Wpisy 1 234 892 – 1 234 991
18 listopada 2012 16:53 → 18 listopada 2012 18:07, 100 wpisów
przecież ona sobie jaja robi i wcale tego nie kryje.
A że ktoś jej wierzy to już inny ciężki przypadek.
A że ktoś jej wierzy to już inny ciężki przypadek.
No właśnie ksiezyc to jest nicość--pustak golas, bo taki jest księzyc!!! Ale ten pustak golas ma coś więcej czego my nie mamy, tylko trzeba wiedziec , o co chodzi.No co niekturzy ruszyli już muzgami.
toja...ta Pani pisze specjalnie szyfrem...to taka zabawa w ciuciu bapkę i żeby zachować osobowość bez rozpoznania
ulala i żeby być kimś ważnym
ale z takim podejściem nie przyjmie się na mp
ale z takim podejściem nie przyjmie się na mp
ulala tym gorzej dla niej bo świadectwo wystawia sobie i oczywiście jest osobą niewiarygodną, zarozumiała
podnosi może sobie ego
podnosi może sobie ego
ulala >> osobliwe poczucie humoru f55 nie kojarzy Ci się z z nikim?
nikola
ja 6/7 z cht dziś o 16.00, na razie nie mam czasu na eksperymenty z tamtym zestawem - może jutro po pracy się pobawię
ja 6/7 z cht dziś o 16.00, na razie nie mam czasu na eksperymenty z tamtym zestawem - może jutro po pracy się pobawię
nikola ja dziś miałem jednego oboka- na pukonie 65, a wlazło 66
a które Ci weszły z tych 9,13,15,19,25
a które Ci weszły z tych 9,13,15,19,25
Drapek....js mialam cos takiego....9,11,13,15,19,21,25,51,54 a nie weszlo..15,54
Witam wszystkich serdecznie wieczorem
U mnie jak na razie o 14-stej 5/10 oraz 4/10 dzięki 60-tkom
U mnie jak na razie o 14-stej 5/10 oraz 4/10 dzięki 60-tkom
nikola i tak nieźle, ja w tym roku ani razu 7/9 nie trafiłem - choć na 9/9 nie gram w sumie często - może ze 4-5zakładów na tydzień, a w zeszłym kilka x
medea
ja w czasie byka(do południa) 6/9 w mm; a po czasie byka 6/7 w keno
ja w czasie byka(do południa) 6/9 w mm; a po czasie byka 6/7 w keno
Drapek.za keno.Dopiero teraz przeczytałam.
e46dzięki - to wstyd napisać, ale to moja najwyższa do tej pory wygrana listopada
drapek
Jedno jest pewne pusty kurs nie ma wpływu jeśli jest fartowny dzień taki jak na przykład dzisiaj. jeśli chodzi o czas dla danego znaku to w wieczornym losowaniu przed i pierwszym następnego dnia można poszalec
agatkaa
emerytka
Jedno jest pewne pusty kurs nie ma wpływu jeśli jest fartowny dzień taki jak na przykład dzisiaj. jeśli chodzi o czas dla danego znaku to w wieczornym losowaniu przed i pierwszym następnego dnia można poszalec
agatkaa
emerytka
medea76 to jak można zaszaleć kłade wszystko na liczbę 12 albo wóz albo przwóz
Medea
Drapek.Listopad się jeszcze nie skończył
Drapek.Listopad się jeszcze nie skończył
12 o godz 22:15 padła 5 razy. 3 razy w dacie parzystej 2 razy w nieparzystej .Ponadto padła 8 litopada o tej godzinie i co ciekawe .O godzinie 22:15 padła 5 razy a 3 razy na pozycji 12 jako niesortowana
ula
na 9/9 mam 9; a dziś robiąc pukon 8/8 niechcąco zakreśliłem 47 i zrobiło się 9/9 - może 47 jest ..czarnym koniem
na 9/9 mam 9; a dziś robiąc pukon 8/8 niechcąco zakreśliłem 47 i zrobiło się 9/9 - może 47 jest ..czarnym koniem
darek
dziś moim zdaniem wszystko może się zdarzyć; a jak widzisz np.47
dziś moim zdaniem wszystko może się zdarzyć; a jak widzisz np.47
drapek
47 padło o 22:15 4 razy 2 razy w dacie parzystej i 2 w dacie nie parzystej .Nie było jej 8 listopada ale była za to 7 oraz 9 Dwa razy na poz 2 raz na 11 i traz na 18 w liczbach niesortowanych .Myślę że chyba 47 na nie.
47 padło o 22:15 4 razy 2 razy w dacie parzystej i 2 w dacie nie parzystej .Nie było jej 8 listopada ale była za to 7 oraz 9 Dwa razy na poz 2 raz na 11 i traz na 18 w liczbach niesortowanych .Myślę że chyba 47 na nie.
DariuszW
Dzisiaj w korzystnym położeniu jest Saturn a 4 i jej "przyjaciele" powinni wejśc większą grupą
Dzisiaj w korzystnym położeniu jest Saturn a 4 i jej "przyjaciele" powinni wejśc większą grupą
darek
moze jednak los zdecyduje inaczejpo 22.15 wszystko będzie jasne
moze jednak los zdecyduje inaczejpo 22.15 wszystko będzie jasne
toja
drapek
Ja puściłam od razu na dwa losowania. Przy czym jeden oparłam na losowaniu z 22.15 z dnia 11 listopada, bo w wtedy wpadły szczęśliwe liczby Wagi i Bliźniat z mojego profilu a od 13.11 mamy czas tych znaków
drapek
Ja puściłam od razu na dwa losowania. Przy czym jeden oparłam na losowaniu z 22.15 z dnia 11 listopada, bo w wtedy wpadły szczęśliwe liczby Wagi i Bliźniat z mojego profilu a od 13.11 mamy czas tych znaków