Wpisy 1 234 853 – 1 234 952
18 listopada 2012 16:11 → 18 listopada 2012 17:33, 100 wpisów
agatkaa>> fuks nie fuks. Efekt ważny.
Jak najwięcej takich "fuksow".
Jak najwięcej takich "fuksow".
malutka jesteś??? ciemnosc widze...od 7 w dół pionowo? czy jak? bo nie wiem czemu 25...p...
No widze że muzgi zaczeły u ludzi pracować!!! a to mi sie zaczyna podobać, bo jak choc troche posiadziecie wiedzy, to ona bardzo wam się przyda-nawet w życiu codziennym.
Księzyc jest władcą nieba!!! to on dostał wszystkie uprawnienia i klucze od ojc, a wiecie dlaczego???
To jest kolejne pytanie !!!oczekuje odpowiedzi !!!!
Księzyc jest władcą nieba!!! to on dostał wszystkie uprawnienia i klucze od ojc, a wiecie dlaczego???
To jest kolejne pytanie !!!oczekuje odpowiedzi !!!!
agata taki poradnik chyba widziałam na necie..
no to droga fortunatko sprawdz mi kiedy mam grac i czy w ogole...przy moim szczesciu...
agatko to nie problem grac kiedy jest nów tylko co skreslic???
Moja droga, przyjm zasade pokory!!!!!!!!!!!!!!! POPROŚ !!!
NIE RZADAJ NIE NAKAZUJ sprawdż mi co to znaczy tryb nakazujący !!!!!!!!!!!!!!! Rozkazy to tylko mogą zwierzchnice wydawać i to na najwyższym szczeblu PAŃSTWOWYM JASNE!!!!!!!!!!!!!!!
NIE RZADAJ NIE NAKAZUJ sprawdż mi co to znaczy tryb nakazujący !!!!!!!!!!!!!!! Rozkazy to tylko mogą zwierzchnice wydawać i to na najwyższym szczeblu PAŃSTWOWYM JASNE!!!!!!!!!!!!!!!
tak jest pani kapitan...poprosze sprawdzic...
nie w tej chwili,nie zapytałaś mnie czy mam w tej chwili czs,a to jest wazne!!!
islandorka taki poradnik na rok 2013 jest juz w sprzedazy
w kiosku RUCH i w nim jest pisane kiedy now, pelnia itd
w kiosku RUCH i w nim jest pisane kiedy now, pelnia itd
oj fortunatko chyba sie czepiasz troszeczke, daj ci Boziu zdrówka jesli jestes faktycznie chora i nie bede ci już głowy zawracała...
Islanderko powiedziałam ze do ciebie die odezwe ,to zrobie to, meila juz sobie spisałm , cierpliwosci.
agatka ja wiem jaki ale zaraz poszukam na necie to co widziałam i ci podam link...
fortunatko jak uważasz...
Po maleńku prosze się nie pchac,ja musze nad tym wszystkim zapanować, a do Ciebie napisze Islanderko, prosze cię o cierpliwosć.
No tak to jest własnie SWIAT REALNY W którym Ja zyje i zyje bardzo dobrze !!!
6/7 w keno z cht. i exp -5zł- może po bessie zacznie się wreszcie hossa
fortunata55 witam cie serdecznie jeszcze nie mielismy okazji sie poznac tutaj
Jak nie potrafisz sklecić parki....to co to za madrości
szołłłłłłłłł
szołłłłłłłłł
ulala nawet śmiać się nie chce litość bierze ale co zrobić różni są ludzie
ULALA przyjełaś postawe PRUSKIEGO ŻOŁDAKA !!!!! A to ciekawa postać??? ale nie dla mnie.
agatko zobacz kalendarz ksiezycowy, ok spadam...
toja
Takie ***oly jak ksieżyć.szatan.warkocz...bez cyfr to jest nicość....
Takie ***oly jak ksieżyć.szatan.warkocz...bez cyfr to jest nicość....
jareczku witam i wszystkich ktorych nie widziałam i znikam...
fortunata a dzis 4-6-9 całą trójce dobrze wytypowałam haaa bez warkoczy
ulala pczywiście ale nawet nie potrafi odróżnić nicka tylko pisze że to grupa
przecież ona sobie jaja robi i wcale tego nie kryje.
A że ktoś jej wierzy to już inny ciężki przypadek.
A że ktoś jej wierzy to już inny ciężki przypadek.
No właśnie ksiezyc to jest nicość--pustak golas, bo taki jest księzyc!!! Ale ten pustak golas ma coś więcej czego my nie mamy, tylko trzeba wiedziec , o co chodzi.No co niekturzy ruszyli już muzgami.
toja...ta Pani pisze specjalnie szyfrem...to taka zabawa w ciuciu bapkę i żeby zachować osobowość bez rozpoznania
ulala i żeby być kimś ważnym
ale z takim podejściem nie przyjmie się na mp
ale z takim podejściem nie przyjmie się na mp
ulala tym gorzej dla niej bo świadectwo wystawia sobie i oczywiście jest osobą niewiarygodną, zarozumiała
podnosi może sobie ego
podnosi może sobie ego
ulala >> osobliwe poczucie humoru f55 nie kojarzy Ci się z z nikim?
nikola
ja 6/7 z cht dziś o 16.00, na razie nie mam czasu na eksperymenty z tamtym zestawem - może jutro po pracy się pobawię
ja 6/7 z cht dziś o 16.00, na razie nie mam czasu na eksperymenty z tamtym zestawem - może jutro po pracy się pobawię
nikola ja dziś miałem jednego oboka- na pukonie 65, a wlazło 66
a które Ci weszły z tych 9,13,15,19,25
a które Ci weszły z tych 9,13,15,19,25
Drapek....js mialam cos takiego....9,11,13,15,19,21,25,51,54 a nie weszlo..15,54