Wpisy 129 220 – 129 319
12 lipca 2010 13:51 → 12 lipca 2010 15:21, 100 wpisów
Też nie wiem czy dałabym radę , bo seks analny i "lody" nie wchodzą w rachubę a to chyba oznacza , że niedostępny jest pełny zakres ....
mysia-pysia >>> ogólnie miałam na myśl ...
Co innego jak podejmujesz pracę w charakterze np.sekretarki,sprzątaczki,gosposi,opiekunki a ktoś wymaga od Ciebie jeszcze dodatkowego zakresu "opieki"
Ale koniec już tematu,zrobisz co uważasz tylko uważaj ...
Co innego jak podejmujesz pracę w charakterze np.sekretarki,sprzątaczki,gosposi,opiekunki a ktoś wymaga od Ciebie jeszcze dodatkowego zakresu "opieki"
Ale koniec już tematu,zrobisz co uważasz tylko uważaj ...
w komplecie 3mamy kciuki

byle by faraonka była

Ponowne powitanie.
Szanowne panie : mysiu-pysiu i madziu77).
Toż nie trzeba tak pracować, weźcie się za bukmacherkę, na tym naprawdę można nieźle wyjść.
Nauczycieli nie musicie szukać, bo są tylko wystarczy wejść na odpowiednie strony i w mig dostaniecie stosowne porady.
Ważne,żeby nie oburzać się, tylko iść do przodu.
To pomaga.
Pozdrawiam
Szanowne panie : mysiu-pysiu i madziu77).
Toż nie trzeba tak pracować, weźcie się za bukmacherkę, na tym naprawdę można nieźle wyjść.
Nauczycieli nie musicie szukać, bo są tylko wystarczy wejść na odpowiednie strony i w mig dostaniecie stosowne porady.
Ważne,żeby nie oburzać się, tylko iść do przodu.
To pomaga.
Pozdrawiam
nie ma faraonki

SirMavins ,bukmacherka ok ,ale jeśli ktoś jest fanem piłki nożnej ,zna zawodników ,sytuację drużyny itd ,bo często zdarza się ,że te "pewniaki " nie wchodzą albo jest remis 

Żartowałam
to dlatego , że nudzi mi się
to dlatego , że nudzi mi sięSirMavins >>> jeszcze mi daleko do dobrego typowania,ale minusu już nie ma i zera też nie - jest dobrze 
A żadna praca nie hańbi przecież

A żadna praca nie hańbi przecież

to 20 zł wygrałeś

a losowania na żywo nie widziałam tutaj
jak już to Pierce Brosnan

tak mysia-pysia wywaliłem 67 a tak bym miał 5/6 ale i tak jest dobrze
to gratulki 

dlaczego brak wyników?
podajcie dla sprawdzenia niesortowane to wpiszę
podajcie dla sprawdzenia niesortowane to wpiszę
coś ty ..??!!!on mi jakoś nie odpowiada ....
Ja szukam dobrej i taniej opiekunki do dziecka 

a fuj ....!!!!
Dzieciak czterdziestopięcio letnie bez ADHD
ricardossssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss dawaj nr na wieczór 

120 zeta przeszło koło nosa
puśćiłem 1,4,11,31,50,80 na 5 losowań i ostatnie miałem wczoraj extra
puśćiłem 1,4,11,31,50,80 na 5 losowań i ostatnie miałem wczoraj extra
Gała... a mówiłam grać stałymi, mówiłam 
ja wyrzuciłam jeden kupon skreslony dla mnie inną ręką i jak wyrzuciłam to z tego co pamiętam liczby to 7/10, dobrze, że więcej nie pamiętam

ja wyrzuciłam jeden kupon skreslony dla mnie inną ręką i jak wyrzuciłam to z tego co pamiętam liczby to 7/10, dobrze, że więcej nie pamiętam
mysia-pysia , kathy >>> a żadne takie 
jedyni w swoim rodzaju to:
Michael Praed, no ewentualnie Michael Rosenbaum

jedyni w swoim rodzaju to:
Michael Praed, no ewentualnie Michael Rosenbaum

kathy napie.....j ile wejdzie żebym zrozumiał szkoda
,najlepiej że kiedys rozpisałem 10 licz na kartce wybrałem 5 i trafiłem 1/5 a tamte pozostałe 5 które nie puściłem padły wszystkie-pozdrawiam.
,najlepiej że kiedys rozpisałem 10 licz na kartce wybrałem 5 i trafiłem 1/5 a tamte pozostałe 5 które nie puściłem padły wszystkie-pozdrawiam.Adaś...

madzia...wczoraj widziałam jasona conery
tatus zdecydowanie wygrywa

madzia...wczoraj widziałam jasona conery
tatus zdecydowanie wygrywa

kathy i po jakiego się wylogowałaś z czatu na gmail?czekaj ja ci dam numery

Witam gorąco!
kathy widzę ,że nastawienie masz dzisiaj bojowe
wszystkim dzielisz po równo?
zimne dla wszystkich
kathy widzę ,że nastawienie masz dzisiaj bojowe
wszystkim dzielisz po równo?
zimne dla wszystkich
się już wystraszyłam że też
dostanęprzez te upały człowiek w alkoholizm wpadnie

może ma ktoś wizję czy ta 5-tka ma szanse na romans z maszyną
wieczorową porą
5-23-27-38-51-57?
wieczorową porą
5-23-27-38-51-57?
ja jestem swoim kierownikiem
Powinnam opieprzyc wlasciciela tego budynku.Ja pracuje w centrum handlowym i wszyscy tu tak maja
Powinnam opieprzyc wlasciciela tego budynku.Ja pracuje w centrum handlowym i wszyscy tu tak maja
kathy tak jakoś mi się udzieliło,numerki ładnie wpadły to numerek strzele wieczorkiem (akcja liść dębu)może trafię

Tu jest kilkanascie sklepikow i kazdy jest zly ,ze brak klimatyzacji
kathy teraz mam troche robótki.ale dzisiaj sobie o 18stej wychodzę więc pogadamy jak bede w domu okolo 19
5 cyferek wytypowałem tylko niestety nie w jednej lini i tylko marne grosiki wpadłyto i tak sie ciesz bo jak ja cos wytypuje to nigdy nie wpada.
Mysle,ze ja powinnam typowac ,a wy te liczby co ja typuje wykreslac bo juz wiadomo,ze ich juz nie bedzie w losowaniu
Mysle,ze ja powinnam typowac ,a wy te liczby co ja typuje wykreslac bo juz wiadomo,ze ich juz nie bedzie w losowaniu
wiecie ja ma swoje 10 cyfr i je puszczam,ale jakos czuje , ze kiedys i na te cyferki przyjdzie czas
Kathy co prawda to prawda ale jak się człowiek takiego ricardosa nasłucha to apetyt jest ogromny
dzis wlasnie tak zrobie .bede typoeala cyfry i te 10 co zostanie ( co bym ich nie wyslala) to je wysle i zobaczymy

bartek....ja bez nasłuchiwania ricardosa mam ogromny apetyt na wygraną
ale posłucham ricardos jak mi typki znów podpowie 
ale posłucham ricardos jak mi typki znów podpowie 
kathy ,a myslisz ,ze jest szansa na takie cyfry ,ze kiedys wpadna ( malo kiedy razem wpadaja)