Wpisy 1 273 777 – 1 273 876
12 grudnia 2012 09:45 → 12 grudnia 2012 10:28, 100 wpisów
Senna
medea,
Za mną niestety ciężka noc...mała miała zapalenie ucha Póki co, jest ok, ale jade do lekarza. Mnie też jakieś gówno bierze
Za mną niestety ciężka noc...mała miała zapalenie ucha Póki co, jest ok, ale jade do lekarza. Mnie też jakieś gówno bierze
panie robala ..typuj ile chcesz od 1/1 do 3/3 tam twoje miejsce w profilu ..jak nie chcesz ja tez równiez niee.. i pintol poowwoo..
no to trza zagrać dzisiaj na wieczór cosik,
na 14 mam 2 zakłady w mm
na 14 mam 2 zakłady w mm
kondi
gotujesz rumianek w dzbanku i powstająca parę na ucho dajesz,
mi zawsze pomagało na bolące ucho
gotujesz rumianek w dzbanku i powstająca parę na ucho dajesz,
mi zawsze pomagało na bolące ucho
kondi1 najlepsza sprawdzona metoda naturalna na zapalenie ucha u dzieci jest kwiat Anginowiec
kondi u małego dziecka to koszmar wiem to z własnego doświadczenia. Na siebie też uważaj szczególnie jeśli to ucho środkowe bo z tego co pamietam najgorsze było w okresie leczenie takie uczucie ciągłego swędzenia brrr
Ani70 chyba chodzi o anginkę czyli geranium
Ani70 chyba chodzi o anginkę czyli geranium
kondi1 starsi ludzie to hodują, na wsiach zwłaszcza, bo to ogolnie smierdzący kwiat, ale liscie sie gniecie i wklada do ucha, przytykajac watką
kondi1 tylko problem polega na tym w jakim wieku jest dziecko, czy da sobie to zaaplikowac
Wieczorem nie mogę obejrzeć losowania lotto,jak inaczej
mogę dowiedzieć się kto na drugi dzień będzie prezenterem
mogę dowiedzieć się kto na drugi dzień będzie prezenterem
krzysio
"jeden typuj" - ale - po grzybka, jak nie gram na jeden ? - sądzisz - biorę na klatę, taki jeden nie wysłany, a trafiony ?
Chyba masz rację pewnie i takie 5/5 w mm bym wziął, ale...
"jeden typuj" - ale - po grzybka, jak nie gram na jeden ? - sądzisz - biorę na klatę, taki jeden nie wysłany, a trafiony ?
Chyba masz rację pewnie i takie 5/5 w mm bym wziął, ale...
No z tym śmierdzeniem to bym nie przesadzała bo mi się jego zapach podoba. Mam takiego na oknie w domu.Odmiana o zapachu cytrusowym. Niestety tej o zapachu zbliżonym do róży nigdy nie udało mi się u nikogo podprowadzić.
W stanie wojennym jej liście świetnie zastępowały cytrynę do herbaty
zobaczymy, zakropiłem jej o23 kroplami do uszu i po 00:00 ją puściło. Teraz mówi, że ją nie boli
senna
Mi kiedyś robiono świecowanie uszu i efekt był całkiem fajny niestety u dzieci odpada.
lottowin
Pożyjemy zobaczymy po wynikach szanownych kolegów z MP
Mi kiedyś robiono świecowanie uszu i efekt był całkiem fajny niestety u dzieci odpada.
lottowin
Pożyjemy zobaczymy po wynikach szanownych kolegów z MP
.
Większość problemów natury laryngologicznej jest uleczalna autozabiegami ( lub w przypadku malych dzieci zabiegami ) metodą B.S.M. czyli
B - Bioemanacyjne
S - Sprzężenie z
M - Mózgiem
czyli oddziaływaniem energią naszego biopola na odpowiednie obszary mózgu poprzez nakładanie ręki ew. obu rąk na czaszkę.
W necie jest dużo informacji na temat tej metody , w tym filmy a ponadto można zamówić z dfostawą do domu książkę o BSM, w wersji z płytą DVD lub bez płyty.
.
Większość problemów natury laryngologicznej jest uleczalna autozabiegami ( lub w przypadku malych dzieci zabiegami ) metodą B.S.M. czyli
B - Bioemanacyjne
S - Sprzężenie z
M - Mózgiem
czyli oddziaływaniem energią naszego biopola na odpowiednie obszary mózgu poprzez nakładanie ręki ew. obu rąk na czaszkę.
