Wpisy 126 873 – 126 972
8 lipca 2010 22:23 → 8 lipca 2010 23:59, 100 wpisów
mam jakieś zwidy...co to za liczby ? nie było ich w "widzeniu:!
jacek1550 a ile i na ile chcesz zainwestować ?
jacek1550 a ile i na ile chcesz zainwestować ?
dobra ide sobie zaraz zatypować jutro też będę o 14 wypisywał numerki o ile mi się net nie zatnie

OOOOOOOOOOOOOOO YEAAAAAAAAAAAA HAHAHA MAM 1/1 2/2 3/3 3/5 I 5/10 WYMIATAM
gówniane 41,42 i 16,17 ...czy ktoś pozwolił im być wylosowanym?
komus je wczesniej podawałam
komus je wczesniej podawałam

Jestem zaskoczony ,w takim razie muszę odrzucić dwie metody typowania ,biorę się za kolejne na tym samym podłożu .
ale co tam , za parkę jest 16 zł , a ja wygrałam bo nie wysyłałam 

jak zwykle wirtual..jak gram w realu nie nie wychodzą 

zacięłam się 

no i przed losowaniem towarzycho pochlało,a teraz siedzą i sprawdzają,cuś czuję ,że wielkiej kasy nikt nie wygrał

pochlali bo nie wysłali i jak tak popatrzali co wylosowali to się zapłakali 

ale i tak i tak jest źle znowu nie trafiłem 10/10 może kiedyś mi się tam uda ale jedno wiem na pewno jak mi się uda to będę pierwszy który trafi

klateczka: jeśli ktoś trafi 5/5, to wygrana będzie około 20 zł za trójkę, jeśli nikt nie trafi, to około 40 zł. Pozdrawiam
pozdrawiam wpadne jeszcze o 0.00 pozdro
Jestem na tropie ,ale nie rozumiem go ,już kiedyś pisałem jak biorę do analizy tylko 3 pierwsze liczby wybiera mi 4-7/10 nigdy w tym ,że zawsze dostaje 10 liczb i nie mogę dodać np tej która dawno nie padła (co dodaje szanse ) bo bym musiał którąś z tej 10
wywalić ,co mogło by być błędem

wywalić ,co mogło by być błędem

nie zdązyłem wysłać zakładów,bo w żabkojadzie chichotały trzy kobiety,ja wyciągam kupony a sprzedawczyni mówi,że nadać już nie można.Sprawdziłem teraz liczby jakie mam na kuponie,nic bym nie trafił,bo tylko 3z7.Wniosek taki,doradcę czeka
.
.hipciu i to mocne
a paniom z żabkojada nagroda
bo uchroniły Cię przed stratą

a paniom z żabkojada nagrodabo uchroniły Cię przed stratą

tak Belcia,uratowałem swoje 5zeta,wrzucę je z powrotem na dno skarbonki,ale może tym paniom też powinno dać się kilka klapsów
bo miały w rękach to
.
bo miały w rękach to
.i po co sprawdzałem mogłem rano ,i zasnąć z wrażeniem że to ten dzień

ale wypadału o jedno wiecej lub o jedno mniej to tak bym wiecej trafił
Po 14.oo na chwilę spojrzałem na forum,bo pora obiadku,a tymczasem w wątku Lily brak jedzonka.Więc zrobiłem takie oczy
ze zdziwienia,myślę podbiorę troszkę jej liczb z typowaniań,a tam pusto.
ze zdziwienia,myślę podbiorę troszkę jej liczb z typowaniań,a tam pusto.Brlla mi się wydaje,że one tak często
,bo mają zdrowe pęcherze.Wogóle coraz częściej widzę,że panie kupują zapasy
.
,bo mają zdrowe pęcherze.Wogóle coraz częściej widzę,że panie kupują zapasy
.Pasko ma fajną stronkę co jest jego buisnesem więc po co mu jeszcze bogacić TS. Tylu co tu jest i gra jak porąbani wystarczy żeby TS przeżył.
Każdy się jara groszami a czy ktoś z tu obecnych wygrał min. 10 000 pln? JAK JUŻ RANO WSPOMNIAŁEM LECZYĆ SIĘ MUSIMY Z TEJ GŁUPOTY CO SIĘ LOTTO ZWIE
Każdy się jara groszami a czy ktoś z tu obecnych wygrał min. 10 000 pln? JAK JUŻ RANO WSPOMNIAŁEM LECZYĆ SIĘ MUSIMY Z TEJ GŁUPOTY CO SIĘ LOTTO ZWIE
niedawno czytałem,że jedna pani straciła pracę w sklepie,bo mając chory pęcherz została zakablowana prze koleżanki,że zbyt często odwiedza wc.
Codee Ja wygrałem więcej niż 10 000, ale liczy się bardziej to że dalej mam nadzieję na główną wygraną

W multi, typowałem sam, na mega kacu
bez pomysłu i trafiłem 9/10 z plusem
bez pomysłu i trafiłem 9/10 z plusem

wlasie wrocilem ze stacj benzynowej msialem flaszke jupic ja ma 7/7 i kasiunia chyba tez cos ma.boze jak mi sie lapy trzesa
Gratulacje
kasiunia moja jestes tam.kurcze ja idiota teraz widze ze plusa nie zakrelilem a by.dzieuje wam
szóstka 0 0.00
piątka 21 10 239.70
czwórka 1834 326.10
trójka 34607 20.00
piątka 21 10 239.70
czwórka 1834 326.10
trójka 34607 20.00
boze kaska zyjesz tam?ja musze wolne zalatwic z robotyt ja musze do odzialu jechac

Twoje zdrowie, Ty wygrałeś

jacku 7/7 mamam i nie zakreslilem plusa a mialem 75 skreslomne tymbardziej z eto moj rok urodzenia
5400 po opodatkowaniu ale i tak jest co opijać... Najważniejsze że trafił jako jeden z trzech w Polsce
no dobrze w koncu udalo sie komus cos wygrac,a najgorze jest to ze jak juz wygrasz wieksza kase to potem nic juz za bardzo nie trafisz tak jak poprzednio
Ryśku....gości miałam...dopiero poszli.... i sprawdzam....i 6/6
mogłam Cie posłuchać, to też bym miała 7/7 ale ja zawsze mądrzejsza musze byc to mam. i żeby jeszcze nie bylo za wesoło to czwórka w mini poszła się .... tu wstawić odpowiednie słówko
ale i tak dzien udany.... nastepne spotkanie to 10/10 wymyslimy 

ja z kathy dziś mialem spotkanie i takz esmy sobie pokreslili ale gdzie ona jest.kasia ja juz nie daje rady
jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeessssssssssssssttttttt kkkkasia
jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeessssssssssssssttttttt kkkkasia
cholipa patrze co piszesz no ja na cpn to juz nie pojdę, muszę obejśc się smakiem 

moje liczby z kathy liczbami zrobiliśmy misz masz
kathy dla ciebie za wspolprace

kathy dla ciebie za wspolprace

neptuś...dzieki...a my pod Twoim okiem się dzisiaj z rychem spotkali 

oby wiecej takich wygranych i sie tam nie rozpic bo jutro kolejne losowanie
dziekuje wam wszystkim z agratule. i niech to bedzie prezent dla mojej mamy ktora ma jutro urodziny i jest 600km stad to dla ciebie mamo

Może szczęście Wam przyniosłem 
Może i dzieci z tego będą
To dobry znak

Może i dzieci z tego będą

To dobry znak

szkoda ale następnym razem będzie lepiej papa

mysia racja!!!!!!!