Wpisy 1 269 897 – 1 269 996
9 grudnia 2012 22:22 → 9 grudnia 2012 23:08, 100 wpisów
kondi1
Nie ma sprawy będę czekac. Dzięki 5/7 o 14-stej mam środki na grę w następnych dniach .
a teraz musze się ewakuowac. Dobranoc
Nie ma sprawy będę czekac. Dzięki 5/7 o 14-stej mam środki na grę w następnych dniach .
a teraz musze się ewakuowac. Dobranoc
13maxa..
kondi1
pasko, czy moglbys przyspieszyc generowanie plikow z wynikami po losowaniu? teraz trzeba czekac az do 15 i 23...
13maxa..poteem ...
wideo czat u mnie działa
liluś
Unhappy tak,bo najpierw przeoczyłem jedną liczbę i myslałem,że 3z10:
13max33
Pasko a ile najwięcej trafileś w totolotka???
i czy w ogóle grasz???
i czy w ogóle grasz???
Pasko czy wiesz może ile osób wiecej gra jak ts manipuluje przy bonusie:
panie darek..witam
hipcio, efekt wzrostu liczby grajacych jest nieistotny... czyli niewiele wiecej
pytanie do Darka jakie są twoje sposoby na gry w TS i w jaką grę grasz najczęściej i co myślisz o szczęśliwych kolekturach
multi parze na daty oraz koncowki a najczesciej gram w multi oczywiscie
wez tylko wygraj wieksza kwote zaraz sie toba zainteresuje urzad skarbowy
Darek dzięki
lotto-grupa... proponuje, bys opisal swoja sytuacje we wniosku o interpretacje podatkowa ord-in i dopiero gdy uzyskasz wiazaca interpretacje, prowadz dzialalnosc... inaczej zbyt wiele ryzykujesz... koszt takiej interpretacji do 40 zl
można wygrać za 3 złote tylko trzeba mieć nieraz szczęście
Pasko
nie do końca "dwie bańki nie interesują" - obecnie gra jest za droga - kiedyś kolejki ustawiały się do zdecydowanie niższych niż obecnie kwot
nie do końca "dwie bańki nie interesują" - obecnie gra jest za droga - kiedyś kolejki ustawiały się do zdecydowanie niższych niż obecnie kwot
marek33
robal, no wlasnie... subiektywnie gracze uwazaja, ze graja za zbyt duza stawke o zbyt niskie wygrane... to nie dotyczy tylko lotto... przy podwyzszeniu ceny zakladu w mm, liczba grajacych tez spadla mniej wiecej o polowe...
multi... ja gram wylacznie za 3/4 zl w lotto za wiecej bardzo rzadko...
unhappy ja wolę grać w multi multi plus choć w lotto gram od "święta" i to teraz lotto z plusem
robal, tego nie analizowalem, ale jesli przyrost jest, to nic dziwnego... to obecnie najsensowniejsza gra ts-a a bylaby idealna, gdyby placili za 2/5... oni jednak woleli nie tyle uatrakcyjnic mini lotto, ile wprowadzic kaskade
ksings, chodzi o to, by nie popadac w skrajnosci... miec tyle, ile trzeba, ani wiecej, ani mniej... taka brzytwa ockhama
Unhappy trzeba troszkę poczekac bo Oni zamiast liczyć sciskaja się teraz z kobitkami:
zbyszek lew przeczucie u prawdziwego gracza sprawa oczywista tylko trzeba "słuchać"
Dopisano wygrane multi multi
Bonus Multi Multi: 1 490 000 zł
panie robala..teraz ty załóz skype na zywoo paskowiczowi ...
ja chce patrzeć
ja chce patrzeć
Panowie podajcie po jednej liczbie a złotarybka wyśle
w bilansie typowan (po losowaniu) przydalaby sie mozliwosc sortowania wynikow, tak samo jak w typowaniach... wtedy by bylo dobrze widac, jak typujemy w stosunku do tego, co zaproponowal ts
robal..