Wpisy 1 273 877 – 1 273 976
12 grudnia 2012 10:29 → 12 grudnia 2012 11:20, 100 wpisów
ja mam 1 x 10/10 i 1 x 7/7, ze względu na date może jeszcze coś puszcze na wieczór
trzeba rozbić bonusa przed świętami
robaczek
ostatnio rzadko gram w mini i lotto,
w lotto 1 zakład, w mini czasami 4 x,
wczoraj za 10 zł zagrałem w mini i nic poza pojedynczymi liczbami
ostatnio rzadko gram w mini i lotto,
w lotto 1 zakład, w mini czasami 4 x,
wczoraj za 10 zł zagrałem w mini i nic poza pojedynczymi liczbami
senna
istotnie - tam trudniej o trójkę niż w "dużego", ale
łatwiej o czwórkę i piątkę
i nawet kilka takich przyjemnych, autentycznych wskanów tu widziałem
istotnie - tam trudniej o trójkę niż w "dużego", ale
łatwiej o czwórkę i piątkę
i nawet kilka takich przyjemnych, autentycznych wskanów tu widziałem
senna to co masz wczorajsze z maszyny wez jeden zaklad wybierz i pusc na np 8losowan
senna
nawet, jak /kiedy/ będziesz miał i mógł, to - niekoniecznie dodasz
nawet, jak /kiedy/ będziesz miał i mógł, to - niekoniecznie dodasz
dzisiaj przewiduję wysyp 40stek lub 50tek
robal
racja, dużo wygraną nie ma co się chwalić, mafia i inni nie śpią
racja, dużo wygraną nie ma co się chwalić, mafia i inni nie śpią
http://wiadomosci.onet.pl/kraj/rzad-dal-sobie-nagrody-juz-41-milionow-zlotych,1,5328896,wiadomosc.html
Oni zawsze wygrani.
A w marketach kosze żeby biedni dzielili się z jeszcze biedniejszymi
Nazwanie tej hołoty świniami to obraza dla tych skądinąd inteligentnych zwierząt.
Oni zawsze wygrani.
A w marketach kosze żeby biedni dzielili się z jeszcze biedniejszymi
Nazwanie tej hołoty świniami to obraza dla tych skądinąd inteligentnych zwierząt.
Monet
no wiesz co... Jak możesz
Wszystko się zgadza i mówili i obiecywali przecież - wybierasz -
żeby żyło się lepiej
no wiesz co... Jak możesz
Wszystko się zgadza i mówili i obiecywali przecież - wybierasz -
żeby żyło się lepiej
Kużwa chyba trza procę odkurzyć.
Uzbrojony i niebezpieczny gotowy do rewolucji!
Kto ze mną?
Uzbrojony i niebezpieczny gotowy do rewolucji!
Kto ze mną?
może już oko nie to co kiedyś..ale jak prasnę w ten rudy łeb i z kopacza poprawię to sam abdykuje dupek.
Monet to samo mysłam, werwy juz takiej nie posiadam, ale rudego bym przez łeb mogła zdzielic
lottowin
oj tam, taka drobna literówka "im" -
troszczą się przecież
wszędzie
i w hazardzie, i na drogach
oj tam, taka drobna literówka "im" -
troszczą się przecież
wszędzie
i w hazardzie, i na drogach
i prundu nie oddali w jakieś brudne chciwe łapska i banków, no z bankami, to trochę bym przesadził
Witam wszystkich Ja na losowanie dzisiejsze mam taką dyszkę. Dobre te liczby będą ? Jakieś usunąć, dodać inne ?
albo takie kuracje nowoczesne, toż to okropne niebezpieczeństwo
Musiałam na chwilę zniknąć bo wezwała mnie więc przybyłych w międzyczasie
wojtas
kocur
i wszyscy których wpisy mi umknęły
wojtas
kocur
i wszyscy których wpisy mi umknęły
lottowin
W kolejnictwie ? - no pewnie - pociąg się przecież może wykoleić, to zupełnie, jak z hazardem - żebyś nie grał o grosze, żebyś nie zszedł na złą drogę - coś CZeba pokombinować, czy to z ceną, czy z możliwością samoskreślania - nie ?
