Wpisy 1 273 677 – 1 273 776
12 grudnia 2012 08:48 → 12 grudnia 2012 09:45, 100 wpisów
medea a w jakij kwocie tezn wzrost???
czy raczej zwrot...po 2 zeta...?
ale gdy TS wprowadzi mozliwosc gry przez neta
pozwolic nie 11 miesiecy odkladam zeby jeden miesiac poszalec
pozwolic nie 11 miesiecy odkladam zeby jeden miesiac poszalec
pawlis kazdy swoim kowalem...
wczoraj rano ktos mi tu obiecał ze jak wygra to mi połowe odpali, a dzis go nie ma, podejrzane...wygrał i czmychnął...
pawlis
A ten sposób grania jaki stosuje kris22221 i bodajże sielaw, którzy mieszkają w Niemczech ?
A ten sposób grania jaki stosuje kris22221 i bodajże sielaw, którzy mieszkają w Niemczech ?
medusia zauwazyłas ze nie ma krissa i fortunaty??? moze sie wzbogacili...
medea miałas wieczorem zerknac czy mam szanse jakies na granie... ale rozumiem czekałas na bonusika...
dobry wszystkim w ten piekny poranny dzień zwany środkiem tygodnia 12,12,2012
wiesiu nie mozna ciagle wygrywac...
ja wczoraj podrapałem xingo i 50 tyszek wpadło ale ztej radości nie spojrzałem na numer
ja jak wyjezdzam to niemam neta zawsze bo to zadrogi interes jest na promach i owszem albo w angli jak jestem bo jest tani a reszta europy to ceny sa masakryczne
http://pl.horoscopofree.com/tarot?utm_source=nl-hr-pl&utm_medium=email&utm_campaign=pl-hr-40275&sgmt1=1&sgmt2=1005
Kriss i Sielaw spotkali się wczoraj w Monachium,to nie mają czasu żeby wejść na MP.
cześć wszystkim
pawlis
Jest jakaś firma podobno całkiem w porządku, która pomaga ludziom z zagranicy grać w naszego totka. Ktoś nawet podawał adres ich strony, ale niestety go nie pamiętam. Myślę, że jak się pojawią na MP to mógłbyś ich zapytać
islandorka rzeczywiście wczoraj nie zajrzałam do tego programu gdzie mam Twój horoskop. Spróbuję dzisiaj jeśli wrócę do domu o jakiejś przyzwoitej godzinie
Jest jakaś firma podobno całkiem w porządku, która pomaga ludziom z zagranicy grać w naszego totka. Ktoś nawet podawał adres ich strony, ale niestety go nie pamiętam. Myślę, że jak się pojawią na MP to mógłbyś ich zapytać
islandorka rzeczywiście wczoraj nie zajrzałam do tego programu gdzie mam Twój horoskop. Spróbuję dzisiaj jeśli wrócę do domu o jakiejś przyzwoitej godzinie
optymista
Ja sierota też nie zapisywałam sobie numerów i teraz żałuję. Bo trzeba dawać sobie choć złudzenie, że mamy wpływ na to co pod farbką na zdrapce
jerzygiczewski
Ja sierota też nie zapisywałam sobie numerów i teraz żałuję. Bo trzeba dawać sobie choć złudzenie, że mamy wpływ na to co pod farbką na zdrapce
jerzygiczewski
islandorka
Jeśli chodzi o fortunatę to od początku miałam mieszane uczucia z uwagi na jej zachowanie wobec osób sceptycznych wobec niej, ale kris i eryka1 na chacie twierdzili, że jej liczby im pomogły. Masz rację, że ciekawe jest to tajemnicze zniknięcie ich obojga w tym samym czasie
Jeśli chodzi o fortunatę to od początku miałam mieszane uczucia z uwagi na jej zachowanie wobec osób sceptycznych wobec niej, ale kris i eryka1 na chacie twierdzili, że jej liczby im pomogły. Masz rację, że ciekawe jest to tajemnicze zniknięcie ich obojga w tym samym czasie
no ja zaraz idę do lotka z 7/10 mm szkoda że bez + jak by padła w + 35 albo 37 to bym miał z losowania tego na 14:00
pawlis
Możliwe, bo nie pamiętam nazwy. Działają legalnie, lecz rzeczywiście działają w okolicach granicy dzielącej działalność prawem dopuszczalną od tej prawem zakazanej, więc rozumiem twój sceptycyzm.
