Wpisy 130 131 – 130 230
13 lipca 2010 22:04 → 13 lipca 2010 23:47, 100 wpisów
jacol900 >>> nie chodzi tu o ilośc spędzonego czasu lecz o skutecznośc, program mi tego nie wyliczy
Hey YO musiałem zjawić się na losowanie chętnie obejrze jak kasa wpada mi do kieszeni

http://www.youtube.com/watch?v=5AfTl5Vg73A&feature=related Klasyka idealna na losowanie wygranych 

za pół pusty wpis
właśnie słucham dzięki za linka szukałem tej piosenki

Mag.. . Witaj.
Mag.uś jesteś z Gdańska???
Mag.uś jesteś z Gdańska???
Ja do kolektury szedłem w leciutkim deszczyku
Takim przyjemnym !
Takim przyjemnym !Koszmar Mag..,nie dość,że boli to jeszcze utrata na 1400,5zeta.
witam
a ja dotarlam do strony gdzie typowalo wiele osob i takie numery na dzis
1,2,3,5,13,15,20,21,32,47
a ja dotarlam do strony gdzie typowalo wiele osob i takie numery na dzis
1,2,3,5,13,15,20,21,32,47
zobaczymy co wyjdzie z tych numerów ale mi się wydaje że 3/10 puściłaś je?
jaka jaka jaka

lotto:7,13,19,33,41,48
nie puscilam tych numerow
a te numerki zpisalam gdzies ze statystych osob typujacych na dzis
a te numerki zpisalam gdzies ze statystych osob typujacych na dzis
mini 6,11,12,18,26
dobrze a podałabyś linka do tej stronki

dziwne te numery 14,15,16,17, obok siebie kto im pozwolił wyjść z tej maszyny
przez nie przegrałem i nie przytuliłem piąteczki
przez nie przegrałem i nie przytuliłem piąteczkiAAALE czadu hehe mi się nawet to nie udało

gratuluję hipopotam życzę dalszych sukcesów
trafiłbyś w końcu jakieś 5/5
trafiłbyś w końcu jakieś 5/5
narazie mamy pweniaka 79 , trzeba jeszcze tylko wytypować pozostałe 9 pweniaków
Nawet w typowaniach lotto,mam wszystko przestawione o jedno pole

Teraz pozostaje mi taka mina na wieczór,po podwójnej klęsce,widać krzyżacy są ostrzy

W TYPOWANIACH PO LEWEJ STRONIE mozna zobaczyc kto na jakie cyfry glosuje
Tam sa osoby ,ktore czesto trafiaja tylko trzeba poszukac
Tam sa osoby ,ktore czesto trafiaja tylko trzeba poszukac

hipo musisz nawiązać kontakt z moim doradcą.ja mam znowu trafne.ciut mniej.tylko 6/7

Gratulacje Ricardos,widać masz dobrego nosa do liczb,z ciekawości jakie trafiłeś?
ok oddałem typy może jutro się co uda
mam taką nadzieję przynajmniej
witam wszystkich i wszystkim co trafili gratuluję a tym co nie trafili życzę samych celnych strzałów

Szczery ja zawsze celnie strzelam ale kulom w płot

trafiłem niedawno 5/5 ale to już i tak za długa przerwa w wygranych

dobra idę narka
yo

pod tą moją jutrzejszą wygraną
zdrowie

To musi być klątwa faraona,bo odkąd dotknęło hipcia nieszczęście z kregosłupem pieniążki odpływają ze skarbonki.

Przy takim pechu,to nawet pomoc Kasiory w typowaniu,może nie pomóc

trafił bym 6/7 ale moja liczba byla 69 a wylosowano 68, moja 33 a wylosownao 32 + moje 15,16,55,75
Myślałem,ze ten rozmiar 75c,już nie wypuszczą a oni znów na wieczór taki psikus.Hosia na pewno zadowlona

Mam do rozdania kilka kwiatków:jeden dla Lily,jeden dla Kathy,jeden dla Mag,jeden dla Belly,jeden dla Madzi,osoby chętne proszę sie zgłaszac bo niedługo zabraknie
.
.hipo masz pozdrusie od ciotki hosi.nawiązałem z nią kontakt telefoniczny

Dzięki Ricardos,ciocia Hosia niech nie zapomni o dokarmianiu pluszaka.
dzieki hose 
hipo ona ma teraz augustowskie noce więc nie wiem czy karmi pluszaka ale w te upały napewno pluszak płyny przyjmuje.dobrej wszystkim.komu w drogę temu do pracki

hipo ona ma teraz augustowskie noce więc nie wiem czy karmi pluszaka ale w te upały napewno pluszak płyny przyjmuje.dobrej wszystkim.komu w drogę temu do pracki

Nie wiem co mnie teraz rąbnęło ale przez chwilę zabłysło mi na jutro u mnie 9/10 a czemu nie 10/10.Nie znane są zjawiska paranienormalne

Ricardos jak spotkanko będzie w granicach września to podrzucę Ci trochę Tajskiego jedzonka
Właśnie sobie jem
Zamykam oczy i wspominam te knajpki na plaży przy 35 stopniach wieczorkiem ^^
Właśnie sobie jem
Zamykam oczy i wspominam te knajpki na plaży przy 35 stopniach wieczorkiem ^^
a ja siedze i typuje ale jak znow sie powtórzy ta sma sytuacja co dzisiaj to wiem od czego zaczynac
Lila na pewno zaczyna od ugotowania smakowitego obiadku,bo na pustym żołądku myślenie utrudnione

Widziałem w internecie jak wyglądał posiłek u zakonników,za czasów ojca Pio.Zakonnicy wchodzili do pomiesczenia,gdzie czekał posiłek i wszyscy klękali na ziemi,i się modlili.Jest zasada,że przed jedzeniem trzeba się modlić,bo pokarm to dar od Boga.
A ten klasztor w którym przebywał ojciec pio,był w bardzo ubogiej okolicy,ale za sprawą Boga nigdy nie zabrakło jedzonka dla przebywających tam osób.