jandzia
niestety -
jeszcze się coś da wycisnąć - zobaczysz, niestety
W kolejnictwie ? - no pewnie - pociąg się przecież może wykoleić, to zupełnie, jak z hazardem - żebyś nie grał o grosze, żebyś nie zszedł na złą drogę - coś CZeba pokombinować, czy to z ceną, czy z możliwością samoskreślania - nie ?
jandzia
niestety -
jeszcze się coś da wycisnąć - zobaczysz, niestety
jandzia rzeczywistość jest taka, że juz nie ma na kogo stawiać, trzeba wg starej maksymy - umiesz liczyć, liczyc na siebie
Witam wszystkich
R36 z nieśmiałością
medea76
byłam dziś na rybach w sklepie karp już pływa
R36 z nieśmiałością
medea76
byłam dziś na rybach w sklepie karp już pływa
jandzia w kupie jest siła, ale kupa strasznie śmierdzi i szczególnie dzisiaj
w gdansku urzytkowanie wieczyste podniesli z nienacka z 2ty. do 40 tys, bo trzeba stadion spłacic, na lokalnym portalal trojmiasto.pl ludzie z błotem zmieszali prezydenta, ale oni nic se z tego nie robią
jandzia gromada to juz chce jeden taki, który będzie rozdawał marynowane grzybki na wiejskiej
Ania 70 mnie sie przysniły pierwszy raz ale wygranych z nich nie było
jandzia
A to jeszcze nic. W małych gminach szczególnie wiejskich to tak się zachłysnęli kasą unijną na wodociągi i kanalizację, że zapomnieli o zasadzie zanieczyszczający płaci zgodnie z którą koszty budowy muszą być wliczone do taryfy za wodę. By elektorat był happy gminy tę stawkę dopłacały zazwyczaj z własnego budżetu i wyglądało na to, że woda nie zdrożała, lecz budowały z kredytów i teraz gdy trzeba je spłacić spadły im dochody z innych źródeł no i bida z nędza trzeba z dopłat się wycofać. Ludziska zdziwią ile ich będzie teraz woda kosztować
A to jeszcze nic. W małych gminach szczególnie wiejskich to tak się zachłysnęli kasą unijną na wodociągi i kanalizację, że zapomnieli o zasadzie zanieczyszczający płaci zgodnie z którą koszty budowy muszą być wliczone do taryfy za wodę. By elektorat był happy gminy tę stawkę dopłacały zazwyczaj z własnego budżetu i wyglądało na to, że woda nie zdrożała, lecz budowały z kredytów i teraz gdy trzeba je spłacić spadły im dochody z innych źródeł no i bida z nędza trzeba z dopłat się wycofać. Ludziska zdziwią ile ich będzie teraz woda kosztować
lottowin jak barany idziemy na rzeż, a słyszałam taki dowcip ze na tej zielonej wyspie juz nawet trawy nie bedzie bo ludzie zjedzą
m.dorotka
Byle tylko krasnale szpiony do centrali TS nie doniosły i tych kul do bębna nie przykleili by do bankructwa firmy nie doszło bo te cyferki to pewnie pół Polski grającej obstawiło
Byle tylko krasnale szpiony do centrali TS nie doniosły i tych kul do bębna nie przykleili by do bankructwa firmy nie doszło bo te cyferki to pewnie pół Polski grającej obstawiło
jandzia będa malowali na zielono jak za komuny, no chyba że i farby zabraknie
samo przez się się rozumI - rozumni się załapali na rządzenie
...
...
medea76 wiesz możliwe że grają a na te od 1-10 też grają i dobrze na tym wyszli
medea ja wybierałąm innych, mowili ze bedzie dobrze i pieknie a to masz, dokłądnie odwrotnie
medea76 zobaczymy po 14 do miłego
rozwalmy tego bonusaaaaaaaaaaaaa
rozwalmy tego bonusaaaaaaaaaaaaa