Wpisy 126 773 – 126 872
8 lipca 2010 20:24 → 8 lipca 2010 22:22, 100 wpisów
madzia...na czasie

Lotto- test.
01, 03, 05, 06, 07, 08, 12, 15, 19, 22, 23, 32, 35, 39, 46, 49.
Wersja próbna... .
01, 03, 05, 06, 07, 08, 12, 15, 19, 22, 23, 32, 35, 39, 46, 49.
Wersja próbna... .
jak się jedzie autobusem zatłoczonym w upale to pełno takich nickow jedzie
Mag.. . Jesteś?
Ma ktoś jakąś nową metode do przeanalizowania ?albo jakis pomysł na MM? nudzi mi się 

Witam wszystkich, wieczorową porą.Zbiory leśne się udały:
jagody są,grzyby są,bąble na ciele są.Widzę,że mamy na czacie
jasnowidza-hosel186,jest dobry,ma małe niedociągnięcia w typowaniu,będą z niego ludzie.Jest odważny,przyjął wyzwanie Wedrowcy Netowego,warto się przyglądać,ich rywalizacji.
kathy,pisałem,że ta trójka nie wejdzie.Odwrotnie przyniosła
by jakiś zysk.
jagody są,grzyby są,bąble na ciele są.Widzę,że mamy na czacie
jasnowidza-hosel186,jest dobry,ma małe niedociągnięcia w typowaniu,będą z niego ludzie.Jest odważny,przyjął wyzwanie Wedrowcy Netowego,warto się przyglądać,ich rywalizacji.
kathy,pisałem,że ta trójka nie wejdzie.Odwrotnie przyniosła
by jakiś zysk.

sam9 poszukaj czy kleszcza nie masz gdzieś......

ej łobuzie , niech Ci żona sprawdzi 

tak?
ojej ale się uśmiałam
bardzo śmiesznie , bardzo 
bardzo śmiesznie , bardzo 
KOCIOkathy jesteś ?
z tymi parkami liczb sąsiednich to jest problem...jest ich dużo i nie sposób grać wszystkimi, a nie jestem jasnowidzem , żeby przewidzieć która wypadnie ....
motylek czy ty jesteś z tego Głogowa w dolnośląskim?
skoro 8 wraca to wieczorem moze wejdzie 6,7,8 ?
motylek jak tak to jesteśmy "ziomalami " , bo tam sie urodziłam i rodzinkę tam mam 

Ryszard
widać, że się znasz

mysia-pysia>> Te osiem, to my wywołujemy w lotto

ponoć w lubuskim jest dużo grzybów i ciotka zna miejsca gdzie jest pełno praw***ów ...zresztą lasów u nas pod dostatkiem , tylko trzeba znać odpowiedznie miejsca . My jeździmy na grzyby ale tak rekreacyjnie , natomiast mój mąż z synem są zapalpnymi wędkarzami 

mysia-pysia...ja wedkarz i grzybiarz
Robal36 to juz najwyzszy czas na tą zarazę
Robal36 to juz najwyzszy czas na tą zarazę
a w Poznaniu też mam rodzinkę 

