Wpisy 1 230 307 – 1 230 406
15 listopada 2012 13:36 → 15 listopada 2012 14:06, 100 wpisów
haha (powót) wy sie nie śmiejcie tak co do tej przyszłości jak mi sie dzisiaj przysniło ze jest rok 2016 mam cudowne dziecko z loczkami które strasznie ciezko rozczesac oprócz tego psa który zjada mi buty i jest głupi i że mam jakas wazna prace to jak mi sie o 3 w nocy wstało
kodi...ty sennaa ..czemu tak ładnie piszesz jak kochanniutki...
to zachowywałam sie jak mysz zeby dziecka nie obudzic z zaplanowaniem wyprowadzenia psa na spacer i dokonczenia jakichs raportow w miedzy czasi przed praca
jak ktoś chce to niech weżmie liczby do keno:6,17,48,49,51,57,61....dziś po 9 wpadło 7/7
dobra znikam..
moj narzeczony w szoku ze gadam cos do niego o psie i czy patrzył na policzek klary bo chyba ma jakas wysypke skapnelam sie jak zapaliłam swiatło i pytam sie go co zrobił z półkami i gdzie sa lampki
smial sie ze mnie z dobre 2 h
efektem mojego snu było to dziwne zachowanie
sen był bardzo realistyczny takiego jeszcze nie miałam
sen był bardzo realistyczny takiego jeszcze nie miałam
to tak jakbys był w spiaczce budzisz sie i ne jestes wstanie rozróżnić
dobra ja lece po fajki
ulala, widzę po Twoich pewniakach, że niemal zawsze masz moje oboki (albo ja mam Twoje)
ja..42,55,13..3/3
kondi1
A nad tym co napisałeś to zacznę dokładniej główkować jak się swojego urlopu doczekam, bo znowu musiałam o tydzień przenieść Koniec roku w budżetówce to po prostu masakra co najmniej do połowy grudnia a potem zaraz po świętach też niezły hardcore by wszystko podomykać i pozałatwiać póki jest kasa z tegorocznego budżetu
A nad tym co napisałeś to zacznę dokładniej główkować jak się swojego urlopu doczekam, bo znowu musiałam o tydzień przenieść Koniec roku w budżetówce to po prostu masakra co najmniej do połowy grudnia a potem zaraz po świętach też niezły hardcore by wszystko podomykać i pozałatwiać póki jest kasa z tegorocznego budżetu
ja tam na 39/59/79
medusiaa..
ulala
Bez przesady, ale niby jestem tylko kauzyperdą od tworzenia i zatwierdzania pod kątem prawnym dokumentów, ale ja się pytam czy wszystko trzeba zawsze zostawiać na listopad i grudzień
Bez przesady, ale niby jestem tylko kauzyperdą od tworzenia i zatwierdzania pod kątem prawnym dokumentów, ale ja się pytam czy wszystko trzeba zawsze zostawiać na listopad i grudzień
michellex
kondi
I to mnie przeraża w tej dziedzinie, że im więcej czytasz i myślisz tym lepiej wiesz ile jeszcze nie wiesz
kondi
I to mnie przeraża w tej dziedzinie, że im więcej czytasz i myślisz tym lepiej wiesz ile jeszcze nie wiesz
michellex
U mnie zaczęło się od takiej gęstej mgły a teraz mgła przekształciła się w szadź czyli nie dość, że bardzo zimno to jeszcze bardzo wilgotno
U mnie zaczęło się od takiej gęstej mgły a teraz mgła przekształciła się w szadź czyli nie dość, że bardzo zimno to jeszcze bardzo wilgotno
dokładnie tak medea
michellex, to jaki ten superwymiatający pewniak na dzisiaj?
michellex, to jaki ten superwymiatający pewniak na dzisiaj?
medea, u mnie schody przymroziło i pod nieobecność żony z rana zaliczyłbym stosunek z ptakiem, (czyt. wyrżnął orła)
miszel ..dzien dobry..13maxa nie ma tu i poszedł tam w sklepie po gumkaxxx
POWODZENIA!
medea...niebo jest zamglone, i są tylko 2 stopnieja wróciłam do domu ubrałam się w dresik patrze a moja 10/10 straciła wczoraj ważność i musiałam drugi raz leciećoby w niej coś wlecialo bo sie wsciekne
miszell, medea
kondi, dotam, krzysio łobuzuuu i kotkuuuu w jednym
kondi, dotam, krzysio łobuzuuu i kotkuuuu w jednym
02-14-72 / 08-27-78 / 11-22-33 / 53-56-59 /
drape...ty tez łobuz
kondi1
Przy schodzeniu to co najwyżej urażona godność i stłuczenie kości ogonowej a to pikuś w porównaniu z wersją hardcore przy wchodzeniu
Przy schodzeniu to co najwyżej urażona godność i stłuczenie kości ogonowej a to pikuś w porównaniu z wersją hardcore przy wchodzeniu
Użytkownik multipasko dopisał wyniki multi multi
01,04,06,11,12,20,22,30,36,44,54,56,59,60,62,64,65,72,73,75
Plusem jest liczba: 56
01,04,06,11,12,20,22,30,36,44,54,56,59,60,62,64,65,72,73,75
Plusem jest liczba: 56
kondi..
kondi ,,wczora wiedziałeś nie które dwie 52,54