona bez słowa zaczyna się rozbierać i kieruje się w stronę pościeli.
Mąż widząc to odpowiada szybko:
- Nie, nie, nie, kochana, nie myśl sobie... trzy razy na dywanie i dycha z powrotem!
- Co ty sobie myślisz, ja też chcę mieć jakieś kieszonkowe!
W związku z tym od dzisiaj za seks w pościeli płacisz mi 100 zł, a na dywanie 30 zł.
Na to mąż:
- A żeby cię babo szlag jasny strzelił... - po czym wyszedł z domu.
W celibacie wytrzymał tydzień, po tym czasie przychodzi w milczeniu do żony,
kładzie stówkę na stół i patrzy na nią.
Żona bez słowa zaczyna się rozbierać i kieruje się w stronę pościeli.
Mąż widząc to odpowiada szybko:
- Nie, nie, nie, kochana, nie myśl sobie... trzy razy na dywanie i dycha z powrotem!
amour
No mnie też to zdziwiło i z sprawami co to spokojnie mogły sobie do nowego poczekać Widocznie urlopy ludzie mieli to chcieli sobie "posprzątać" w papierach przed nowym rokiem
No mnie też to zdziwiło i z sprawami co to spokojnie mogły sobie do nowego poczekać Widocznie urlopy ludzie mieli to chcieli sobie "posprzątać" w papierach przed nowym rokiem
zofijka czytasz co piszę? mieszkam w POLSCE, ale z obserwajci i analizy wyciągam takie a nie inne wnioski, np mandaty, na które limit jest 1,5 mld zł odgórnie narzucony, w jakich krajach to się stosuje?
Za żadne skarby nie chciałbyś mieszkać w Korei. Czy tutaj faktycznie tak jest?
a czy tutaj nie jest tak jak w korei, na pewno w 100% nie jest, ale kto wie jak będzie
amour ..korea na dole i na góre jeszcze wojna wojna
amour
Mi się dzisiaj spodobała sprawa klienta. Jest kierowcą i szef prawie dwa lata temu wysłał go do Niemiec. Tam w czasie kontroli firmie wlepiono mandat za przewóz towaru w nie zalegalizowanych pojemnikach. Szef jak to Polak mandat wrzucił do szuflady i skoro nic się nie działo uznał, że sprawy nie ma. A tymczasem niemieckie służby fiskalne prowadziły procedurę w wyniku której mój klient wracający z trasy do domu święta zamiast z rodziną spędził w niemieckim areszcie, z którego prokuratura zwolniła go dopiero gdy na odpowiednie konto wpłynął mandat z odsetkami.
Tak powinno wyglądać prawo nierychliwe ale skuteczne, bo jak mawiali klasycy prawa karnego skuteczność prawa gwarantuje nie wysokość kary ale świadomość jej nieuchronności. A nie to co u nas gdzie uczciwego puszcza sie bez majtek za ***ołę a cwaniak prawie wszystko uchodzi bezkarnie bo w odróżnieniu od uczciwego z góry wie, że nic mu nie zrobią tylko trzeba będzie grać na zwłokę
Mi się dzisiaj spodobała sprawa klienta. Jest kierowcą i szef prawie dwa lata temu wysłał go do Niemiec. Tam w czasie kontroli firmie wlepiono mandat za przewóz towaru w nie zalegalizowanych pojemnikach. Szef jak to Polak mandat wrzucił do szuflady i skoro nic się nie działo uznał, że sprawy nie ma. A tymczasem niemieckie służby fiskalne prowadziły procedurę w wyniku której mój klient wracający z trasy do domu święta zamiast z rodziną spędził w niemieckim areszcie, z którego prokuratura zwolniła go dopiero gdy na odpowiednie konto wpłynął mandat z odsetkami.
Tak powinno wyglądać prawo nierychliwe ale skuteczne, bo jak mawiali klasycy prawa karnego skuteczność prawa gwarantuje nie wysokość kary ale świadomość jej nieuchronności. A nie to co u nas gdzie uczciwego puszcza sie bez majtek za ***ołę a cwaniak prawie wszystko uchodzi bezkarnie bo w odróżnieniu od uczciwego z góry wie, że nic mu nie zrobią tylko trzeba będzie grać na zwłokę