Wpisy 1 230 273 – 1 230 372
15 listopada 2012 13:26 → 15 listopada 2012 13:56, 100 wpisów
lila, jak zawsze nie masz problemu ze znalezieniem wlaściwego toru myslenia
kondziu..Ty zboczony jestes i mnie na taki tor naprowadzasz Ty gadzino
lila, to musze mieć bardzo dobry ster jak juz za pierwszym razem cie przekierowałem
a sorry : D, wiec skad on moze wiedzieć jakie padna na 100%
.
http://muzyka.onet.pl/galerie/przerazajace-zyly-madonny-co-ona-ze-soba-zrobila,5305174,0,galeria-mala.html
.
http://muzyka.onet.pl/galerie/przerazajace-zyly-madonny-co-ona-ze-soba-zrobila,5305174,0,galeria-mala.html
.
jaaaa, no nie ważne : d podajecie tu liczby jakie obstawiacie madea podałA liczby i skad ma tą pewność że takie padną
kondi obstawiles cos na 14?
senna, tutaj w ogóle ludziom wszystko z jednym sie kojarzy....bo chyb agłodnemu chleb na mysli
lila ..otwórz @ i powwo
senna nie wiem...szkoda mi kasy, bo mam w najbliższym czasie sporo wydatków..
ostatnio duży minus,więc odczekam jakiś czas i chyba pod choinkę zagram
kondii...senna to jest facet..
jutro znowu czeka mnie wycieczka do teścia, a w tamtejszej kolekturze wygrywałem najwięcej
haha (powót) wy sie nie śmiejcie tak co do tej przyszłości jak mi sie dzisiaj przysniło ze jest rok 2016 mam cudowne dziecko z loczkami które strasznie ciezko rozczesac oprócz tego psa który zjada mi buty i jest głupi i że mam jakas wazna prace to jak mi sie o 3 w nocy wstało
kodi...ty sennaa ..czemu tak ładnie piszesz jak kochanniutki...
to zachowywałam sie jak mysz zeby dziecka nie obudzic z zaplanowaniem wyprowadzenia psa na spacer i dokonczenia jakichs raportow w miedzy czasi przed praca
jak ktoś chce to niech weżmie liczby do keno:6,17,48,49,51,57,61....dziś po 9 wpadło 7/7
dobra znikam..
moj narzeczony w szoku ze gadam cos do niego o psie i czy patrzył na policzek klary bo chyba ma jakas wysypke skapnelam sie jak zapaliłam swiatło i pytam sie go co zrobił z półkami i gdzie sa lampki
smial sie ze mnie z dobre 2 h
efektem mojego snu było to dziwne zachowanie
sen był bardzo realistyczny takiego jeszcze nie miałam
sen był bardzo realistyczny takiego jeszcze nie miałam
to tak jakbys był w spiaczce budzisz sie i ne jestes wstanie rozróżnić
dobra ja lece po fajki
ulala, widzę po Twoich pewniakach, że niemal zawsze masz moje oboki (albo ja mam Twoje)
ja..42,55,13..3/3
kondi1
A nad tym co napisałeś to zacznę dokładniej główkować jak się swojego urlopu doczekam, bo znowu musiałam o tydzień przenieść Koniec roku w budżetówce to po prostu masakra co najmniej do połowy grudnia a potem zaraz po świętach też niezły hardcore by wszystko podomykać i pozałatwiać póki jest kasa z tegorocznego budżetu
A nad tym co napisałeś to zacznę dokładniej główkować jak się swojego urlopu doczekam, bo znowu musiałam o tydzień przenieść Koniec roku w budżetówce to po prostu masakra co najmniej do połowy grudnia a potem zaraz po świętach też niezły hardcore by wszystko podomykać i pozałatwiać póki jest kasa z tegorocznego budżetu
ja tam na 39/59/79
medusiaa..
ulala
Bez przesady, ale niby jestem tylko kauzyperdą od tworzenia i zatwierdzania pod kątem prawnym dokumentów, ale ja się pytam czy wszystko trzeba zawsze zostawiać na listopad i grudzień
Bez przesady, ale niby jestem tylko kauzyperdą od tworzenia i zatwierdzania pod kątem prawnym dokumentów, ale ja się pytam czy wszystko trzeba zawsze zostawiać na listopad i grudzień
michellex
kondi
I to mnie przeraża w tej dziedzinie, że im więcej czytasz i myślisz tym lepiej wiesz ile jeszcze nie wiesz
kondi
I to mnie przeraża w tej dziedzinie, że im więcej czytasz i myślisz tym lepiej wiesz ile jeszcze nie wiesz