Wpisy 1 287 683 – 1 287 782
20 grudnia 2012 14:16 → 20 grudnia 2012 15:40, 100 wpisów
jocia
medea76
i no dobra pintol uciekam ..ja głowa mnie boli nic nie idzie złapać wygrania...
Wędrowca netowy
jocia to wyslij do mnie meila
No jak na tak paskudny czas astrologicznie to typowania tragiczne ale nie beznadziejne. Zestawy z forum 0/6-1/4-1/7-4/5-2/7-0/5-1/9-2/5 czyli w realu wynik byłby na zero
emerytka 46
senna
jocia sprawdze
Albinlotto.. .
-----------------
-----------------
deki72
fajny ten portal -> czytałam reklamy tegoż portalu i opinie mi go pokazała koleżanka
medea76 czy to nie Ty przypadkiem pracujesz w Jaworze w OS jako doradca - gdzieś mi ten wpis śmignął może klientów poproś o numerki
medea76 czy to nie Ty przypadkiem pracujesz w Jaworze w OS jako doradca - gdzieś mi ten wpis śmignął może klientów poproś o numerki
Albin
deki
pisałem e46 - niestety, w układzie, kiedy wyskoczą pewne , inne będzie sZCZelać focha
pisałem e46 - niestety, w układzie, kiedy wyskoczą pewne , inne będzie sZCZelać focha
Robal_36>> gadać mi tutuaj jak tam mini wczorajsze
wtorkowe
będę potrzebowała prawnika zwłaszcza eksperta od znieważania , pomawiania , grożenia /to już chyba nawet z prokuratury ścigane/
jocia faktycznie jest widomosc od ciebie
albinlotto
Robal ale idą święta może się zejdą kto wie kto wie , na dzień obecny wygląda to (całkiem) inaczej
Robal ale idą święta może się zejdą kto wie kto wie , na dzień obecny wygląda to (całkiem) inaczej
panie robala...ale duzo foto kuponów @ wygrania ja pintole ... ..teraz zobacze stare wyniki i sprawdze twoje
robal ..mam PDF ..widzę jeszcze
Jak się komuś wydaja,że jestem z Ciemnogrodu,to nie jestem.
Koniec dyskusji.
Koniec dyskusji.
Jociai
Dopisano wygrane multi multi
Bonus Multi Multi: 1 680 000 zł
robal ..lepsze foto ładnie widać niz PDF...i jeszcze pisze twoj profil gość cała suma wygrania ..
i teraz oblicze i znikam...
i teraz oblicze i znikam...
http://www.youtube.com/watch?v=eSJytmAhgwU
i już naprawdę * wszystkim zadowolonym
spadam w oczekiwaniu na kosmiczne numerki
A wystarczyło tylko - Max 13,33, e46 - 46, deki 72, mala 557 i może coś z krzysio 744 ? - do tego ...
drapek - istotnie - przepraszam, ale ...
... bardziej chodzi mi o pokazanie jednej z możliwych metod doboru
... bardziej chodzi mi o pokazanie jednej z możliwych metod doboru
A może liczyć na ulubione przez TS powtórki?
Kosmaty.
r36, ale swoją drogą gdyby 36 i 44 - i prawie bonus na wyciągnięcie ręki w dodatku z +
siema kosmaty , to Pani lepsza i pewnie z czapki
a teraz znikam idę się ...
a teraz znikam idę się ...
Kosmaty.
A kreśliłeś po ,czy przed odpoczynkiem ?Czy może w trakcie?
A kreśliłeś po ,czy przed odpoczynkiem ?Czy może w trakcie?
Kosmaty.
Ja zrozumiałam,że Ty kreśliłeś.A to Pani kreśliła.To znaczy-sprzątać i kreślić?
Ja zrozumiałam,że Ty kreśliłeś.A to Pani kreśliła.To znaczy-sprzątać i kreślić?
Deki
kurde a najgorsze że wirus który mi zmienia opisy w gg mam na blukonekcie i co z tym zrobić córka zagrożona się poczuła
robal...ten foto dawno wygrałeś 11 rok mini 1 raz 3/5 ..duzy lot 2 razy 4/6...
multi lotek teraz 17.12.12.....PDF 2 razy 3/3 ...jeden dzien pózniej na 14.00 ..1 raz 3/3...brawoo paniee robalaa..
multi lotek teraz 17.12.12.....PDF 2 razy 3/3 ...jeden dzien pózniej na 14.00 ..1 raz 3/3...brawoo paniee robalaa..
krzysio
yeeeeeeeeeee - dzięki, ale ... wiesz, generalnie...
bywało lepiej
yeeeeeeeeeee - dzięki, ale ... wiesz, generalnie...
bywało lepiej
dzisiaj najlepszy uklad 72-74-76-78-80 i jescze w + padlo
Witam wszystkich
multi multi plus 1984
Multi
emerytka 46
albinlotto
robal36
krzysio744
kosmaty
albinlotto
robal36
krzysio744
kosmaty
medea76
deki72
drapek
trisetum
i reszta ale tylko życzliwych
deki72
drapek
trisetum
i reszta ale tylko życzliwych
albinlotto ja o 14:00 miałem 5/10 bez plusa i raczej będę tym zestawem grał do końca tego tygodnia zobaczę co będzie już dwie 5/10 oraz 6/10 było ale wszystko bez plusa i mam z resztą to na profilu jakbyś mógł to zerknij na mój profil i napisz mi czy warto grać nimi do końca tego tygodnia czy nie bo ja jak pisałem myślę że tak ale może ty masz inne zdanie i może z twoje zdania skorzystam
lizkaviva
Zawsze materialne dowody w postaci dokumentów urzędowych ale i prywatnych są pewniejsze niż zeznania człowieka szczególnie po jakimś czasie a tak zwykle bywa w przypadku spraw karnych, że pomiędzy zdarzeniem a dniem zeznań świadka upływa pewien czasami dość długi okres czasu.
