Wpisy 1 287 783 – 1 287 882
20 grudnia 2012 15:42 → 20 grudnia 2012 18:39, 100 wpisów
zofikadobra liczba może jutro plusem będzie
multi multi plus 1984 o tak Pasko to WIELKI admin i sprawiedliwy czytałam co nieco ciekawa jestem jego stanowiska w realu
lizkaviva tak ale nieraz przyznaję z przykrością że nie wyciąga wniosków
------
- 12,5. Może być.. .
---------------------
- 12,5. Może być.. .
---------------------
angierski
deki
- no, ale, czy nie przednia "zabawa" ?
prawie, jak wtedy, kiedy ta druga /chyba ekipa, bo samemu ? / z nią biegała ...
- no, ale, czy nie przednia "zabawa" ?
prawie, jak wtedy, kiedy ta druga /chyba ekipa, bo samemu ? / z nią biegała ...
angierski uwazaj z tym patrzeniem na liczby , bo biegły psychiatra o schizofrenie posadzi
lizkaviva no bo piszesz do mnie to tobie odpowiadam o pasko i innych sprawach to odpowiadam ale jak nie to nie
wędrowca netowy
deki72 nie wiem ale chyba tak
lizkaviva tak na serio to juz jestem blisko swoich mozliwosci i wiedzy wiec niedlugo skoncze z totkiem i wezme sie za cos pozyteczniejszego
pewnie z 10 razy tyle rzeczy przerobilem o czym wy myslicie - mowa o systemach w totka typowaniach itp
angierski wygrałeś coś
angierski
z ciekawości - ile +/- kopii swojego programu
sprzedałeś, jeśli to nie tajemnica ?
z ciekawości - ile +/- kopii swojego programu
sprzedałeś, jeśli to nie tajemnica ?
angierski ok nie wnikam
nie to ze program jest rewelacyjny - ale na pewno latwy i prosty w obsludze i czasami przydatny
jasne - rozumiem
Twój wkład - czas, pomysł, praca - jakoś sensownie
uważasz się zwrócił ?
Twój wkład - czas, pomysł, praca - jakoś sensownie
uważasz się zwrócił ?
w sumie w statystyke nikt nie ma wgladu bo po co i tak by tego nie poprawil
jakbym zrobil jakis program konkretny w czyms innym to bym zarobil a nie ten totek
obecna wersja wykona system gwarancyjny np w lotto 49 liczb 3/3 w mozliwie krotkim czasie
chyba najlepsze algorytmy ma tam wpisane - wszystko robilem pod wydajnosc i wygrywalnosc
Nie "liczysz" drogo - tak naprawdę - powaga
a widziałem już różne cudaki - i za ponad tysiaka, a słyszałem też nawet i o droższych ...
a widziałem już różne cudaki - i za ponad tysiaka, a słyszałem też nawet i o droższych ...
Robal_36 tak ja jedynie biore tyle zeby zrekompensowac ten stracony czas kupujac sobie za to np kebaba
wogole to mysle ze teraz jakbym mial zrobic porzadny program to pewnei bym to zrobil w C# z interfejsem dobrym, grafika, drukowaniem kuponow, chatem, graniem zespolowym itp ale chyba juz mi sie nie chce nic zmieniac
angierski a własną stronę też masz
Jak idzie rozpisać wybrane przez siebie, niech i będzie za pomocą programu, jakichkolwiek statystyk - r.y.b.k.a /- tzn absolutnie bez żadnego znaczenia, jaką metodą wybranych/ - liczby - w jakiś system - tzn uporządkowany w jakiś sposób - jest wart przynajmniej tyle - na ile z kupującym się umówisz
angierski
A na stronie dołóż galerię - i , jak ktoś trafi - niech ma możliwość anonimowo wskaniać, powodzenia
A na stronie dołóż galerię - i , jak ktoś trafi - niech ma możliwość anonimowo wskaniać, powodzenia
no dobra to na mnie już czas życzę wszystkim grającym wysokich wygranych o 22:15 cześć do poklikania.
no, ja już też powoli ...
spokojnego popołudnia
trafnych wieczorem
spokojnego popołudnia
trafnych wieczorem
http://moto.wp.pl/kat,45754,title,Likwidacja-punktow-karnych-nowe-zasady,wid,15195884,wiadomosc.html?ticaid=1fbc9
i tak, ci co stracili prawo jazdy w 60 % jeździ do pracy bez
i tak, ci co stracili prawo jazdy w 60 % jeździ do pracy bez
Multi.. .
--------------
--------------
-15,2. Zimno.. .
------------------
------------------
Mała.. .
---------------------
---------------------
Korn.. .
Dlaczego w Twoich stronach są....syberyjskie mrozy ???
-------------------------------------------
Dlaczego w Twoich stronach są....syberyjskie mrozy ???
-------------------------------------------
Mała... .
-------------------
-------------------
Wygenerowałem sobie mapę Lotto z liczb 5-45.
www.multipasko.pl/mapa506245
www.multipasko.pl/mapa506245
mala557
torsan
Pasko
torsan
Pasko
mala557 jak tam wczorajsze mm?
1 nie wpadlo
mała...dzien dobry paniucha...
gdzie jest twój damian ..widzę cały miesiąc tu nic nie gadai dobra znikam..
gdzie jest twój damian ..widzę cały miesiąc tu nic nie gadai dobra znikam..
krzysiulku - detektywie Oj nie wiem co się dzieje z Damianem, również rzadko ostatnio tu bywałam
mala557 i dzień dobry
..................
http://eurosport.onet.pl/pilka-nozna/liga-mistrzow/lm-skandal-przed-losowaniem-wyniki-ustawiono,1,5375770,wiadomosc.html
..................
http://eurosport.onet.pl/pilka-nozna/liga-mistrzow/lm-skandal-przed-losowaniem-wyniki-ustawiono,1,5375770,wiadomosc.html
nie dość że mecze ustawiane?
Piłka to już mocno szemrany biznes nie sport
Piłka to już mocno szemrany biznes nie sport
każdy wygrać dzisiaj może , każdy szczęściu pomóc może , bo lottomat dziś łaskawy pyknie piątkę i po sprawie
tak patrząc na swoje kupony i to chyba nawet nie kasa cieszy ale smak zwycięstwa i chyba tylko to się liczy
kurde co za porąbany kraj - zostało dokonane przestępstwo na nieletniej a policja nie jest nic w stanie zrobić gdy opiekuna prawnego nie ma jutro zamiast na zakupy to wyprawa do Katowic co za porąbany kraj chyba czas się z niego zmywać
kurde co za porąbany kraj - zostało dokonane przestępstwo na nieletniej a policja nie jest nic w stanie zrobić gdy opiekuna prawnego nie ma jutro zamiast na zakupy to wyprawa do Katowic co za porąbany kraj chyba czas się z niego zmywać
Liczba dnia.
21 ooo ooo pln ....Taką stratę przynośi Stadion Narodowy w ciągu roku.. .
--------------------------
21 ooo ooo pln ....Taką stratę przynośi Stadion Narodowy w ciągu roku.. .
--------------------------
Wędrowca netowy a gdzie jest tak napisane?
deki72 ale jaka frajda będzie
deki72 ale jaka frajda będzie
a bajek o czarownicach to deki nie zna?
A taka Baba Jaga? zna czy nie zna?
A taka Baba Jaga? zna czy nie zna?
Wiadomośc o stratach jakie przynośi Stadion Narodowy pochodzi z Pierwszego Programu Polskiego Radia.. .
------------------------------
------------------------------