Wpisy 1 287 983 – 1 288 082
20 grudnia 2012 21:06 → 20 grudnia 2012 21:25, 100 wpisów
Max i Robal >>> po nowym roku nie szwendajcie sieębez potrzeby po mieście.
Idę na Warszawębędę uzbrojony i
Wcurwili mnie .
Gorąco może być.
Idę na Warszawębędę uzbrojony i
Wcurwili mnie .
Gorąco może być.
Lila..jak myslisz 13maz pasuje mu taki nick
Monet
przesłac ci plany z Młodego Technika żebyś się co najwyżej o jedno biurko pomylił
a przy okazji oczywiście
przesłac ci plany z Młodego Technika żebyś się co najwyżej o jedno biurko pomylił
a przy okazji oczywiście
13maxa...tak ja sam leniem...bogaty sejmie tez leniem ..tylko czytać w gazecie bierzeć łapówki luudzioo i nic wiecej ...
lila ..ty paniucha
i juz tam ..
lila ..ty paniucha
i juz tam ..
Lila..
Lila...
max
Ja od czasu walki o ogień tfu zdrapki o numerach z mojej listy, których nigdzie nie ma w moim mieście zaczynam wierzyc, że wszystkiemu są winne szpiony z TS i "śledziki" z MP. My piszemy ci ostatni skreślają a TS pilnuje coby poziom wygranych nie przekroczył poziomu pozwalającego na postawienie kolejnego szklanego domu
.... fajna teoria spiskowa czyż nie
Ja od czasu walki o ogień tfu zdrapki o numerach z mojej listy, których nigdzie nie ma w moim mieście zaczynam wierzyc, że wszystkiemu są winne szpiony z TS i "śledziki" z MP. My piszemy ci ostatni skreślają a TS pilnuje coby poziom wygranych nie przekroczył poziomu pozwalającego na postawienie kolejnego szklanego domu
.... fajna teoria spiskowa czyż nie
13max..jest ok
witam na chwilę wszystkich.
przy okazji sprawdzam,czy nie mam bana za lizanie lizaków
przy okazji sprawdzam,czy nie mam bana za lizanie lizaków
Lila zapomniałem wkręcić link
coś takiego
http://moto.allegro.pl/bmw-520d-177km-2008rok-serwisowana-czarna-piekna-i2854143601.html
coś takiego
http://moto.allegro.pl/bmw-520d-177km-2008rok-serwisowana-czarna-piekna-i2854143601.html
kings...
medusia ...cos w tym musi byc chcyba przestane typować w proflach
emeryt...
pawlis
Dzisiaj i jutro masz fajny układ Jowisza i Wenus czyli planet wiązanych z szczęściem w grach
czyli albo stały zestaw albo coś z nimi związane Jowisz to 3 a Wenus 3
Dzisiaj i jutro masz fajny układ Jowisza i Wenus czyli planet wiązanych z szczęściem w grach
czyli albo stały zestaw albo coś z nimi związane Jowisz to 3 a Wenus 3
emeryt...ty widziałeś taki linki ładnie...aa juz masz taki auto BMW ...albo pózniej bedziesz miał
i uciekam ..po kawy
i uciekam ..po kawy
pawlis
czyli końcówki, wielokrotności, no i liczby numerologiczne tj. 12,21,30,48,57,66,75 i/lub 15,24,33,42,51,69,78
Wenus to 6
czyli końcówki, wielokrotności, no i liczby numerologiczne tj. 12,21,30,48,57,66,75 i/lub 15,24,33,42,51,69,78
Wenus to 6
Monet ..dzisaj juz widziałem nowiutkie pudełka ..stwiaja ..i znowu ktos kase liczy cwaniaczki
8,69,77
krzysio744
jak pisałem wyżej, że "moja zarobiła 13 kt"
to jak myslisz mam czy nie mam ?
jak pisałem wyżej, że "moja zarobiła 13 kt"
to jak myslisz mam czy nie mam ?
medea ja narazi eniegram tak wiec tylko stawiam na sucho
o 14:00 w typowaniu tra filem 8 z 20 typowanych teras wtypowane kolejne 20 zobaczymy
dzisiaj stawiam na 74,76,2,4,20,21,24,25,31,,32,33,,34,35,52,55,60,66,73,80,1 zobaczymy
o 14:00 w typowaniu tra filem 8 z 20 typowanych teras wtypowane kolejne 20 zobaczymy
dzisiaj stawiam na 74,76,2,4,20,21,24,25,31,,32,33,,34,35,52,55,60,66,73,80,1 zobaczymy
Lila,,się zobaczy
pytałem się "misia", czy za szybko jechałem ?
odpowidział, że za nisko leciałem
ostatnio w Antoninku przy wyjeździe na Swarzędz
odpowidział, że za nisko leciałem
ostatnio w Antoninku przy wyjeździe na Swarzędz
Lila...a ty jakieś trojeczki dziś wysłałas
13maxa....nie chce spać teraz ...jestem drugi jak jociaa..
emeryt..jesteś wiekszy wiek ..powinno kupić lepsze ferari auto ..ja skąd mam wiedzieć u ciebie !! i uciekam...
emeryt..jesteś wiekszy wiek ..powinno kupić lepsze ferari auto ..ja skąd mam wiedzieć u ciebie !! i uciekam...
deki..gdzieś ty był
Lila...super
lila ...wiem wiem @ ..
deki..ja ostatnio troszkę za granicą
krzysio744
jak za 30 lat pójdę na emeryturę
to może do tego czasu zarobię na porsche, ale po co ?
ja mam zawsze takie auto jakie potrzebuje w danym czasie
jak za 30 lat pójdę na emeryturę
to może do tego czasu zarobię na porsche, ale po co ?
ja mam zawsze takie auto jakie potrzebuje w danym czasie
deki....no troszkę może ale u zabojadow nie mam zamiaru dlugo robić
Lila.. .
--------------------------
--------------------------
emeryt ..to jak masz auto na dany czas to na jutro arke zamawiaj ...bo auto juz Tobie nie bedzie potrzebne