Wpisy 129 842 – 129 941
13 lipca 2010 13:22 → 13 lipca 2010 16:03, 100 wpisów
k...a a miałem dziś nie grac ?
a takie mi weszły
2,4,13,20,21,25
i zaś 2,50 w plecy

a takie mi weszły
2,4,13,20,21,25
i zaś 2,50 w plecy

OSIEM
Ciekawy artykuł we wczorajszej wyborczej cyt. fragment:
..."-choć polscy szczęściarze są anonimowi, dochodzą do nas pogłoski o ich nie zawsze szczęśliwych losach - przyznaje Gawron. -Jak małżeństwo z północy Polski:dwie główne wygrane, a potem podwójne samobójstwo.
Być może tego obawiał się tajemniczy "szóstkowicz" z Krakowa.-Półtora roku temu odebrał 4mln w dwóch torbach z supermarketu "...
powodzenia wszystkim

Ciekawy artykuł we wczorajszej wyborczej cyt. fragment:
..."-choć polscy szczęściarze są anonimowi, dochodzą do nas pogłoski o ich nie zawsze szczęśliwych losach - przyznaje Gawron. -Jak małżeństwo z północy Polski:dwie główne wygrane, a potem podwójne samobójstwo.
Być może tego obawiał się tajemniczy "szóstkowicz" z Krakowa.-Półtora roku temu odebrał 4mln w dwóch torbach z supermarketu "...
powodzenia wszystkim

Robert... zapomniał biedak, że banki są 
ja juz zaczynam konta zakładać

ja juz zaczynam konta zakładać

xelom, jedno za mało, nie czytałeś do jakiej sumy bank gwarantuje bezpiecześstwo Twojej gotówki? trzeba mniejsze sumy na kilka kont
kathy>>
On to oddał hospicjum -
..."rzucił na biurko furę pieniędzy, mówiąc, że zanadto lubi swoje życie..."
Co do konta - różne są te nasze banki...
On to oddał hospicjum -
..."rzucił na biurko furę pieniędzy, mówiąc, że zanadto lubi swoje życie..."
Co do konta - różne są te nasze banki...
cholera
zapomniałam że od dzisiaj tylko mineralna i maślanka
przy Was można się rozpić i na mityngi zacząć chodzić

zapomniałam że od dzisiaj tylko mineralna i maślanka
przy Was można się rozpić i na mityngi zacząć chodzić

cytat:
"Być może tego obawiał się tajemniczy "szóstkowicz" z Krakowa.-Półtora roku temu odebrał 4mln w dwóch torbach z supermarketu "..."
-------------------------------------------------------------
może tu chodzi o tego konesera tanich win, który wygrał za 2 złote reszty po kupieniu w sklepie 2 "mamrotek"
"Być może tego obawiał się tajemniczy "szóstkowicz" z Krakowa.-Półtora roku temu odebrał 4mln w dwóch torbach z supermarketu "..."
-------------------------------------------------------------
może tu chodzi o tego konesera tanich win, który wygrał za 2 złote reszty po kupieniu w sklepie 2 "mamrotek"
129545. ricardos 2010-07-12 (22:55) Gdynia
dla opracowujących numery na jutro to mówię,że pewniak to 2 a reszta w trakcie naliczania
wiedzialem ze on cos weszy dlatego chcialem dzis od niego pomocy
dla opracowujących numery na jutro to mówię,że pewniak to 2 a reszta w trakcie naliczania
wiedzialem ze on cos weszy dlatego chcialem dzis od niego pomocy

Uwaga na gwałtowne burze i ulewy, na zachodzie Polski. To nie jest żart!!!
rico>>
W KRAKOWIE - mamrotki ? Czy to jest odpowiednio dystyngowane ?
W KRAKOWIE - mamrotki ? Czy to jest odpowiednio dystyngowane ?
Kathy- deszcz nie lubi Ciebie, dlatego może padać dopiero wieczorem.
A u nas właśnie popadało

3/4 stawka 2 - i jest 16 zł
nie wiem czy w Krakowie mówią,a raczej gadają na tanie wino "Mamrotka", ale w Stolicy tak, jak również bełt, jabol,siara oraz kiedyś patykiem pisane...
W każdym razie raczej napój z gatunku mało dystyngowanych i możliwe, że koneser takich trunków nie posiada swojego konta, a nawet może nie mieć do nich zaufania..
Pozdr.
W każdym razie raczej napój z gatunku mało dystyngowanych i możliwe, że koneser takich trunków nie posiada swojego konta, a nawet może nie mieć do nich zaufania..
Pozdr.
Jakbym jeszcze parę dystyngowanych nazw zapodał, byłoby...
Dla dociekliwych - najdelikatniejsza, to "mózgotrzep"
Dla dociekliwych - najdelikatniejsza, to "mózgotrzep"

Doberek.Coś ciekawego się wydarzyło?Nie widzę bynajmniej zadymy czyli wszystko ok.To ja się ulatniam gotować obiadek.Goście domagają się.Papaty

wiem Kathy i bede je wysylala jak trafie to zaprosze na pizze
dzis trafilam 2/2
dalam 2 i 74
dzis trafilam 2/2
dalam 2 i 74
slowo
Przyjade do gdyni i zaprosze na ogromna pizze i lody,piwo, ciastko z kremem i td
Przyjade do gdyni i zaprosze na ogromna pizze i lody,piwo, ciastko z kremem i td

Uwaga. Nie ma żartów z pogodą!!! Najgorsza pogoda jest teraz w okolicy Słupska/leje okropnie/ i to wszystko zmierza w kierunku Gdańska!!! Kathy- uważaj, żeby Ci autka nie utopiło!
nie
Na allegro troche sprzedawalam ,ale nie chce mi sie robic paczek,ale jak cos chcesz to
Na allegro troche sprzedawalam ,ale nie chce mi sie robic paczek,ale jak cos chcesz to

my młodzi,my młodzi