Pisałaś o zniesławieniu a to jest przestępstwo ścigane z oskarżenia prywatnego no i ma ograniczenia w stosowaniu jakie nakłada wykładnia art. 212 kodeksu karnego np. że wypowiedź ocenna nie może być uważana za pomówienie w rozumieniu tego przepisu a wyłącznie wypowiedź o faktach. W praktyce jest tak, ze sądy nie uznają za zniesławienie takich wypowiedzi jak na przykład że ktoś jest głupi, leniwy, arogancki itp.,choć wypowiedź taka może być uznana za zniewagę jeśli spełnia przesłanki określone w art.216 kk
Zawsze materialne dowody w postaci dokumentów urzędowych ale i prywatnych są pewniejsze niż zeznania człowieka szczególnie po jakimś czasie a tak zwykle bywa w przypadku spraw karnych, że pomiędzy zdarzeniem a dniem zeznań świadka upływa pewien czasami dość długi okres czasu.
Pisałaś o zniesławieniu a to jest przestępstwo ścigane z oskarżenia prywatnego no i ma ograniczenia w stosowaniu jakie nakłada wykładnia art. 212 kodeksu karnego np. że wypowiedź ocenna nie może być uważana za pomówienie w rozumieniu tego przepisu a wyłącznie wypowiedź o faktach. W praktyce jest tak, ze sądy nie uznają za zniesławienie takich wypowiedzi jak na przykład że ktoś jest głupi, leniwy, arogancki itp.,choć wypowiedź taka może być uznana za zniewagę jeśli spełnia przesłanki określone w art.216 kk
medea76 już niedługo będzie długa lista życzeń przyjaciół z mp do których trzeba napisać życzenia oczywiście do wszystkich przyjaciół nie napiszę bo czasu i pomysłu nie starczy dla tych przyjaciół mam już życzenia na moim własnym profilu mam nadzieję że nikt nie będzie miał mi za złe z przyjaciół
multi multi plus 1984 graj moze cos wpadnie wiecej tego nigdy nie wiadomo
albinlotto ok dzięki za twoje zdanie też tak myślę
multi multi plus 1984 jak zobaczylem twoje liczby to nasunela mi sie mysl 9/10 tak poprostu
multi
Byle nie było jak w tej anegdocie gdzie zdesperowany ilością życzeń jakie trzeba stworzyć facet wysłał do wszystkich życzenie krótkie i proste : Życzę Ci by spełniło się podwójnie Ci się to wszystko co życzysz mi" no a potem się dziwił ilu przyjaciół stracił
Byle nie było jak w tej anegdocie gdzie zdesperowany ilością życzeń jakie trzeba stworzyć facet wysłał do wszystkich życzenie krótkie i proste : Życzę Ci by spełniło się podwójnie Ci się to wszystko co życzysz mi" no a potem się dziwił ilu przyjaciół stracił
nie wiem czy pasko zrobi planowane spotkanie jutro na wideo czacie ale dałem paskowi propozycję aby użytkownicy tej strony zadawali pytania na maila u pasko czyli jak ktoś chce to może pytanie wysłać do pasko na jego maila
tak myślałem żeby do pasko wysłać pytanie czy można by porozmawiać o kulturze na stronie wiem że jest to dość śliski temat przed świętami ale może warto a drugie pytanie to mogło być na wybory na rady nadzorczej oczywiście pasko prezes tak jak dotychczas a na przykład pozostałymi członkami tej rady np 3 osoby byliby użytkownicy tej strony wybrani przez demokratyczne wybory co o tym myślicie?
medea76
albinlotto nie zapeszajmy
multi multi plus 1984 jak ma pasc to padnie a jak nie to sila nie zmusisz
abstra***ąc od tematu czy policja jest w stanie sprawdzić kto włamał sie na kompa , bo córka własnie jedzie - ciekawa jestem co z tego wyniknie a o reszcie mendea pomyślimy po świętach - dzięki za info
a to wszystko dlatego że pasko jest nieraz zapracowany a taka rada potrafiła by ocenić sprawę konfliktów na tej stronie oczywiście razem z pasko
lizkaviva no właśnie też tak myślę po pierwsze lila jest konkretną osobą i zna problemy tej strony a po drugie jest najczęściej osobą która najczęściej jest na tym czacie ale to tak jak mówię decydowali o tym wszyscy który są użytkownikami tej strony przez wybory
liakavivva nic nie mam przeciw tobie
lizkaviva ale przyznam że lila jest wtedy zła kiedy ktoś ją atakuje czyli normalne takie jest moje zdanie nie może ktoś ma inne ale to nie moja sprawa
multi multi plus 1984 ale mnie ta stronka wali ja tu tylko przelotem i nie w temacie
ja tam wolę się bawić w realu - a myslę , że zabawa będzie przednia
lizkaviva ok rozumiem ja tu jestem częściej choć już ostatnio trochę rzadziej i wiem że nieraz jest tu ostro i trzeba coś z tym zrobić choć to do decyzji pasko