Wpisy 126 673 – 126 772
8 lipca 2010 16:57 → 8 lipca 2010 20:22, 100 wpisów
To zwycięskie liczby : 4,17,23,26,32,42,48,54,57,63 

Tak wytypawał, ale od tamtej pory typuje i nawet 7/10 nie potrafi wytypować...
Ma w większości 2 lub 3 trafienia i sam przyznał, że tamto trafienie to czysty przypadek

Ma w większości 2 lub 3 trafienia i sam przyznał, że tamto trafienie to czysty przypadek

hose - masz moze liczby które typowałeś wcześniej? bo pisałeś że testujesz system 5 dni..
Dobra ! Liczby moje porównane z typami Hose i Equalibrum dają najkorzystniejszy zestaw i dość możliwy (zaskoczyło mnie to ,że mają tak wysokie wyniki w moich analizach) Także to może być te upragnione 10/10 jeśli szczęście dopisze
2,11,18,21,31,43,57,63,71,80
2,11,18,21,31,43,57,63,71,80
Ewentualnie dodatkowa 10
Mniej pewna :
2,14,43,19,57,31,11,18,80,74.

Mniej pewna :2,14,43,19,57,31,11,18,80,74.

Tak patrzę na strone Pana ryszarda Onopiaka i widzę wiele zmian ....już nie ma za darmo podawanie liczb na każde losowanie , teraz sms-a trzeba wysłać ...interes się kręci
nie da rady tego wyliczyc ,a szkoda jest prawdopodobienstwo ,ze 5 wpadnie,a moze fartem sie uda
trzeba wytypowac swoje liczby i je wyslać,a potem rączki złożyć i prosić Pana Boga
na 22:00 >>>>22,31
"nie da rady tego wyliczyc ,a szkoda jest prawdopodobienstwo ,ze 5 wpadnie,a moze fartem sie uda"
odnośnie czego ten post i o co chodzi ,bo nie rozumiem
odnośnie czego ten post i o co chodzi ,bo nie rozumiem

NIE
tak napisalam ,ze mozna kombinowac,ale tego nie da rady wyliczyc
tak napisalam ,ze mozna kombinowac,ale tego nie da rady wyliczyc
Da rade wyliczyć ! Czemu ja wyliczyłem już 7/10 5/10 4/10 ? Oczywiście samo wyliczenie nic nie da ,potrzeba szczęścia ,ale można szczęściu pomóc analizami i statystykami 

jest duzo ludzi,ktorzy juz chcieli to zrobic,ale nie da rady
tylko szczescie moze dac temu rade
tylko szczescie moze dac temu rade
Wyliczenia ze statystyk są pewniakami ,ale np 17 zamiast "wysłać " na następne częstą 52 ,wyślę trochę mniej częstą 14 ,albo nigdy nie występującą 12
Ale może być też tak ,że akurat trafisz z wyliczeniami
Co to system prawdopodobieństwa?
Ale może być też tak ,że akurat trafisz z wyliczeniami
Co to system prawdopodobieństwa?dzis wysle Twoje liczby,ale jak cos zle maszynka wyciagnie to ja cie znajde
z jakiego miasta jesteś?

z jakiego miasta jesteś?
można by też sprawdzić ,która z grup ma wysyp do tego i jak te liczby powinni być w wysypie (te moje podane ) to jest miodzio
Nie chce mi się już sprawdzać tego ,ale powinni mieć wysyp 
Tola nawet jak Ci się trafi 9/10 to jest 10 000zł ,a jak trafisz 10/10 to masz 250 000zł + prawie 500 000 zł bonusu ,a jak wyślesz za 5 zł z plusem to masz 5 000 000 zł
ja biorę bez plus za 2,5 dwie kombinacje ,te które podałem 
Nie chce mi się już sprawdzać tego ,ale powinni mieć wysyp 
Tola nawet jak Ci się trafi 9/10 to jest 10 000zł ,a jak trafisz 10/10 to masz 250 000zł + prawie 500 000 zł bonusu ,a jak wyślesz za 5 zł z plusem to masz 5 000 000 zł
ja biorę bez plus za 2,5 dwie kombinacje ,te które podałem 
Witam wszystkich.
to wysyłasz te moje liczby? Chce wiedzieć ,czy ktoś jeszcze trafi 10/10
Witaj Wędrowco 
Witaj Wędrowco 
piwo , fajki , MM coś trzeba rzucić z tych nałogów
jakieś propozycje
jakieś propozycje
Zależy
Ja lubie piwko od czasu do czasu (ogólnie nie lubię alkoholu ) .Czasem trzeba sobie walnąć strzała
Fajki ,też palę ,ale z 5-8 na dzień ,zależy jaki dzień
A MM gram to zależy ,ja wierzę ,że wygram ,więc gram 
Ja lubie piwko od czasu do czasu (ogólnie nie lubię alkoholu ) .Czasem trzeba sobie walnąć strzała
Fajki ,też palę ,ale z 5-8 na dzień ,zależy jaki dzień
A MM gram to zależy ,ja wierzę ,że wygram ,więc gram 
piwko wskazane czasami trzeba się odrobaczyć , puścić mm czemu nie zostają fajki idzie mi ramka dziennie od 15 lat
Ja palę od roku ,wcześniej paliłem tak sporadycznie ,nie nałogowo ,ale jednak mnie wzieło.. oto skan kuponu tych dwóch zestawów co podałem! http://yfrog.com/6wscan0002nyj
żuć w diabły puki możesz bez problemu
zanim się obejrzysz będzie coraz trudniej wiem to po sobie ja rzucałem parę razy jest ciężko cholerstwa się pozbyć
zanim się obejrzysz będzie coraz trudniej wiem to po sobie ja rzucałem parę razy jest ciężko cholerstwa się pozbyć
Raz nie paliłem maks 3 dni to już mnie dręczyło ,zastanawiałem się nad rzuceniem ,bo teraz łatwiej mi będzie ,ale muszę to jeszcze przemyśleć
A w MM grasz jakaś strategią ,czy losowo wybierasz liczby?
A w MM grasz jakaś strategią ,czy losowo wybierasz liczby?wiecie ja czytalam ,ze wieksza liczba osob wygrywA na chybił
wiec nici z typowania
wiec nici z typowania

