Wpisy 130 031 – 130 130
13 lipca 2010 19:24 → 13 lipca 2010 22:04, 100 wpisów
kathy..jajka mi stwardniały,znaczy jajecznica za twarda przez ten gmail gdzie nie mam wiadomosci na poczcie

W Gdyni już u góry "beczki z piwem toczą" czyli burza nadciąga i jest wesoło
i do tego ciemnogród
i do tego ciemnogródWitam ponownie.
Kathy- "Z wielkiej chmury mały deszcz"- tak teraz jest chyba w Gdańsku.
Hey yo! jak tam w typowaniach udało się komuś wygrać coś?
co wy tak mało rozmowni wszyscy ostatnio mnie dożywotnio zbanowano na 2 forach internetowych i to za niewinność ale postaram się chociaż z tego nie wylecieć
Dzięki pilka za cyferki ostatnio trafiłem 5/5

1 mecz podobny jak zero 0zl
2 mecz jak zero 0zl
3 mecz jak trójke 20 zl
4 mecz czworke ok 150 zl
5 mecz piatke ok 5000 zl
6 mecz szostke 1000000 zl
2 mecz jak zero 0zl
3 mecz jak trójke 20 zl
4 mecz czworke ok 150 zl
5 mecz piatke ok 5000 zl
6 mecz szostke 1000000 zl
Jutro muszę wygrać sporo kasy , żeby pomóc bratu spłacić zaległe alimenty - bo harpia straszy komornikiem i na spłatę swoich długów..ma ktoś jakiś pomysł , bo mi się już skończyły

Mysia -pysia ,jeśli Ty nie masz długów to weź kredyt na małą sumkę .
Niestety nie moge , bo samam jestem obłożona kredytami ...zreszta kredyt to nie wyjście z sytuacji - jego tez trzeba splacać , a jak on w tej chwili nie ma żadnego dochodu to z czego bedzie spłacał? a alimenty wysokie bo 2200 zl miesięcznie !!!!! a rozprawa o zmniejszenie alimentów dopiero na koniec września jest wyznaczona !!!! sezon urlopowy w sądzie jest teraz !!!1
jakbym miala milion pln to dałabym jej i kazała podpisać zrzeczenie sie praw rodzicielskich i niech znika z naszego życia ...ale niestety nie mam taki mozliwości !!! a szkoda !!!!
na dwoje , po 1100 pln na jedno
Panie Pasko może w wakacje zmobilizował by pan społeczność multipasko do spotkania towarzyskiego w celach zapoznawczych
a jeszcze nie zrobił podziału majątku - a jest współwłaścicielem mieszkania i samochodu ......
bartek lista chetnych juz jest...neptun,kathy,ja i zapewne Ty.kto dołączy do spotkania?
lila to fajnie
ja mam zamiar sie przejechać na wycieczke
kraków. ojców.częstochowa. gniezno w tym roku chyba zalicze
z krakowa zrezygnuje ze znajomych względów
pozdrawiam i celnych typowań

ja mam zamiar sie przejechać na wycieczke
kraków. ojców.częstochowa. gniezno w tym roku chyba zalicze
z krakowa zrezygnuje ze znajomych względów
pozdrawiam i celnych typowań

panowie a gdzie to spotkanie i kiedy.ja chetnie moge sie spotkac i postawic wam tarota
już trzeci miesiąc nie płaci
to nawet dobrze sie sklada.w wejherowie mam rodzine i mam zamiar ich odwiedzic
Pewny byłbym gdybym wiedział kiedy będę mógł chodzić
Rok temu na motorze miałem wypadek nie z mojej winy i zerwałem więzadła krzyżowe w lewym kolanie ,później niby było ok ,ale czasami mi coś wypadało i przez kilka dni mnie bolało ,aż do 2 czerwca kiedy dostałem kamieniem w kolano i się okazało dopiero ,że mam wyrwane te krzyżowe (wcześniej to miała być rzepka niby) i mam mieć operacje w czwartek lub piątek ,więc z 1-1,5 miesiąca nie będę hasał 
Rok temu na motorze miałem wypadek nie z mojej winy i zerwałem więzadła krzyżowe w lewym kolanie ,później niby było ok ,ale czasami mi coś wypadało i przez kilka dni mnie bolało ,aż do 2 czerwca kiedy dostałem kamieniem w kolano i się okazało dopiero ,że mam wyrwane te krzyżowe (wcześniej to miała być rzepka niby) i mam mieć operacje w czwartek lub piątek ,więc z 1-1,5 miesiąca nie będę hasał 
jacol900 a miałeś kolizję z innym pojazdem mechanicznym ?
neptun chyba dostaniesz
od kathy
od kathyTylko przetarłem mu zderzak ,on mi wyjechał ,wymuszenie pierwszeństwa ,w ostatniej chwili odbiłem na lewo i wpadłem w poślizg ,motor do kasacji poszedł (125 cc ,to nie te najszybsze ,ale moc już ma
)Dobrze ,że tylko skończyło się na kolanie i ,że nie jechałem szybciej ,koło 80 było .
)Dobrze ,że tylko skończyło się na kolanie i ,że nie jechałem szybciej ,koło 80 było .Mysia ,jak chcesz mogę Ci poradzić w sprawie zdobycia pieniędzy ,ale to na gg : 585 32 56.
no i jacol teraz to ci gg wysiądzie jak się wszyscy na kasę rzucą

czy ktoś napisał , że dają?
Mój znajomy tak zrobił jak potrzebował pieniędzy szybko ,potrzeba dobrego przyjaciela i swój samochód ,najlepiej taki trochę lepszy ,ale na którym Ci nie zależy ,kolega wjeżdza Tobie w tył samochodu i dostajesz dość dużo pieniędzy z ubezpieczenia ,zazwyczaj jest tak ,że jak się znasz naprawisz za 40 % tego co dostaniesz z ubezpieczalni 

Słyszałam o tym sposobie ale to odpada .....to tylko zdaje egzamin gdy sam sobie remontujesz ten samochód
na 22:00 ...wejdzie 66 i coś jeszcze
i przynajmniej jedna z tych liczb : 2,56,75,54,40

Dzisiaj na 22:15 do Mini Lotto poproszę chociaż 3 liczby z podanych: 02,06,12,15 i 30 albo 09,13,17,32,33 

Kazdy ma ciekawą tylko nie zawsze się one sprawdzają
i na 100% bedzie o 22:00...13
i na 100% bedzie o 22:00...13jacek1550...mam takie metody jak każdy, a najlepsza jest taka jak wpisuje szybko byle jakie liczby na klawiaturze i to jest dopiero chybił-trafił i czasami...trafił 

bo ja chce połaczyc kilka metod, może dzięki nim udało by się wyłowić ze 3-4 100% pewniaki
Jacek1550 kup od Pasko ten program MultiPairs2004 PLUS wtedy będzie szybciej...
ja też testowałam kilka metod i chciałam je połączyć ale jakos mi sie nie udało

a u mnie rozpoczęła się swędziawa lewej łapki
lepiej późno niż wcale