W necie jest dużo informacji na temat tej metody , w tym filmy a ponadto można zamówić z dfostawą do domu książkę o BSM, w wersji z płytą DVD lub bez płyty.
.
cholercia, chyba zacznę te wszystkie zioła chodować, a kwiaty ozdobne pójdą won
kondi1 tak to wygląda http://galeria.swiatkwiatow.pl/zdjecie/anginowiec,23886,1224.html/?str=1#foto
robal..tak jasne ty ..01..ja moge pokazać 41..
marian50
Pisz pan do ts'a , jak kilka osób chociażby z tej strony pisało, żeby informowali - kto będzie prowadził..., to może zaczną też umieszczać takie info na swojej stronie
Pisz pan do ts'a , jak kilka osób chociażby z tej strony pisało, żeby informowali - kto będzie prowadził..., to może zaczną też umieszczać takie info na swojej stronie
medea
para z rumianku na uszy jest bardzo skuteczna, mi kilka razy pomogło
para z rumianku na uszy jest bardzo skuteczna, mi kilka razy pomogło
Ania70 i kondi
czyli dobrze zgadłam starsze osoby trzeba pytać o anginkę
czyli dobrze zgadłam starsze osoby trzeba pytać o anginkę
nie
krzysio
- chodzi o zasadę - generalnie - nie typuję czegoś czego nie gram
krzysio
- chodzi o zasadę - generalnie - nie typuję czegoś czego nie gram
krzysio
kondi
To weź i "ukradnij" szczepkę bo to pięknie się z szczepek rozmnaża a wymagania ma naprawdę niewielkie. Poza tym można ją w kuchni stosować
kondi
To weź i "ukradnij" szczepkę bo to pięknie się z szczepek rozmnaża a wymagania ma naprawdę niewielkie. Poza tym można ją w kuchni stosować
medea76, zabieg w tej metodzie to 15 minut - ale można go podzielić na kilka dających w sumie te 15 minut oddziaływania.
Można je przerowadzać także gdy dziecko śpi - delikatnym dotykiem, więc nie bardzo się mogę zgodzić że to jest trudne, a wiem to z praktyki, jako ojciec
Można je przerowadzać także gdy dziecko śpi - delikatnym dotykiem, więc nie bardzo się mogę zgodzić że to jest trudne, a wiem to z praktyki, jako ojciec
bo lekarz dziecku pewnie zastrzyki przepisze albo antybiotyk a tym zielkskiem mozna wyleczyc uszy
Marian50
Wejdź na "wyniki" tam są losowania z poprzednich dni.
Wejdź na "wyniki" tam są losowania z poprzednich dni.
ania70
jak go zlokalizuje to dam, ma dziwny zapach, nie wiedziałem że jest leczniczy
jak go zlokalizuje to dam, ma dziwny zapach, nie wiedziałem że jest leczniczy
kondi1
Nie. Postawiłam przestać kombinować i być konsekwentą. Puściłam liczby z naszej metody plus kilka liczb wykombinowanych przeze mnie różnymi dziwnymi metodami czyt. na czuja. Wyszła mi ładna 10/10 którą puściłam na dwa loswania bo po pracy do domu wrócę dość późno. A ze wczoraj trafiłam 4 złote (3/7 oraz 4/10) to jeszcze puściłam dwie dziesiatki z tych godzin planetarnych plus parki numerologiczne z losowań podobnych w marcu
Nie. Postawiłam przestać kombinować i być konsekwentą. Puściłam liczby z naszej metody plus kilka liczb wykombinowanych przeze mnie różnymi dziwnymi metodami czyt. na czuja. Wyszła mi ładna 10/10 którą puściłam na dwa loswania bo po pracy do domu wrócę dość późno. A ze wczoraj trafiłam 4 złote (3/7 oraz 4/10) to jeszcze puściłam dwie dziesiatki z tych godzin planetarnych plus parki numerologiczne z losowań podobnych w marcu
lottowin przeciez znasz wyniki , trzeba uzbroic sie w cierpliwosc i czekac , do konca roku 1-10 razy 2
robal...wiem nie grasz juz ..no dobra lepiej siedz tuuu .. ja tylko jedno jeszcze pozyczę dwie osoby pewniaki razem 3/3 ide reaal..tylko jeden zakład stawka 2 idobra znikam..
