Wpisy 127 405 – 127 504
9 lipca 2010 17:09 → 9 lipca 2010 21:38, 100 wpisów
kasiura a może meilowo znowu składankę zrobimy.bardzo fajne uczucie wchodzić przez wrota głównej kwatery

ja swoją piąteczkę podałem gdzieś wyżej w okolicy pory obiadowej

tak tą 10 ustawcie,aby wypadła,żeby mogli o nas jutro pisać w gazetach ze kilka 10 wpadło tak jak o kaziku T
ladys end gentelmen.uprzejmię informujemy z kasią,iż czas oczekiwania na gotowy zakład około 15min.prosze pozostać na lini lub rozlaczyc się.
Odłowiłem z dna skarbonki 5zeta i teraz z kompasem czeka mnie koszmarna wędrówka w poszukiwanie szczęśliwej klektury,tym bardziej,że nie wiem skąd wieją przychylne wiatry.
Nie wiem czy to już pora na moje zwycięstwo bo Grunwald dopiero 14 lipca.
A Ulryk von Lotto już za wcześnie przysłał mi dwa nagie blankiety.
achtung achtung podaję liczby wspólnoty Trójmiejskiej Ricardos&Kathy,przypominając o braku gwarancji,ale z szansą na cokolwiek
no to jedziemy..poślady spinamy iiiiii
2,8,11,13,18,21,36,48,60,62
no to jedziemy..poślady spinamy iiiiii2,8,11,13,18,21,36,48,60,62
hipo my do niczego nie namawiamy.kazdy wie co robi i wiecej nic nie mowie i nie powiem.
Rychu postanowiłam nie być zachłanna i wybrałam z tego siódemeczkę

idę nadać
do wieczorka

idę nadać
do wieczorka

neptun ja nic nie rżnąłem,widocznie tak ma być.
powodzenia wszystkim życzę,niech Wam się uda,zyczę z całego serducha

powodzenia wszystkim życzę,niech Wam się uda,zyczę z całego serducha

pierwsza myśl najlepsza.a może jeszcze jeden zakładzik sam obrobię??co tam 5zeta

ja powtórzę z 14 i jeszcze troche dołożyłem obadamy co ztego będzie
Wczoraj druga pod względem wielkości wygrana za 5/6 w Lotto. Jedynie dnia 06 grudnia 2006 było kilkaset złotych wyżej. Pozdrawiam
nic dziwnego, skoro był ich aż 21 słownie dwadzieścia jeden...
Innymi czasy było ich nawet około 100 słownie stu...
Pozdr.
Innymi czasy było ich nawet około 100 słownie stu...
Pozdr.

dodam tylko, że 21 piątek,to najniższa liczba jaka padła w historii tej gry, a może nawet w całej historii od 1957 roku...

I znowu wniosek, że należy grać wtedy gdy nikt nie gra, a nie wtedy gdy są wysokie kumulacje
Wczoraj zawarto wyjątkowo mało zakładów. W przypadku kumulacji wygrane są zwykle niższe (mowa o 4/6 i 5/6). No ale wiem wiem... przecież gramy o 6/6, a 2 miliony to trochę mało 
Wczoraj zawarto wyjątkowo mało zakładów. W przypadku kumulacji wygrane są zwykle niższe (mowa o 4/6 i 5/6). No ale wiem wiem... przecież gramy o 6/6, a 2 miliony to trochę mało 
Witam ! Mam w 90 % opracowany ciekawy system
Nie sprawdza się co losowanie ,bo to zależy od liczb ,muszą wypaść owocne liczby (nie każda liczba w tym systemie działa ) ale jeśli już wypadnie to widać to bardzo dobrze ,które wypadną na 90 % w następnym losowaniu ,np na losowanie 08.07 rano wyliczyłem 4/4 i była to tylko jedna mocna kombinacja(nie miałem wątpliwości) ,jak się okazało trafiłem 5,17,75,37 ..na losowanie dzisiejsze o 14:00 mocna liczba była tylko 30 ,więc ją wytypowałem i jest .Na 22 są tylko 2/2 mocne ,są to 2 ,30 ,można do tego dodać dawno nie wypadającą 31 (w mojej analizie wypadła bardzo słabo ,więc jej nie biorę). Pozdrawiam
Nie sprawdza się co losowanie ,bo to zależy od liczb ,muszą wypaść owocne liczby (nie każda liczba w tym systemie działa ) ale jeśli już wypadnie to widać to bardzo dobrze ,które wypadną na 90 % w następnym losowaniu ,np na losowanie 08.07 rano wyliczyłem 4/4 i była to tylko jedna mocna kombinacja(nie miałem wątpliwości) ,jak się okazało trafiłem 5,17,75,37 ..na losowanie dzisiejsze o 14:00 mocna liczba była tylko 30 ,więc ją wytypowałem i jest .Na 22 są tylko 2/2 mocne ,są to 2 ,30 ,można do tego dodać dawno nie wypadającą 31 (w mojej analizie wypadła bardzo słabo ,więc jej nie biorę). Pozdrawiamrico: nie do końca prawda, ale prawie. Mniej padło tylko 3 czerwca tego roku - sztuk 20. Pozdrawiam
Jeszcze dodam, że w losowaniach numer 4567 oraz 4610 padło ich ponad 1000 ! Pozdrawiam
wniosek jest prosty:
kilku wygranych w "morzu" przegranych
Szczytem arogancji ze strony T.S jest JOKER, gzie nawet nie można decydować o skreśleniu swoich liczb.
To jest anormalne i brak mi słów aby to określić, może jako c***ostwo