Skoro tu mamy jasnowidza, to można przeprowadzić mały teścik: proszę wytypować na sobotę 18 liczb do lotto, które nie będą wylosowane. Dopuszczalny błąd 1 liczba. Pozdrawiam.
Od razu mówię ,że nie jestem żadnym jasnowidzem ,liczę tylko liczby w MM ,bo tylko ta gra pozwala na patrzenie w statystyki ,DL i ML to tylko szczęście 

widzieliście wiadomości chcą zgrilować i na sałatkę ośmiornice za to że zile przepowiedziała 

kathy,,,ja już w domku.dzięki za miłe spotkanko przy kawusi.mam nadzieję,że nasze obrady strategii i moc naszych cyfer dadzą jakikolwiek efekt

Hose wysłałeś już kupon ? Jak tak jakie liczby ? Ja porównałem Twoje i moje liczby oraz liczby Equalibrum i wyszło ciekawie ,bo w mojej specyfikacji te liczby są dość korzystne i powinny paść ,było ich akurat 10 

Prezydencie Nowy.
Proszę o o wystąpienie do Pani Merkel a akt łaski względem tej nieszczęsnej ośmiornicy.
Jako człowiek kochający naturę ,bo strzelający do zwierząt tylko do kampanii wyborczej mógłby przygarnąć to prześladowane za przekonania stworzenie.
Umocniłby Pan swój wizerunek "dobrego wujka",wszedłby pan w posiadanie miłego i wiernego zwierzątka.
A "przyjaciołom" Niemcom to radzę nogi z du.y powyrywać Klose i Podolskiemu,bo zagrali jak lebiegi.Nogi ośmiornicy zostawić w spokoju.
Proszę o o wystąpienie do Pani Merkel a akt łaski względem tej nieszczęsnej ośmiornicy.
Jako człowiek kochający naturę ,bo strzelający do zwierząt tylko do kampanii wyborczej mógłby przygarnąć to prześladowane za przekonania stworzenie.
Umocniłby Pan swój wizerunek "dobrego wujka",wszedłby pan w posiadanie miłego i wiernego zwierzątka.
A "przyjaciołom" Niemcom to radzę nogi z du.y powyrywać Klose i Podolskiemu,bo zagrali jak lebiegi.Nogi ośmiornicy zostawić w spokoju.
8,11,16,30,31,52,53,60,63,80
3,17,24,29,33,48,52,56,73,80
2,11,15,18,27,33,47,77
45,47,53,55,67,73,77,80
8,17,18,30,43,47,73,80
3,17,24,29,33,48,52,56,73,80
2,11,15,18,27,33,47,77
45,47,53,55,67,73,77,80
8,17,18,30,43,47,73,80
Ej jeśli tak zrobią to szkoda go ,jeśli ktoś np by obstawiał mecze z jego analiz to by był zarobiony
Gdybym to ja był to bym go odkupił od niemców
w sumie chyba go odkupię ,ciekawe ile za takiego 
Gdybym to ja był to bym go odkupił od niemców
w sumie chyba go odkupię ,ciekawe ile za takiego 
Hose a zdradzisz swoją metodę obstawiania ?
Te liczby na kupon obstawiałeś losowo z tych 20 tak?
Te liczby na kupon obstawiałeś losowo z tych 20 tak?no losowao obstawiałem no ciekozko powiedziec jak ale tak jakos je zaznaczyłem na kuponie
pilka....dobry artykul bardziej dla ricardosa bo on chyba jest kierownikiem jakiegos marketu

Warto wypróbowac inne zwierzaki.Np psu,kotu,papudze,tarantuli,kurze,jeżowi - kto co ma - dawać
jedzenie w 3 miskach oznakowanych 1,X,2.Jak trafi,pochwalić się.
Ja żadnego zwierzaka nie mam. Czasem komar się trafi.Ale nie mam
zamiaru dzielić odsloniętych części ciala na 1,X,2 i czekać gdzie mnie utnie.
jedzenie w 3 miskach oznakowanych 1,X,2.Jak trafi,pochwalić się.
Ja żadnego zwierzaka nie mam. Czasem komar się trafi.Ale nie mam
zamiaru dzielić odsloniętych części ciala na 1,X,2 i czekać gdzie mnie utnie.

w drodze do kolektury !