Wpisy 1 269 997 – 1 270 096
9 grudnia 2012 23:11 → 9 grudnia 2012 23:59, 100 wpisów
nie o to chodzi aby trafic pewniaka za 4 zeta ale cos konkretnego
robal, jesli mozesz (i chcesz), napisz na moj e-mail, ktory jest w profilu... chodzi o to, bym poznal twojego maila...
pasko choć ja myślę że lepiej grać w lotto z plusem bo dopłata wynosi złotówka a są tak jakby dwa zakłady
dziekuje
a do mm na jutro
a do mm na jutro
moze nie tyle chodzi o to, by nie podawac liczb innym mpaskowiczom, ile by nie zdradzac sie przed obserwatorami
Panie Darku jaki pewniak na jutro
kenaj
gonzaga dzięki mój jest 79
kosmaty
ja tez jestem i postaram sie na nastepne spotkanie sie wyposazyc w mikrofon i sluchaweczki
kosmaty widać u ciebie tylko włosy a twarzy nie widać
kosmaty teraz ok
Witam kosmatego
witam video czatowcow
multi multi plus 1984 unhappy
pasko możesz dać propozycję aby użytkownicy strony wysyłali pytania na twojego maila na kolejny wideo czat
unhappy...too nic nie wyraznie obraz skybe
unhappy
albinlotto
złotarybka
albinlotto
nadal nie ma zadnych dziewczyn na video cz
7
mam problem z netem chwilowy...
labin ..i no zadne dziewuiucha na wideo ..a teraz ty
dziewczyny musza sie umalowac uczesac ubrac itd a mezczyzni wlaczaja kam i juz sa
pasko a świąteczny wideo czat też planujesz
Pasko >>> od ilu losowan juz ta kumulacja w jokerze sie ciagnie?
unhappy tak jest
unhappy i chyba nawet do konca roku nie padnie
TSN to mozna bylo samemu skreslac liczby
pasko a to dlatego padają rzadkie wygrane bo mało osób gra choć ja gram w jokera
w jokerze to wszyscy skazani na chybil
albin + ale JOKERA sam typujesz chyba?
tańczącyzwilkami ta jedna tak
niewazne, jak gra sie nazywa... wazne, jak ma dobrane prawdopodobienstwa wygranej w stosunku to potencjalnej liczby grajacych
pasko pamiętasz może jokera dawnego gdzie było siedem przedziałów nie zależnych i każdy przedział w maszynie miał od 0 do 9 liczb
pasko ja myślę że TS powinien zmienić na tego dawnego jokera
ja mam takie pytanie był tu wczesniej pokazywane mapki w excelu a czy posiadacie takie do mini lotto ??
3/12 ---1do8
pasko nie chodzi mi o jokera który był przez dwa lata ta gra zakończyła się chyba w 2000 roku nie wiem czy pamiętasz bo ta gra była krótko tak jak mówię przez dwa lata nie chodzi mi o szczęśliwy numerek
Żeby zareklamować GOOGLE+ trzeba wrzucić to na FACE'a, o ile już tego nie ma
pasko, no i to jest zrozumiale... ale nie mam potrzeby posiadac tam osobistego profilu
pasko chodzi mi o jokera który był przez dwa lata ta gra zakończyła się chyba w 2000 roku nie wiem czy pamiętasz bo ta gra była krótko tak jak mówię przez dwa lata nie chodzi mi o szczęśliwy numerek
przepraszam za pomyłkę
unhappy - ale jaki osobisty profil? nie musisz podawać swoich danych ja załozylem tylko na potrzeby Multipasko. korzystam z tego maila tylko zeby wejsc na chat-video.
poza imieniem wszystko jest zmyślone
pierwszy Joker ? - płatne za dwie /z siedmiu/ wcelowane ...
a tsn ?
też było zdecydowanie lepiej niż teraz - samemu można było kreślić i w końcu - 'tylko' 4 z 45...
a tsn ?
też było zdecydowanie lepiej niż teraz - samemu można było kreślić i w końcu - 'tylko' 4 z 45...
robal36 dokładnie o tą grę chodzi gdzie płacili za 2 liczby
Listonosz odchodzi na emeryturę.
Mieszkańcy jego rewiru postanowili go pożegnać, każdy ma swój własny pomysł.
Przychodzi do pierwszego domu, a tam otwiera facet, który bierze listy i wręcza mu czek na 200zł.
W drugim domu dostaje pudełko kubańskich cygar, w trzecim butelkę dobrej whisky.
Przychodzi do czwartego, otwiera mu odziana skąpo, ponętna blondynka.
Patrzy na niego kocim wzrokiem i zaciąga ... do sypialni.
Jeden, dwa, pięć orgazmów. Po wszystkim kobieta podaje mu kawę i banknot dziesięciozłotowy.
Facet lekko zbity tym "napiwkiem" z pantałyku drapie się po głowie.
- To, co pani dla mnie zrobiła było wspaniałe, ale po co mi te dziesięć złotych?
- Zastanawiałam się, co panu dać w związku z odejściem na emeryturę.
W końcu mąż mi doradził: pier*ol go - daj mu dychę! A kawę to już sama wymyśliłam.
Mieszkańcy jego rewiru postanowili go pożegnać, każdy ma swój własny pomysł.
Przychodzi do pierwszego domu, a tam otwiera facet, który bierze listy i wręcza mu czek na 200zł.
W drugim domu dostaje pudełko kubańskich cygar, w trzecim butelkę dobrej whisky.
Przychodzi do czwartego, otwiera mu odziana skąpo, ponętna blondynka.
Patrzy na niego kocim wzrokiem i zaciąga ... do sypialni.
Jeden, dwa, pięć orgazmów. Po wszystkim kobieta podaje mu kawę i banknot dziesięciozłotowy.
Facet lekko zbity tym "napiwkiem" z pantałyku drapie się po głowie.
- To, co pani dla mnie zrobiła było wspaniałe, ale po co mi te dziesięć złotych?
- Zastanawiałam się, co panu dać w związku z odejściem na emeryturę.
W końcu mąż mi doradził: pier*ol go - daj mu dychę! A kawę to już sama wymyśliłam.
Idzie wilk lasem, wygląda na strasznie zmęczonego, spotyka Czerwonego Kapturka:
- Wilku co ty taki zmachany?
- A daj spokój, całą noc tańczyłem z Costnerem.
- Wilku co ty taki zmachany?
- A daj spokój, całą noc tańczyłem z Costnerem.
pasko dokładnie tak