medusia..
medusia..
senna
I bardzo przydatny. Możesz nim aromatyzować cukier, dodawać jako przyprawę do przetworów i sałatek owocowych, dodawać do napojów zamiast cytryny
I bardzo przydatny. Możesz nim aromatyzować cukier, dodawać jako przyprawę do przetworów i sałatek owocowych, dodawać do napojów zamiast cytryny
wiesiek77
senna
Zawsze możesz poszukać odmiany o innym zapachu. Najpopularniejszy jest taki cytrusowy ale są też jak pisałam taki bardziej różany. Poza tym odstrasza komary a napar z niego świetnie robi jak nam nóżki przegrzeją albo spuchną. Czyli warto roślinkę na wszelki wypadek mieć
senna
Zawsze możesz poszukać odmiany o innym zapachu. Najpopularniejszy jest taki cytrusowy ale są też jak pisałam taki bardziej różany. Poza tym odstrasza komary a napar z niego świetnie robi jak nam nóżki przegrzeją albo spuchną. Czyli warto roślinkę na wszelki wypadek mieć
Ania70, BSM jest metodą samouzdrawiania i do jej stosowania nie są wymagane studia medyczne ( jej odkrywca a następnie propagator pan Eugeniusz Uchnast był np. emerytowanym oficerem WP ) zaś jako dalszy ciąg odpowiedzi: medycyna niekonwencjonalna na wielu jej obszarach stanowi sferę mojego dużego zainteresowania.
Pozdrawiam
P.s: zadałaś też pytanie odnośnie ginekologii: owszem tak, ale tu jestem czynny jedynie jako ginekolog-amator , a moja "praktyka" ma zarejestrowanych ponad 50 indywidualnych przypadków
Pozdrawiam
P.s: zadałaś też pytanie odnośnie ginekologii: owszem tak, ale tu jestem czynny jedynie jako ginekolog-amator , a moja "praktyka" ma zarejestrowanych ponad 50 indywidualnych przypadków
medea
jeszcze raz bo witałem sie z Tobą jakies 10 kilometrów temu
jeszcze raz bo witałem sie z Tobą jakies 10 kilometrów temu
Ania70
ale metoda BSM naprawdę działa, przynajmniej przy bólach głowy. Moja mama stosuje ją przy migrenie i twierdzi, że czuje się lepiej. Moze to i autosugestia czyt. efekt placebo ale grunt, ze działa
ale metoda BSM naprawdę działa, przynajmniej przy bólach głowy. Moja mama stosuje ją przy migrenie i twierdzi, że czuje się lepiej. Moze to i autosugestia czyt. efekt placebo ale grunt, ze działa
wiesiek
Buziaków nigdy za dużo a chat coś dzisiaj szybki jest to czasami wpisy człowiekowi umykają
Buziaków nigdy za dużo a chat coś dzisiaj szybki jest to czasami wpisy człowiekowi umykają
krzysio
specjalnie dla Ciebie - 23 i do tego 13,49,75 i 14 i /może jeszcze/ do tego - 22,34,36,55,69
specjalnie dla Ciebie - 23 i do tego 13,49,75 i 14 i /może jeszcze/ do tego - 22,34,36,55,69
Robal 36 - dzięki
emerytka 46 z Twojej podpowiedzi skorzystałem - serdeczne dzieki
emerytka 46 z Twojej podpowiedzi skorzystałem - serdeczne dzieki
w niedzielnym video czacie ktoś mówił, że w lotto na bank będzie 22lub23 i było ale 29
Marian 50
medea76, migrenowe problemy większośći pań mają związek z rodzajem noszonego oobuwia, ponieważ receptory ( unerwione punkty ) odpowiedzialne za obszar głowy, są ulokowane w obszarze małego palca stopy i ucisk wywierany przez wąskie obuwie jak np. tak niegdyś modne wąskie czółenka itp. powodują złogi a te blokady , które objawiają się tymi bólami migrenowymi.
Tak więc tu szybciej można uzyskać poprawę nie poprzez BSM a masaż małych palców obu stóp oraz noszenie wygodnego , szerokiego obuwia.
Tak więc tu szybciej można uzyskać poprawę nie poprzez BSM a masaż małych palców obu stóp oraz noszenie wygodnego , szerokiego obuwia.