Wpisy 1 313 553 – 1 313 652
4 stycznia 2013 17:15 → 4 stycznia 2013 18:32, 100 wpisów
medea, zgadzam się z Tobą, świadomość nieuchronność kary i zmiana mentalności, dbanie o wspólne dobry i będzie ok
medea jak sama wiesz, nasze prawo wręcz zachęca obywatela do kombinowania, bo daje "furtki"
Xingo i krzyżówka jest super. Chyba moją mychę namówię na Xingo aby sobie kupiła, tylko chcę jakiś numer wybrać tej zdrapki a drapek to wie
amour
tu nie trzeba zmiany mentalności bo w każdym człowieku drzemie chęć pokazania, że nie masz cwaniaka nad .... tu wstaw miasto lub państwo. Po prostu w cywilizowanych krajach państwo bardzo skutecznie zniechęciło ludzi do szukania furtek w prawie i robienia go w balona. To się po prostu nieopłaca. Człowiek jak kiwa państwo to doskonale wie, że popełnia przestępstwo i ma dość duże prawdopodobieństwo wpadki i nader przykrych konsekwencji. Czyli albo idzie na całość albo żyje praworządnie. A państwo wierzy obywatelowi dopóki go za łapę nie złapie a jak złapie to ją urąbuje. A u nas człowiek okrada siebie i nas wszystkich a on sam i jego otoczenie stawiają go na piedestale za zaradność życiową. Państwo natomiast uczciwych tropi i łupi jak złodziei podczas gdy jego funkcjonariusze i organy rżną głupa, że nie widzą przekrętów, które nawet kretyn jest w stanie wychwycić (np. kołyska i małżeńska sypialnia w kosztach firmy handlującej ciuchami) Totalna paranoja.
tu nie trzeba zmiany mentalności bo w każdym człowieku drzemie chęć pokazania, że nie masz cwaniaka nad .... tu wstaw miasto lub państwo. Po prostu w cywilizowanych krajach państwo bardzo skutecznie zniechęciło ludzi do szukania furtek w prawie i robienia go w balona. To się po prostu nieopłaca. Człowiek jak kiwa państwo to doskonale wie, że popełnia przestępstwo i ma dość duże prawdopodobieństwo wpadki i nader przykrych konsekwencji. Czyli albo idzie na całość albo żyje praworządnie. A państwo wierzy obywatelowi dopóki go za łapę nie złapie a jak złapie to ją urąbuje. A u nas człowiek okrada siebie i nas wszystkich a on sam i jego otoczenie stawiają go na piedestale za zaradność życiową. Państwo natomiast uczciwych tropi i łupi jak złodziei podczas gdy jego funkcjonariusze i organy rżną głupa, że nie widzą przekrętów, które nawet kretyn jest w stanie wychwycić (np. kołyska i małżeńska sypialnia w kosztach firmy handlującej ciuchami) Totalna paranoja.
jest super jak się wygra coś ja 2 tygodnie mecze krzyzowke i 10,3 zł to wygrane
medea w tej samej chwili nasz wpis to trzeba skreślić 26,17,8,18
W typowaniu meczy też próbowałem. Raz wygrałbym 200 zł ale jeden mecz nie wszedł. Meksyk zremisował z Iranem
Zaraz kończy się ma niedola dokładnie za 30 minut i ... weekend
ale w piatek masz troszke przerabane jak na kobiete do 18 00 w robocie
urok życia w pipidówie, nawet zbirom nie chce się stać jak palanty na wymarłych ulicach by ich patrol co chwilę o drogę pytał
ale za to byliśmy swego czasu siedzibą karteliku handlującego ekstazy, amfą i innym badziewiem na dyskach na całym Dolnym Śląsku tyle, że oni u nas nie bardzo mieli co do roboty bo nasi mieszkańcy to nie ich target klientów
Najlepsza była mamusia jednego z nich zresztą była pracownica firmy gdzie pracowałam. Mieszkała razem z synem co to nie było w całym mieście i okolicach roboty dla ludzi z jego wykształceniem no i utrzymywała ich oboje mamusia z swojej 800 złotowej renty wdowiej. Aby synuś nie czuł się pokrzywdzony dawała mu nawet 50 złotych kieszonkowego i z uporem godnym lepszej sprawy wmawiała wszystkim sąsiadom, że on taki oszczędny i swoje fury, skóry i komóry o łatwych panienkach nie wspomniawszy to z kieszonkowego ma i sezonowych robót w u okolicznych rolników
kocur i jak po łiskasie
pewnie trzeba popić(vip), albo(koniecznie czeskie helsinki)
pewnie trzeba popić(vip), albo(koniecznie czeskie helsinki)
drapek
Ja cały czas moje cyferki wybieram i pustaków ani widu ani słychu niestety papierkowych wygranych brak
Dobra chłopaki i dziewczyny muszę znikać
Ja cały czas moje cyferki wybieram i pustaków ani widu ani słychu niestety papierkowych wygranych brak
Dobra chłopaki i dziewczyny muszę znikać
może te 50 zł umiał zainwestować i miał 5 tys złotych po tygodniu
tri
bierz tylko pełne, nie ma reguły, że ta konkretna zdrapka jest pełna - ale nr. 011 polecam praktycznie w każdej zdrapce
bierz tylko pełne, nie ma reguły, że ta konkretna zdrapka jest pełna - ale nr. 011 polecam praktycznie w każdej zdrapce
drapek Powiem tak że jakbym polał ten Wiskas moim sosem z kurczaka to było by lepsze niż kasza i ryż
nie miałem tylko odpisałem na post medei ze tam miał kieszonkowe 50 zł ktoś i na panny,bryki itd niby z tego miał a handlował
ale nie zawsze mam czas wybierać bo to nie żb tylko mały pkt do grania w sklepie
kocur, dlatego jestem ...drapkiem; ale z pewnym farciarzem opucujemy... mm
a jolka wczoraj dostała nową paczkę, ale na razie żadnej nie kupiłem
tymi za 3 zł mozna fajnie palić w kominkach długo ciepło trzymaja jak brykiety
drapek w Xingo puste pole jak jest zdrapane to los jest nieważny ?
nie wiem, wczoraj przyjechały do żb - myslę że za ok. m-c; amoerk ponoć od 17sty
slawek na jutro przyszykuj mi 9/9+; chyba że dziś sprzątnę bonusa Ci sprzed nosa
13 dziś nie jest przewidziane, będzie najdłużej oczekującą liczbą - 200los
1,7,25,26,30,31,37,41,61,62 - te liczby zgarną bonus - bo nie ja je kreśliłem