Wpisy 1 287 583 – 1 287 682
20 grudnia 2012 13:45 → 20 grudnia 2012 14:15, 100 wpisów
kondziu..ja pikole to gdzie Ty mieszkasz?na końcu świata?zrób sam uszka.Ja robilam raz sama i ni ujanikt mnie na drugi nie namówi
kondi ale
flaki po zamojsku czy normalne
flaki po zamojsku czy normalne
krzyś mam pytanie jak skasować starego windowsa aby wgrać nowy tylko napisz to normalnie żebym to zrozumiał mam wirusa i nikt go nie może usunąć
lila ..wiem wiem czytałem ..ty jak chcesz powiedziec sama r ...
ja tak zapraszam.. on jest normalny
ja tak zapraszam.. on jest normalny
kondi no w sloiku jest czerwonooooo
kondi ale z pudliszeeeekkkk
kondi
http://www.pudliszki.pl/flaki-wolowe-po-zamojsku.html
http://www.pudliszki.pl/flaki-wolowe-po-zamojsku.html
krzysio..może Ty sam lepiej wstaw w profilu na chwilkę a Robal sobie spisze
kuźwa, niedługo z potrawami tradycyjnymi bedzie jak z ludzmi na świecie - pomieszają sie i bezie "zajebioza"
ciekawe wasyl, ja najczesciej kupuje wołowe+wieprzowe w biedronce i mieszam
kondziu.....flaki po Litewsku jadłam we Wrocławiu w restauracji :LITEWSKA: i mi bardzo smakowały,w sumie zwykłe flaki z serem
no kondi polecammmm paluszki lizacc
lilka nie mieszkam na koncu swiata (choć żonę mam z takiego miejsca), tylko ludzie na świeta powariowali i wszystko wykupuja na pniu. A jak biedronka zrobi akcje jak w Porugalii czy Hiszpanii (wszystko za 1/2 ceny w jeden dzien) to bedzie dopiero koniec swiata
lila ..tak.
marek...i no ..chcesz odnowa formaty kompy ....a miałes zainstalować wcześnie wirus noda ..albo chcesz usunąc widowsa programy ..resetuj PC i naciśnij tryb awaryjny jak czarny obrazy moze usuwaC ..moze kto wie andraaa
marek...i no ..chcesz odnowa formaty kompy ....a miałes zainstalować wcześnie wirus noda ..albo chcesz usunąc widowsa programy ..resetuj PC i naciśnij tryb awaryjny jak czarny obrazy moze usuwaC ..moze kto wie andraaa
lila
i po co komPinujesz - daj t a m skąd
Ty wiedziałaś, że chcę i spoko - i nie będę Twojej widział i Ciebie nie pomolestuję
i po co komPinujesz - daj t a m skąd
Ty wiedziałaś, że chcę i spoko - i nie będę Twojej widział i Ciebie nie pomolestuję
robal36 a kogo miałeś na myśli , że sam ze sobą się kłócił czy wychwalał ? aa ogółem mam na myśli Roksana
kondi1
U mnie też w kuchni przed świętami jest jeden szef i jak mówi rodzinka dzięki Bogu to nie ja
U mnie też w kuchni przed świętami jest jeden szef i jak mówi rodzinka dzięki Bogu to nie ja
gdyby to ode mnie zależało, zrobiłbym im koreczki cebulowe a'la jaś fasola i koniec
Robalku..jakbym miała Twojego @ to by było prościej a tak kombinacje alpejskie wychodząOk po losowaniu wyślę tam gdzie wieszA pomolestuj mnie trochę
kondi i lila
TS rozstrzygnie spór na swój sposób czyli padnie 33-38
TS rozstrzygnie spór na swój sposób czyli padnie 33-38
panie robala...sam oberjrzeć mój profil @ i zaraz zamykam za 5 min
Lila
Ja żartuję wydaje mi się, że może być dawno już nie widziana para 32,35 choć 34,36 też nie bez szans. A jakby wpadły wszystkie cztery to jakiemuś miłośnikowi gry na ciągi lub piątki i dziesiątki gęba się uśmiechnie od ucha do ucha
Ja żartuję wydaje mi się, że może być dawno już nie widziana para 32,35 choć 34,36 też nie bez szans. A jakby wpadły wszystkie cztery to jakiemuś miłośnikowi gry na ciągi lub piątki i dziesiątki gęba się uśmiechnie od ucha do ucha
lila może Ty wiesz kto się ze sobą kłócił i wychwalał bardzo interesujący temat
kondi 46,57 powtarza się w tych moich wschodach i zachodach planet a one coś wczoraj nie szły
LIzka proszę do mnie nic nie pisac nie jestem zainteresowana twoimi wywodami
Lila
Wiemy, wiemy max chciał mnie wyświęcić za twierdzenie, ze wpadnie
Wiemy, wiemy max chciał mnie wyświęcić za twierdzenie, ze wpadnie
284
dżem dobry i powodzenia
kondi
No ja profilaktycznie nie grałam dzisiaj w realu bo może i czwartek ale za to reszta wskazań do gry
No ja profilaktycznie nie grałam dzisiaj w realu bo może i czwartek ale za to reszta wskazań do gry
369
lila ale Ty jesteś fajna babka z tego co czytam
http://www.youtube.com/watch?v=cUseYQgnjPA
http://www.youtube.com/watch?v=cUseYQgnjPA
Użytkownik multipasko dopisał wyniki multi multi
02,07,09,10,13,14,21,33,46,52,55,56,57,64,68,72,74,76,78,80
Plusem jest liczba: 72
02,07,09,10,13,14,21,33,46,52,55,56,57,64,68,72,74,76,78,80
Plusem jest liczba: 72
Użytkownik zbigniew trafił 7/10 w typowaniu Multi Multi
robal..ok..
krzyś mam wirusa to jest babylon byłem u machera i dowiedziałem się ,że trzeba wgrać nowego windowsa a dysk trzeba wyczyścić
Oj,Oj,należą się czy nie ??
a też mi ostatnio wirus na kompa wszedł i opisy w gg i mojej córce zmienia a dziwne , bo numer gg miała tylko jedna osoba
marek..nie trzeba,ja też miałam babylon i wywaliłam go z kompa.Odinstalowałam z wszystkich programów bo tam menda siedzii odinstalowałam google i ściągnęłam nowe google
Profilaktycznie.
Hura.. . Test na ...NIE... 4/20.
----------------------------
----------------------------
z mojej ulubionej trojki nic ni hu hu zajmiemy się nią po świętach jak i innymi zestawami cierpliwość to nie jest moja mocna strona jednak
marek... wyczyścić jak masz normalny pulpit ja nie wiem ..jak nie moze usunąć jaki masz babylon tak wirus wyrzuć .. ..zrób tryb awaryjny łatwo usunąć programy...
Lila wysle do ciebie na meila