W pewnej małej angielskiej mieścinie był sobie ksiądz który oprócz obowiązków duszpasterskich oddawał się zajęciom gospodarskim. Szczególnie lubił hodowle drobiu, która szła mu naprawdę nieźle. Któregoś jednak dnia księdzu zaginął kogut. Początkowo ksiądz myślał, że kogut po prostu uciekł, co mu się czasami zdarzało, ale zawsze wracał. Jednak minął jakiś czas, a koguta jak nie ma tak nie ma. Ksiądz zmartwił się i doszedł do wniosku, że mu ukradziono koguta. Z innych źródeł ksiądz wiedział, ze miejscowa ludność organizuje czasami zakazane w tym regionie walki kogutów. Postanowił załatwić sprawę podczas niedzielnej mszy. Po mszy wszyscy wierni zbierali się już do odchodzenia, ale ksiądz ich powstrzymał. Stwierdził:
- Mam jeszcze jedną bardzo wstydliwą sprawę do załatwienia.
(W tym miejscu należy wyjaśnić, że po angielsku słowo cock znaczy kogut, ale może też oznaczać męskiego członka).
- Chciałbym spytać kto z tu obecnych ma koguta
(Wszyscy mężczyźni wstali).
- Nie, nie, to nieporozumienie. Może spytam inaczej, kto ostatnio widział koguta.
(Wszystkie kobiety wstały).
- Oj, nie, to też nie o to chodzi, może wyrażę się jeszcze jaśniej, kto ostatnio widział koguta, który do niego nie należy.
(Połowa kobiet wstała).
- Parafianie - nie rozumiemy się, spytam wprost - kto widział ostatnio mojego koguta.
(Wstał chórek chłopięcy, ministranci, organista i znajdująca się przypadkiem w kościele koza)
- Mam jeszcze jedną bardzo wstydliwą sprawę do załatwienia.
(W tym miejscu należy wyjaśnić, że po angielsku słowo cock znaczy kogut, ale może też oznaczać męskiego członka).
- Chciałbym spytać kto z tu obecnych ma koguta
(Wszyscy mężczyźni wstali).
- Nie, nie, to nieporozumienie. Może spytam inaczej, kto ostatnio widział koguta.
(Wszystkie kobiety wstały).
- Oj, nie, to też nie o to chodzi, może wyrażę się jeszcze jaśniej, kto ostatnio widział koguta, który do niego nie należy.
(Połowa kobiet wstała).
- Parafianie - nie rozumiemy się, spytam wprost - kto widział ostatnio mojego koguta.
(Wstał chórek chłopięcy, ministranci, organista i znajdująca się przypadkiem w kościele koza)
Panowie:Wędrowca Netowy,hose186- ja stawiałem kiedyś z teściową
karty Tarota,zaprzestałem kilka lat temu,
po śmierci teściowej,jak wszedłem w liczby i doznałem
strachu przed nicością- jest to strach nieopisany i nie radzę nawet największemu wrogowi,takich doznań.
Kilka dni temu,coś mnie natknęło do kart Tarota i spróbuję
z wami konkurować, w typowaniu liczb Lotto od soboty.
karty Tarota,zaprzestałem kilka lat temu,
po śmierci teściowej,jak wszedłem w liczby i doznałem
strachu przed nicością- jest to strach nieopisany i nie radzę nawet największemu wrogowi,takich doznań.
Kilka dni temu,coś mnie natknęło do kart Tarota i spróbuję
z wami konkurować, w typowaniu liczb Lotto od soboty.

sam9 ja myslę nad kartami Tarota , ale gdzieś słyszałam , że ktos dla mnie musi je specjalnie zrobić ? czy to prawda ?
motylek to jesteś z twgo Glogowa czy nie ?
sam9 ja wolę grzyby , a moje chłopaki ryby - tylko ich nie przynoszą do domu - nie lubią jeść takich ryb , chyba że złowią pstraga w stawie hodowlanym
motylek to jesteś z twgo Glogowa czy nie ?
sam9 ja wolę grzyby , a moje chłopaki ryby - tylko ich nie przynoszą do domu - nie lubią jeść takich ryb , chyba że złowią pstraga w stawie hodowlanym

jak to miło spotkać "swojaka"
ja musiałam wyemigrować do Zielonej Góry za pracą , ale też mi sie tutaj podoba 

ja musiałam wyemigrować do Zielonej Góry za pracą , ale też mi sie tutaj podoba 

sam9 rok temu byłam u kobiety , która postawiła mi karty ....kilka wydarzeń już miała miejsce , kazała mi przyjechać dopiero wtedy jak wszystkie przepowiedziane wydarzenia się wydarzą ....co o tym sądzisz ?
Zobaczymy, co z tego wyjdzie. Ja od wtorku zamierzam przechytrzyć Lotto... .
Jak to chcesz zrobić? Lotto nie jest grą statystyczną ,więc tylko szczęście
Chyba ,że masz inne zdanie ,chciałbym je poznań 
Chyba ,że masz inne zdanie ,chciałbym je poznań 
Muszę się pochwalić
Mam przed sobą właśnie 2 ogromne hamburgery full wypasione ,ale nim je zjem muszę
. To takie uczczenie 10/10 ,która dziś padnie w moje ręce 
Mam przed sobą właśnie 2 ogromne hamburgery full wypasione ,ale nim je zjem muszę
. To takie uczczenie 10/10 ,która dziś padnie w moje ręce 