kilku wygranych w "morzu" przegranych

Szczytem arogancji ze strony T.S jest JOKER, gzie nawet nie można decydować o skreśleniu swoich liczb.
To jest anormalne i brak mi słów aby to określić, może jako c***ostwo

Rico- w tym roku padł rekord- było tylko 20 piątek.
13,18,21,24,26,53,56,60,67,77 po obróbce na sierpień

już za 4 lata
już za 4 lata
Polska będzie mistrzem swiata ???
ps.co wylosowała ta 8-niczka
już za 4 lata
Polska będzie mistrzem swiata ???

ps.co wylosowała ta 8-niczka

Pasko, zapomniałeś tylko dodać, że te rekordowe ilości piątek padły przy okazji rekordowych prawie 40 milionowych kumulacjach, a ich wysokośc"piątek" nie należała do najniższych bo ponad 4 tys złotych.....
Słowem jak grać to raczej gdy dużo jest kasy w puli, bo szanse trafienia są wieksze!
Jednak jak komuś pisane trafienie to i w drewnianym kosciele cegła go w łeb trafi (pardon, oczywiście w głowę)
Pozdrawiam i życzę trafień

Słowem jak grać to raczej gdy dużo jest kasy w puli, bo szanse trafienia są wieksze!
Jednak jak komuś pisane trafienie to i w drewnianym kosciele cegła go w łeb trafi (pardon, oczywiście w głowę)
Pozdrawiam i życzę trafień

muszę skorygować:
szanse trafienia są takie same, ale pula pieniędzy do podziału jest większa!
Pozdr.
szanse trafienia są takie same, ale pula pieniędzy do podziału jest większa!
Pozdr.

Narazie nic więcej nie powiem ,prócz tego ,że opiera się ona na analizach i jest skuteczna 

Testy ,analizy ,próby trwają od około 2 tygodni i jak na razie w każdym losowaniu się sprawdza ,ulepszam co chwila i chyba jestem już na końcu ,to zależy od najbliższych losowań
Analiza dla jednego losowania (tą co się robi zawsze przed losowaniem ) trwa koło 1-1,5 h o ile ma się odpowiednie programy ,bez programów to około 20 h roboty ,nawet nie zdążyłbym wysłać kuponu
Bo co losowanie trzeba liczyć ,może pojawią się takie liczby ,które dadzą 10/10 kto wie 
Analiza dla jednego losowania (tą co się robi zawsze przed losowaniem ) trwa koło 1-1,5 h o ile ma się odpowiednie programy ,bez programów to około 20 h roboty ,nawet nie zdążyłbym wysłać kuponu
Bo co losowanie trzeba liczyć ,może pojawią się takie liczby ,które dadzą 10/10 kto wie 
hipopotan>>
Ja tego nie pamiętam, ale bitwa pod Grunwaldem, to 15 lipca
więc - znowu masz oboka
wszystkim
celnych
Ja tego nie pamiętam, ale bitwa pod Grunwaldem, to 15 lipca

więc - znowu masz oboka

wszystkim
celnych
Przyczłapałam z kolektury,dobrze że blisko domu
wczoraj w mojej kolekturze ktoś przytulił 5-teczkę w mini lotto
wczoraj w mojej kolekturze ktoś przytulił 5-teczkę w mini lotto

Kto nie wie, to niech się DOWIE. Po klęsce Krzyżaków pod Grunwaldem papież rzucił klątwę na Polaków która miała trwać 600 lat. W tym roku już się kończy!!! A może to jest powodem klęsk i nieszczęść które dotykają Polskę??? To się niedługo okaże.
Klątwa papieża, o ile taka była w rzeczywistości nie miała takiej mocy, jaką jej przypisujesz, a to za sprawą Opieki Matki Boskiej Częstochowskiej, która broni Polskę i Naród przez ponad 600 lat.
Czy dalej będzie skutecznie bronić i chronić wkrótce się okaże.
Czy dalej będzie skutecznie bronić i chronić wkrótce się okaże.

a jak typujecie finał bo ja 2:1 że holandia wygra