Wpisy 1 313 353 – 1 313 452
4 stycznia 2013 14:44 → 4 stycznia 2013 16:01, 100 wpisów
gdzie jest maxxxx
jak widzę te 34 i 57 to mi się przewraca kiedy karwa pytam te mendy się wypstrykają
jak widzę te 34 i 57 to mi się przewraca kiedy karwa pytam te mendy się wypstrykają
miałam klientkę i dopiero weszłam dobrze, że nie zdążyłam nic puścić
kto obstawia35
bella34
A niby nasz dzień ale za to jutro dzień Bliźniaków i numerologicznych trójek więc sie odegram
A niby nasz dzień ale za to jutro dzień Bliźniaków i numerologicznych trójek więc sie odegram
bella
A jeśli ktoś gra na końcówki nicków... ?
deki
chyba wiem...
A jeśli ktoś gra na końcówki nicków... ?
deki
chyba wiem...
Tak jest super jak ja się ciesze że coś trafiłemBRAWO AMBER LOTTO
Jutro dzien bliźniaków?ojeny,trzeba graćtylko ze ja chyba 4 jestem?
Robalku nie kop leżącego
jasna cholera z nimi
uciekam bo jak zwykle pernamentny brak czasu
jasna cholera z nimi
uciekam bo jak zwykle pernamentny brak czasu
i te wieczne olśnienia jakie to było genialne po fakcie. Na moim profilu liczby Bliźniąt 2/3, Wodnika 2/3 a w liczbach Bliźniąt ukryte więcej liczb bo 27,35,41,9,8,5,72,53,14 czyli 5/10.
Szkoda, że medusia jak zwykle mądra po szkodzie
Szkoda, że medusia jak zwykle mądra po szkodzie
tesa
Pod drzwiami już są klienci więc pojawiam się znikam no i wpisy mi uciekają
i naprawiam błąd
Pod drzwiami już są klienci więc pojawiam się znikam no i wpisy mi uciekają
i naprawiam błąd
Zobaczę wieczorem. Z twoimi liczbami jest tak jak z resztą z 80-ciu
nie zapomnijcie o 1 w najbliższych dniach. Póki co medea, z podanych w e-mailu zestawów wyszła kaszanka , zobaczymy co na 22:15
qwett
kondi
Liczby moją metodą z e-maila też nie olśniewają liczbą trafień, ale coś przyuważyłam i też sprawdzę na 22.15
kondi
Liczby moją metodą z e-maila też nie olśniewają liczbą trafień, ale coś przyuważyłam i też sprawdzę na 22.15
kondi
A ty myślisz, że na co ja poluję skoro większość daty urodzenia już weszła
A ty myślisz, że na co ja poluję skoro większość daty urodzenia już weszła
qwett
Jak uzbieram jakieś klepaki z portfela na zakład to oczywiście
Jak uzbieram jakieś klepaki z portfela na zakład to oczywiście
medusia cos wygrała?
a widze ze nie zdązyłas...
Teraz za wiele monety na granie nie mam więc tak jak dzisiaj i pewnie nie raz jeszcze wysyłam jeden zakład na 3 skreślenia
islandorka
Na całe szczęście nie puściłam, bo metoda eksperymentalna i zawodna jak się okazało
Na całe szczęście nie puściłam, bo metoda eksperymentalna i zawodna jak się okazało
w kieszeni miałam całe 5 zeta więc trudno powiedzieć co bym wysłała
A ta dycha to tylko testy moich typowań. Jak będzie przynosić jakiś zysk i zauważę jakąś zbieżność w typowaniu liczb to wtedy zapłacę większy podatek dla TS
Z całym szacunkiem nasze typy i przewidywania gówno się sprawdzą!
Ja od teraz z moich 10 liczb po losowaniu wyrzucam wylosowane a dokładam nowe lub na odwrót
kocur
to dobra taktyka ja tak dochrapałam sie w pewnym momencie 7/10 tyle, że dobry kawał czasu temu
to dobra taktyka ja tak dochrapałam sie w pewnym momencie 7/10 tyle, że dobry kawał czasu temu
torsan kuźwa obojętnie kto losuje to jawny wkręt{{klaps}Tabelka o 14 z wygrąnymi }Pawus my nie mamy na to wpływu góra steruje!
pylcek-może i obojętne w święta dopiero pierwszy raz przy Moreno trafiłem 4zl a przy innych jakoś bardziej idzie coś trafić