Jak chce przechytrzyć?
Po prostu nie zagra.
nna opcja nie istnieje
Ja nie korzystam z żadnych tabel, statystyk, wykresów i innych podobnych rzeczy. Liczby do lotto będę typował metodą Davida C.
i to jest właściwy trop do wygranej........
żadne metody systemy i statystyki
wystarczy 20 lat niegrania w MM, czyli niepuszczenie 2 zakładów dziennie na 2 losowania z plusem (koszt 20 zł)
i co?
I mamy wygrane 146 tysięcy złotych!!!!!!
czyli trafiamy 8/8 z plusem i dodatkowo 3 razy 7/7
albo 2 razy 9/9 !!!
Zyczę każdemu takich wygranych (nie tylko wirtualnie)

żadne metody systemy i statystyki
wystarczy 20 lat niegrania w MM, czyli niepuszczenie 2 zakładów dziennie na 2 losowania z plusem (koszt 20 zł)
i co?
I mamy wygrane 146 tysięcy złotych!!!!!!
czyli trafiamy 8/8 z plusem i dodatkowo 3 razy 7/7
albo 2 razy 9/9 !!!
Zyczę każdemu takich wygranych (nie tylko wirtualnie)

Mag.uś. Witaj... .
Zakończyłem testy. Wyniki są zachęcające. Mag.. . Moja metoda jest prosta. Liczby do lotto będę typował metodą jasnowidzenia. Pozdrawiam.
Zakończyłem testy. Wyniki są zachęcające. Mag.. . Moja metoda jest prosta. Liczby do lotto będę typował metodą jasnowidzenia. Pozdrawiam.
Wędrowca netowy
nie tylko typował...
właśnie miałam wysłać pytanie, a tu już odpowiedź
nie tylko typował...
właśnie miałam wysłać pytanie, a tu już odpowiedź

prezesi niech się walą, a stadiony niech budują za pieniądze z reklam i akcyzy na paliwa i papierosy oraz alkohole,a resztę to ja .......

szkopół w tym, że zawsze pieniądze zerzre inflacja, albo jakaś inna zaraza lub podatek belkowy i zawsze mamy "wygraną z głowy"

zapraszamy do poleczki zapraszamy na trzy dwa,zapraszamy do wypicia bo ricardos dyche ma

Hey yo haha ale osób się zebrało na losowanie hahaha przestańcie drinkować i mieszać bo i tak żadne z was nie wygra hahaha neptun nie ćpaj tyle przed tym losowaniem hehe i tak nie trafisz hehe ja zresztą tak samo
jak ktoś bedzie chciał zainwestować kasę i zyskać a nie stracić to może pisać do mnie .....

Z tym że jest ch..owo to masz rację
jeszcze cztery minutki i wszyscy przegracie ale się uśmieję

ps. my poeci się rozpili a oni i tak liczby ustawili,więc drodzy rodacy-pochlać możemy z rozpaczy
Ricardos nie chrzań wierszy bo dziś nie pierwszy
Wiem że mam rację, ale co z tego jak inni tego nie widzą i tłuką kasę prezesowi....
Ja mogę sam sobie organizować zakłady wzajemne i niewzajemne

Ja mogę sam sobie organizować zakłady wzajemne i niewzajemne

już za chwilę losowanie wszyscy dostaniecie lanie już są kule ustawione już przegrałeś hehehe więc do kasy nie spiesz się
multi multi
17-71-16-35-47-12-43-54-42-77-41-79-24-73-5-45-10-37-53-75PLUS
mini lotto
5-11-34-1-24
lotto
łaaał gratulacje za te 4 tysiące losowanie ale już Xd
44-11-37-18-32-30 pasko podałem szybciej niż ty haha
17-71-16-35-47-12-43-54-42-77-41-79-24-73-5-45-10-37-53-75PLUS
mini lotto
5-11-34-1-24
lotto
łaaał gratulacje za te 4 tysiące losowanie ale już Xd