Monet
DariuszW z pewną taką nieśmiałością
Możliwe, bo nie pamiętam nazwy. Działają legalnie, lecz rzeczywiście działają w okolicach granicy dzielącej działalność prawem dopuszczalną od tej prawem zakazanej, więc rozumiem twój sceptycyzm.
Monet
DariuszW z pewną taką nieśmiałością
Medusia kiedy teraz jest now, bo ja nie mam kalendarza na rok 2012 tylko na 2013 i trudno jest mi wyczaic kiedy
jerzy i tak należą ci się bo ostatnio liczby dla niewielu są łaskawe
agatkaa
Zacznie się jutro o 9.43. Jeśli chodzi o gry to czytałam, że dzień nowiu i cztery kolejne są uważane za szczęśliwe
robaczek
agatkaa
Zacznie się jutro o 9.43. Jeśli chodzi o gry to czytałam, że dzień nowiu i cztery kolejne są uważane za szczęśliwe
robaczek
akurat 3gry wydaje się być całkiem całkiem, no, ale ...
Ale, jak ktoś nie ma przekonania, nie chce przepłacać i jednak ma jakiekolwiek obawy,to ...
... przynajmniej można się załapać na jeden gratisowy zakład
dzień dobry
Ale, jak ktoś nie ma przekonania, nie chce przepłacać i jednak ma jakiekolwiek obawy,to ...
... przynajmniej można się załapać na jeden gratisowy zakład
dzień dobry
dla kogoś tam napewno tak ja nie wieże w to
chyba zaczne tylko w mm grać bo w lotka mi nie idzie
zobaczymu jak z Jokerem ujdzie dziś
poozdrowionka z monachium
lece na zakupy
medea bede bardzo wdzieczy za pomoc moj adres poczty to crejzi1@wp.pl zgory bardzo dziekuje
medea bede bardzo wdzieczy za pomoc moj adres poczty to crejzi1@wp.pl zgory bardzo dziekuje
ooo daleko wzajemnie z ojczyzny
kriss
A myśmy tu już zaczęli snuć teorię spiskową żeś gdzieś w świecie z milionami
A myśmy tu już zaczęli snuć teorię spiskową żeś gdzieś w świecie z milionami
dariusz
pawlis
medea
pawlis
medea
a islanderka urwała sie i jej nie ma
medea...jeszcze chyba nie czas. ale fortunata mi pisała na maila ze grudzien ma być szczęsliwy dla mnie
islandorka
a jesli chodzi o gre z zagranicy....nie wiem czy moge reklamować......
własnie kriss
Kriss.Jak widać szczęśliwy nie tylko w grach.
ale 3gry....lub multimaniak
Robal.
Dzień dobry.
Dzień dobry.
emerytka
kriss
nie tyle reklamowac co podzielić się z kolegą swoimi uwagami, choć ten akurat chwilowo zniknął z chata
nie tyle reklamowac co podzielić się z kolegą swoimi uwagami, choć ten akurat chwilowo zniknął z chata
a lotek kest do dup........ na 15 rużnych oddzielnych losów nawed 3 nie było wczoraj
sen miałem
potężna kamienna lawina, ludzie się chowali za trzema skalnymi garbami, a potem wydmuchało /bez skojarzeń/ akcję i wszystkich i do jakiegoś pensjonatu i na jakąś stację kolejową i szukali jakichś extra fajek /to nie jest reklama/ - sportów, a może, to były klubowe ?
