Wpisy 1 273 577 – 1 273 676
12 grudnia 2012 06:07 → 12 grudnia 2012 08:48, 100 wpisów
drapek przetestuj tez poslij swoje liczby np. 3 zaklady 9/9 i potem zaraz wez na ch/t jeden 9/9
myślałem że masz pewne liczby na bonus; dziś też pukona na bonusa z zapożyczonych liczb
ale dziś już będzie
ale dziś już będzie
slawek
ja w okresie byka wysłałem z cht 9/9+ na 5los i 25zł prze***łem
ja w okresie byka wysłałem z cht 9/9+ na 5los i 25zł prze***łem
Powodzenia ja odpuszczam ,a jak juz to puszcze inny ciag ,ktory napewno wejdzie jeszcze w tym roku
Drapek moze Ty Baran jestes nie Byk
Drapek moze Ty Baran jestes nie Byk
HALOHALO Mietku HALOHALO Franku dzis mamy srode 12/12/2012 i an godzine1400padna liczby2,25,27,42,50,64,66,67,73 to sa moje typy na dzis
Witam w ponury przynajmniej u mnie poranek
senna i znam Twój ból ja tu się na bonus czaiłam a ledwo 4/10 weszło w mini 0/5 no i jeszcze 1/7 z tym, że to było 36 a ja nie zaznaczyłam plusa
1many336 miło poznać
senna i znam Twój ból ja tu się na bonus czaiłam a ledwo 4/10 weszło w mini 0/5 no i jeszcze 1/7 z tym, że to było 36 a ja nie zaznaczyłam plusa
1many336 miło poznać
Dzień dobry wszystkim
emeryt
Ja raczej stawiam na jutrzejszy nów księżyca, bo w takie dni robię w typowaniach o mało co genialna
Ja raczej stawiam na jutrzejszy nów księżyca, bo w takie dni robię w typowaniach o mało co genialna
medea76jak uśmiechniesz się do bukietów
to już nie będzie ponury dzień
to już nie będzie ponury dzień
ja tam jestem zalamany od 1.12 wygralem raptem 12pln dosc niegra od juterka normalnie pech
dziś dzień 12-tek wiec wpadałoby zagrać w kaskade anóż szkoda tylko ze ja jej tak bardzo nie lubie
1,13,50,72,73,79może80
Ale burdel w tszydziestkach 33,34,35,36,37,38,39,40
Ale burdel w tszydziestkach 33,34,35,36,37,38,39,40
Dobra po kolei
agatkaa
Mnie tą ideą zaraził kondi1 a po dwóch miesiącach obserwacji stwierdzam, że rzeczywiście jakoś łatwiej jest w te dni trafić przynajmniej w mm.
pawlis
Nie ma sprawy.
Optymista
Niestety dzisiaj i jutro szczęściarzami są Lwy i Barany. Ryby będą miały jeszcze jeden taki okres po świętach
agatkaa
Mnie tą ideą zaraził kondi1 a po dwóch miesiącach obserwacji stwierdzam, że rzeczywiście jakoś łatwiej jest w te dni trafić przynajmniej w mm.
pawlis
Nie ma sprawy.
Optymista
Niestety dzisiaj i jutro szczęściarzami są Lwy i Barany. Ryby będą miały jeszcze jeden taki okres po świętach
medusia a wiesz za co??? za gadanie w złą godzine, skąd wziełas 36? ja mamtylko 3/10...
tez takie mam podejrzenie albo raczej tak bym chciał zeby siadła
dzis TS mam w d...jutro ja tez zagram w nowiu...
Dzień dobry.Miłego dnia.Wysokich wygranych.
mala1438
islandorka
Dzisiaj rano w drodze do pracy wstąpiłam do ulubionej kolektury celem przetestowania wykombinowanych numerów zdrapek przynoszących szczęście. Wybrałam sz10 bo dzisiaj pierwszy dzień sprzedaży dostałam paczkę do ręki a tam już 15-minuet po otwarciu szczęśliwych numerów czyli 35,12,5,23,43,69 ani widu ani słychu. Zdaje się, że albo mam rację albo dużo ludzi u mnie wchodzi na MP
islandorka
Dzisiaj rano w drodze do pracy wstąpiłam do ulubionej kolektury celem przetestowania wykombinowanych numerów zdrapek przynoszących szczęście. Wybrałam sz10 bo dzisiaj pierwszy dzień sprzedaży dostałam paczkę do ręki a tam już 15-minuet po otwarciu szczęśliwych numerów czyli 35,12,5,23,43,69 ani widu ani słychu. Zdaje się, że albo mam rację albo dużo ludzi u mnie wchodzi na MP
Medea
Islandorka
Mala
Opymista
Islandorka
Mala
Opymista
Niechce was w***iać ale pacząc na popszednie losowanie to dzisiaj raczej ktoś wygra 10/10 za dużo powtórek dziś będie 8~9 liczB FUCK niebvędzie OPTYMISTYCZNIE
Optymista
medea tu jest więcej szpiegów niz sie moze wydawac, nie odzywaja sie tylko obserwuje...i heja do boju...anuz widelec...
emercia46
emercia46
zatypowałam sobie w kaskade na sucho 9/12...wszedzie ciezko utrafic...
Islandorka30,5 tu J20i najlepsze liczby są na serwerze MultiPasko
nieodzywaja sie bo maj dola tak jak ja np przez 11 din wydale 980 zl a zgarnolem 12 no to jak sie nie dolowac
ja ostatnio zainteresowałem się zdrapkami i ku zdziwieniu lepsze korzyści niż mm
pawlis
Tu mogę się z Tobą zgodzić, bo ja też na początku grania miałam taki odlot na szczęście trochę mniej kosztowny ale zawsze
Tu mogę się z Tobą zgodzić, bo ja też na początku grania miałam taki odlot na szczęście trochę mniej kosztowny ale zawsze
pawlis ciebie to pogieło dokładnie tyle kasy TS, gra sie za pare złoty jeszcze o tym nie wiesz...
jak masz dawac TS pawlis to moze mi na swieta pozyczysz???
tak sobie mysle ze TS pociagie to do swiat...do 2 baniek i wtedy komus dadza...
ja gram srednio jeden miesiac w roku na urlopie bo resza czasu to raczej zagranica jestem
islandorka
Coś w tych numerach jest bo wczoraj wziełam Orła z nr 005 i zwrot kasy był a dzisiaj wzięłam tak na próbę 105 i znowu zwrot jest. W ramach testu muszę jeszcze gdzieś nr 35 podrapac
Coś w tych numerach jest bo wczoraj wziełam Orła z nr 005 i zwrot kasy był a dzisiaj wzięłam tak na próbę 105 i znowu zwrot jest. W ramach testu muszę jeszcze gdzieś nr 35 podrapac
pawlis widac mozesz sobie pozwolic ale to i tak nic nie da...