Wpisy 129 942 – 130 041
13 lipca 2010 16:04 → 13 lipca 2010 19:48, 100 wpisów
ja ci powiem.kup 80 kinder jajek
pojemniki ponumeruj od 1 do 80 i losuj. tak będzie najlepiej 

pojemniki ponumeruj od 1 do 80 i losuj. tak będzie najlepiej 

Tola weż 15 a kathy dołoży też jedną liczbe ktoś tam następne i dyszka będzie.
sluchajcie ,a ten administrator to wygral coś ( ja tak z ciekawosci)
kathy >>> Twój pomysł rewelacyjnie nadawałby się do studia lotto ....
Może i wygranych byłoby więcej?
Kto wie ...
Może i wygranych byłoby więcej?
Kto wie ...

Ciekawa sprawa wyśniłem w ciągu 3 nocy 6 liczb (liczby odpowiadają samochodom ,jestem fanem ,więc dobrze je rozpoznaje) mam 49 marek (to raczej dla ML i Lotto niż MM ) Chciałem wysłać na dziś na 14 te 6 liczb ,ale zasnąłem
obudziłem się około 13:50 i śniło mi się skreślanie kuponu było kilka moich liczb i nowe 2
.Pewnie bym obstawił na 7 skreśleń czyli wpadło by 5z7
Czekam na wieczorne losowanie 
obudziłem się około 13:50 i śniło mi się skreślanie kuponu było kilka moich liczb i nowe 2
.Pewnie bym obstawił na 7 skreśleń czyli wpadło by 5z7
Czekam na wieczorne losowanie 
tola. ubezpieczeniami
biore dzis 8 zakładów z maszyny na lotto i przekazuje ricardosowi, żeby był świadkiem... a co on z nimi zrobi? czy też wysle? hmmm ciekawe
biore dzis 8 zakładów z maszyny na lotto i przekazuje ricardosowi, żeby był świadkiem... a co on z nimi zrobi? czy też wysle? hmmm ciekawe
GALA ,ale Ty na mojego pewniaka to nie licz bo ja jakos trafic sama w nic nie potrafie 

gala 13 to moj szczesliwy dzien
13 w piatek zdalam prawo jazdy
13 to moj blok
13 mam numer lokalu
i dzis wygram 10/10
13 w piatek zdalam prawo jazdy
13 to moj blok
13 mam numer lokalu

i dzis wygram 10/10

kalisz-burza
dużo grzmotu, deszczu mało
wyjscie do kolektury
nie wskazane
dużo grzmotu, deszczu mało
wyjscie do kolektury
nie wskazane

tola-nie boj nic.Najgorsze co moze byc dla kierowcy to bac sie jezdzic.
Gała-tak,tak-69.
Gała-tak,tak-69.

Swoją drogą ,jeśli na stronie byłoby 5 mocnych typerów i na raz złozyli by te 10 liczb(każdy po 2 liczby ),każdy na stronie by je wysłał to by był dopiero skandal 

postanowiłem zagrać całą 9,szkoda że tak mało parzystych liczb mam i zagram 1 losowanie
bo oszczędnie żyje ostatnio,ale wieczorkim już będzie lepiej.
bo oszczędnie żyje ostatnio,ale wieczorkim już będzie lepiej.gala jak tylko zdalam prawko dostalam golfa 4 cabrio 2000i stał do tej pory (kilka dni temu znalazl innego wlasciciela)
tola i dobrze dziś trafisz 10/10 to kierowca bardzo szybko się znajdzie i będzie cię woził, a na mnie też przyjdzie czas ,wygram większą kaske

Czyli przed 22 nie ma co liczyć?
W takim razie w przypadku MM zainwestuję w Twoje typy 
W takim razie w przypadku MM zainwestuję w Twoje typy 
Kathy swędziało Cie dziś coś? Mnie nic ,ale śniło mi sie kreślenie kuponów
jak nigdy dotąd !
jak nigdy dotąd !aaa a bonus dzielimy na pół wtedy tak? 250 000zł plus na pół bonus?
jakbys był uprzejmy bonusa jednak nie podbierac to byłabym wdzięczna

ja teraz czytalam inna metode,ale od juta wprowadze na kilka losowan
dziesiec tabel po 8 liczb czy ktos z tego wykreslal liczby?
dziesiec tabel po 8 liczb czy ktos z tego wykreslal liczby?
jacek1550 zobacz mape ,bedziesz wiedzial o co chodzi , wczoraj o 22 padlo 5 takich liczb.
tola ja kiedyś próbowałem z tym ale mi nie wyszło, ale próbuj może Tobie sie uda
Siema Ricardos ! Myślałem ,że Cie nie będzie i wysłałem typy Kathy ,coś Cie dziś swędziało ?

tu sa opisany metody wyboru liczb do MM :http://typowanie-strategia-technika.beepworld.pl/multilotektypowanie.htm
Allocha jacol900.Swędzi mnie na pleckach bo komar mnie w nocy dziabnął.Numerki dopiero będę nanosił

kathy...kasioreczka została przeznaczona na Tajlandię,więc tylko kupiłem maślankę w Tesco

kathy..jajka mi stwardniały,znaczy jajecznica za twarda przez ten gmail gdzie nie mam wiadomosci na poczcie