Wpisy 1 230 373 – 1 230 472
15 listopada 2012 13:56 → 15 listopada 2012 14:32, 100 wpisów
michellex
U mnie zaczęło się od takiej gęstej mgły a teraz mgła przekształciła się w szadź czyli nie dość, że bardzo zimno to jeszcze bardzo wilgotno
U mnie zaczęło się od takiej gęstej mgły a teraz mgła przekształciła się w szadź czyli nie dość, że bardzo zimno to jeszcze bardzo wilgotno
dokładnie tak medea
michellex, to jaki ten superwymiatający pewniak na dzisiaj?
michellex, to jaki ten superwymiatający pewniak na dzisiaj?
medea, u mnie schody przymroziło i pod nieobecność żony z rana zaliczyłbym stosunek z ptakiem, (czyt. wyrżnął orła)
miszel ..dzien dobry..13maxa nie ma tu i poszedł tam w sklepie po gumkaxxx
POWODZENIA!
medea...niebo jest zamglone, i są tylko 2 stopnieja wróciłam do domu ubrałam się w dresik patrze a moja 10/10 straciła wczoraj ważność i musiałam drugi raz leciećoby w niej coś wlecialo bo sie wsciekne
miszell, medea
kondi, dotam, krzysio łobuzuuu i kotkuuuu w jednym
kondi, dotam, krzysio łobuzuuu i kotkuuuu w jednym
02-14-72 / 08-27-78 / 11-22-33 / 53-56-59 /
drape...ty tez łobuz
kondi1
Przy schodzeniu to co najwyżej urażona godność i stłuczenie kości ogonowej a to pikuś w porównaniu z wersją hardcore przy wchodzeniu
Przy schodzeniu to co najwyżej urażona godność i stłuczenie kości ogonowej a to pikuś w porównaniu z wersją hardcore przy wchodzeniu
Użytkownik multipasko dopisał wyniki multi multi
01,04,06,11,12,20,22,30,36,44,54,56,59,60,62,64,65,72,73,75
Plusem jest liczba: 56
01,04,06,11,12,20,22,30,36,44,54,56,59,60,62,64,65,72,73,75
Plusem jest liczba: 56
kondi..
kondi ,,wczora wiedziałeś nie które dwie 52,54
na 52 czekam juz zbyt długo, iwec jak zacznie siadać, to strach sie bac
dobrze, że nie miałam jak puścić bo by była porażka a tak pozostały środki na wieczór
Hura.. .
Test MM na NIE ...4/20.
------------
Test MM na NIE ...4/20.
------------
kondi
A rzeczywiście z tym 52 to coś nie halo bo lubi i 54 i 59
A rzeczywiście z tym 52 to coś nie halo bo lubi i 54 i 59
Lila.. .
Test.... 0/20.
---------------------
Test.... 0/20.
---------------------
ulala ..baw się i szukaj cyferek razem kondi ..niz teraz twoja córka..
ulala, zagrałbym na 26, bo to suma godzin wschodu i zach. słońca dla m. W-wy, ale jutro tez daje 26 wiec może być różnie. Jak było 27 to nie przeszkadzało, ale jak jest parzysta menda, to różnie może być
Michellex.. .
-----------------
-----------------
i znikam..
Mała pomłka. Lila...0/13.
----------------
----------------
całkowita masacra 3/10 i0/2
Losowanie oglądało...423 osoby.. .
---------------
---------------
mam do was pytanko. ;d gracie jakimiś systemami czy coś? jak typować liczby zeby czesciej wygrac? w realu
A ja sobie na forum końcówkami poszalałam i wyszły mi takie cósie czyli 3/13; 6/14; 4/17 łącznie na 42 liczby wytypowane trafiłam 10 liczby też mi wynik
michellex
torsan
Wędrowca netowy test zaliczony
ulala
medea76
torsan
Wędrowca netowy test zaliczony
ulala
medea76
senna
Agula11 nie ma zadnych metod ty chesz wygrywac na plusie czy na minusie?
najwazniejsze zeby sie zwracalo i na nastepne było a moze z czasem trafi sie cos wiekszego
mrówka
Agula11 miło poznać
Każdy jakiś tam system ma choćby zamykanie oczu i celowanie ołówkiem w kupon
Agula11 miło poznać
Każdy jakiś tam system ma choćby zamykanie oczu i celowanie ołówkiem w kupon
Agula11 wygrywac czesto mozna kwoty 2 zl ,4zl ,8zl zeby wyjsc na zero to juz jest wyczyn
kondi1
Z góry dziękuję, bo idzie mi jak po grudzie a dzisiaj wg astrologii klasycznej jest świetny dzień na grę i chcę sobie skromniutko zaszaleć
Nie jest źle bo te 10 z losowań wybranych znaną ci metodą wybrałam, ale system na 42 liczby leży poza zasięgiem nie tylko moim, ale większości z nas
Z góry dziękuję, bo idzie mi jak po grudzie a dzisiaj wg astrologii klasycznej jest świetny dzień na grę i chcę sobie skromniutko zaszaleć
Nie jest źle bo te 10 z losowań wybranych znaną ci metodą wybrałam, ale system na 42 liczby leży poza zasięgiem nie tylko moim, ale większości z nas
Agula11 nie ma zadnych metod ty chesz wygrywac na plusie czy na minusie?
--------------------------------------------------
a niby jak się wygrywa na minusie????
--------------------------------------------------
a niby jak się wygrywa na minusie????
ona mnie zgubi.., nigdy praktycznie nie wygralam ;p a widze ze wy tutaj dobrze typujecie xd