Wpisy 1 287 883 – 1 287 982
20 grudnia 2012 18:40 → 20 grudnia 2012 21:05, 100 wpisów
nic tak nie smakuje jak zwycięstwo /np.10/10/ warto żyć dla takich chwil - deki72 czy to przypadkiem nie Ty jechałeś k u r w a m i do którejś z użytkowniczek / gdzieś .... zapisane?/
jak Ciebie to interesuje to mam zapas i dobrze wiesz co , ale idą święta i ...........
lizkaviva..typuj typuj twój profil albo nieee ...jak chcesz
nawet juz nie znam cie i znikam..
dekusia..
nawet juz nie znam cie i znikam..
dekusia..
Co za u***liwa gnomica.Takiej to 21 nawet nie załatwi.Dalej będzie snuć się i dokuczać dusza pokutna.
http://sport.wp.pl/kat,1752,title,LM-wyniki-losowania-probnego-i-wlasciwego-pokryly-sie,wid,15197098,wiadomosc.html
jak rozpisać 30 liczb na pełen system MM 10 skreśleń. pomóżcie proszę
Czack.. .
Zadanie niewykonalne.. . !
10 liczb z 30 można skreślić na .... 30 045 015 sposobów.. .
------------------------------------
Zadanie niewykonalne.. . !
10 liczb z 30 można skreślić na .... 30 045 015 sposobów.. .
jak ja bym miał ponad 70 milionów a tyle to mniej/więcej wyniesie to nawet o lotto i podobnych gierkach bym nie pomyślał.
Monet.. .
Jednej osobie zejdzie z ...10 lat, zanim skreśli te kupony.. .
----------------------------------------------------
Jednej osobie zejdzie z ...10 lat, zanim skreśli te kupony.. .
----------------------------------------------------
teram .. Wędrowco>> kilka drukarek wagon kuponów i w tydzień ogarną.
w laserowej drukarce kupon lotto zadrukowuje osiem zakładów w mniej niż 3 sekundy
Monet.. .
Wyobrażasz sobie minę kolektora, któremu przywożisz do wysłania powiedzmy....100 000 kuponów ???
-----------------------------
Wyobrażasz sobie minę kolektora, któremu przywożisz do wysłania powiedzmy....100 000 kuponów ???
Czack.. .
Skreślaj po....jednym zakładzie liczby z zakresu 1 - 10, to masz szanse, że trafisz prawdopodobnie w ciągu roku 2 x 8/10.
----------------------------------
Skreślaj po....jednym zakładzie liczby z zakresu 1 - 10, to masz szanse, że trafisz prawdopodobnie w ciągu roku 2 x 8/10.
Hura... . Było... - 16, a jest tylko - 11.
a na rok jest okolo 720 losowań x 2,50 a moze z plusikiem to 5 zł
Trisetum.. .
Ja typuję zakres 1 - 10 , 2 x miałem w typowaniach 8/10.. Ale nie gram.. .
-------------------------
Ja typuję zakres 1 - 10 , 2 x miałem w typowaniach 8/10.. Ale nie gram.. .
-------------------------
Trisetum.. .
Znudził mi się zakres 1 - 10. Po Nowym Roku wybieram ...inny na cały rok.. .
Znudził mi się zakres 1 - 10. Po Nowym Roku wybieram ...inny na cały rok.. .
Jeszcze nie wiem, ale to będą...duże liczby.. .
--------------------------------
--------------------------------
Pasko.. .
Zrób tak, żeby można było zatypować liczby na .....CAŁY ROK.. .
-----------------------------------------------
Zrób tak, żeby można było zatypować liczby na .....CAŁY ROK.. .
-----------------------------------------------
Polskie Radio powtórzyło podaną poprzednio informację.. .
" Stadion Narodowy w przyszłym roku przyniesie stratę w wysokośći... 21 318 000 pln ".
" Stadion Narodowy w przyszłym roku przyniesie stratę w wysokośći... 21 318 000 pln ".
Zaraz znikam.. . Obejrzę pogodę w TVP i.....
---------------------------------
---------------------------------
Pasko
A, czy na mapkach można będzie / a może można w tej chwili ? / krok, odstęp, przedział ustawić na - nieregularny, na jakieś, na różne numery losowań ?
A, czy na mapkach można będzie / a może można w tej chwili ? / krok, odstęp, przedział ustawić na - nieregularny, na jakieś, na różne numery losowań ?
siemanko witam typujących
Lilsa...
k**** znowu po***łem
Lila...siemanko
Lila..jak zdrówko
Lila..
13maz...siemanko
o proszę coś dziś szybko piszę
ale wiadomo o co biega
Witam wszystkich z ponurego zimnego i wilgotnego Jawora
Człowiek po wypucowaniu chałupy na glanz normalnie tylko by się gdzieś wczołgał pod pierzynkę i przespał okres do wiosny a tu święta za pasem
Człowiek po wypucowaniu chałupy na glanz normalnie tylko by się gdzieś wczołgał pod pierzynkę i przespał okres do wiosny a tu święta za pasem
13max...
medea76...
czy ?
"Pan Donald T czyli nasz Premier funduje nam dokładnie to, z czego się tak zaśmiewał pięć lat temu: fotoradar co dwa kilometry i totalną kontrolę. Do jej instrumentów lada moment dołączy odcinkowy pomiar prędkości â narzędzie wyjątkowo wredne i wątpliwe z prawnego punktu widzenia. Wszak ukaranie kierowcy opierać się będzie jedynie na domniemaniu, że na danym odcinku musiał przekroczyć dozwoloną prędkość."
Liberał kutwa jego mać.
"Pan Donald T czyli nasz Premier funduje nam dokładnie to, z czego się tak zaśmiewał pięć lat temu: fotoradar co dwa kilometry i totalną kontrolę. Do jej instrumentów lada moment dołączy odcinkowy pomiar prędkości â narzędzie wyjątkowo wredne i wątpliwe z prawnego punktu widzenia. Wszak ukaranie kierowcy opierać się będzie jedynie na domniemaniu, że na danym odcinku musiał przekroczyć dozwoloną prędkość."
Liberał kutwa jego mać.
jestem uczciwy ...no spookooo .. i juz znikamm
profesorze...dajesz czadu dzisiaj z nikami.Ciekawe jak byś napisał 77
ja dziś dałem trójkę --8,69,78--i wysłałem
Lili..a tak na przyszłośc już
meduisa ..jaką co sie stało ..zobaczyli i nie dali
meduisa ..jaką co sie stało ..zobaczyli i nie dali
Jeśli chodzi o zdrapki to trzeba było zobaczyć minę kolektorki z punktu koło mojego domu jak się dzisiaj rozszalałam w lotka. Drapałam sobie Lotka wg mojej rozpiski numerków, ale po tym jak rozmnożyłam 1 złoty do 10 złotych po wydrapaniu coś koło 20 sztuk wszystkich po kolei z 1,5,2 złotych i dwóch pudłach czyli numerach 49 i 63 odpuściłam sobie i poprosiłam o gotóweczkę oraz krzyżówkę oczywiście nr 35 no i zwrot jest
1,45,70--wypad