PS
da radę przed 13.30 ? no dobra - 13.45
w każdym razie nie po 15 -ej
potężna kamienna lawina, ludzie się chowali za trzema skalnymi garbami, a potem wydmuchało /bez skojarzeń/ akcję i wszystkich i do jakiegoś pensjonatu i na jakąś stację kolejową i szukali jakichś extra fajek /to nie jest reklama/ - sportów, a może, to były klubowe ?
PS
da radę przed 13.30 ? no dobra - 13.45
w każdym razie nie po 15 -ej
może poczekam o ile wzrosnie do 10min. co?
Robal.
Może Twoja podświadomość żąda
Może Twoja podświadomość żąda
darek , wrzucisz wreszcie jakies typy , czy wpadles zeby sobie pogadac
Ale sportow i klubowych już chyba nie ma.Nie wiem.
Darek na zajebis... dzielnicy mieszkasz wspomienia zostały
mam pytanie czy osoby upoważnione do zachówku mogą żądać za lokal
który jest wart 30tyś. 125tyś?
który jest wart 30tyś. 125tyś?
no
kaskada zapłaciła po 15 dniach...tzn. płaci, gdy się wzbogaci, a mini lotto prawie zawsze 100 lub 200 tys.
w szczegulności sylwester w ubiegłym roku
islanderki nie ma wiec ide do lotka potem będę
look
tak
jednak - w kaskadzie jest do sprzedania około 1300000 l o s ó w, a w mini sprzedaje się trochę p o n a d ilość różnych możliwych do ułożenia zestawów z a k ł a d ó w
tak
jednak - w kaskadzie jest do sprzedania około 1300000 l o s ó w, a w mini sprzedaje się trochę p o n a d ilość różnych możliwych do ułożenia zestawów z a k ł a d ó w
multuś
kondi
slim61
Żądać mogą, ale czy dostaną to już inna sprawa. Problem w tym, że jak wytoczą sprawę to sąd powoła biegłego a ich wyceny nieruchomości mogą człowieka wprawić w osłupienie.
kondi
slim61
Żądać mogą, ale czy dostaną to już inna sprawa. Problem w tym, że jak wytoczą sprawę to sąd powoła biegłego a ich wyceny nieruchomości mogą człowieka wprawić w osłupienie.
taaa, to p.r.a.w.i.e, jak z kuponem - ile naprawdę, który CO jest wart widać i okaże się dopiero PO - po uwolnieniu krasnoludków
senna
senna
kondi1
Z tymi numerami zdrapek to ciekawa sprawa. Wczoraj po pracy z ciężko zarobioną dychą udałam się na polowanie. W kolekturach koło mojego domu udało mi się upowlować wyłącznie Orła z nr 005 pozostałych numerów z "magicznej" piątki w żadnej z zdrapek nie było. Orzeł przyniósł 1 zł. Dzisiaj w mojej ulubionej bo otwieranej tuż po siódmej kolekturze piętnaście minut po otwarciu w sprzedawanej od dzisiaj sz10 numerów tych już także nie było wzięłam więc w ramach testu 105 jako najbliższe ideału no i 2 złote jest. Test zamierzam kontynuować
Z tymi numerami zdrapek to ciekawa sprawa. Wczoraj po pracy z ciężko zarobioną dychą udałam się na polowanie. W kolekturach koło mojego domu udało mi się upowlować wyłącznie Orła z nr 005 pozostałych numerów z "magicznej" piątki w żadnej z zdrapek nie było. Orzeł przyniósł 1 zł. Dzisiaj w mojej ulubionej bo otwieranej tuż po siódmej kolekturze piętnaście minut po otwarciu w sprzedawanej od dzisiaj sz10 numerów tych już także nie było wzięłam więc w ramach testu 105 jako najbliższe ideału no i 2 złote jest. Test zamierzam kontynuować