Wpisy 1 230 407 – 1 230 506
15 listopada 2012 14:06 → 15 listopada 2012 14:55, 100 wpisów
dobrze, że nie miałam jak puścić bo by była porażka a tak pozostały środki na wieczór
Hura.. .
Test MM na NIE ...4/20.
------------
Test MM na NIE ...4/20.
------------
kondi
A rzeczywiście z tym 52 to coś nie halo bo lubi i 54 i 59
A rzeczywiście z tym 52 to coś nie halo bo lubi i 54 i 59
Lila.. .
Test.... 0/20.
---------------------
Test.... 0/20.
---------------------
ulala ..baw się i szukaj cyferek razem kondi ..niz teraz twoja córka..
ulala, zagrałbym na 26, bo to suma godzin wschodu i zach. słońca dla m. W-wy, ale jutro tez daje 26 wiec może być różnie. Jak było 27 to nie przeszkadzało, ale jak jest parzysta menda, to różnie może być
Michellex.. .
-----------------
-----------------
i znikam..
Mała pomłka. Lila...0/13.
----------------
----------------
całkowita masacra 3/10 i0/2
Losowanie oglądało...423 osoby.. .
---------------
---------------
mam do was pytanko. ;d gracie jakimiś systemami czy coś? jak typować liczby zeby czesciej wygrac? w realu
A ja sobie na forum końcówkami poszalałam i wyszły mi takie cósie czyli 3/13; 6/14; 4/17 łącznie na 42 liczby wytypowane trafiłam 10 liczby też mi wynik
michellex
torsan
Wędrowca netowy test zaliczony
ulala
medea76
torsan
Wędrowca netowy test zaliczony
ulala
medea76
senna
Agula11 nie ma zadnych metod ty chesz wygrywac na plusie czy na minusie?
najwazniejsze zeby sie zwracalo i na nastepne było a moze z czasem trafi sie cos wiekszego
mrówka
Agula11 miło poznać
Każdy jakiś tam system ma choćby zamykanie oczu i celowanie ołówkiem w kupon
Agula11 miło poznać
Każdy jakiś tam system ma choćby zamykanie oczu i celowanie ołówkiem w kupon
Agula11 wygrywac czesto mozna kwoty 2 zl ,4zl ,8zl zeby wyjsc na zero to juz jest wyczyn
kondi1
Z góry dziękuję, bo idzie mi jak po grudzie a dzisiaj wg astrologii klasycznej jest świetny dzień na grę i chcę sobie skromniutko zaszaleć
Nie jest źle bo te 10 z losowań wybranych znaną ci metodą wybrałam, ale system na 42 liczby leży poza zasięgiem nie tylko moim, ale większości z nas
Z góry dziękuję, bo idzie mi jak po grudzie a dzisiaj wg astrologii klasycznej jest świetny dzień na grę i chcę sobie skromniutko zaszaleć
Nie jest źle bo te 10 z losowań wybranych znaną ci metodą wybrałam, ale system na 42 liczby leży poza zasięgiem nie tylko moim, ale większości z nas
Agula11 nie ma zadnych metod ty chesz wygrywac na plusie czy na minusie?
--------------------------------------------------
a niby jak się wygrywa na minusie????
--------------------------------------------------
a niby jak się wygrywa na minusie????
ona mnie zgubi.., nigdy praktycznie nie wygralam ;p a widze ze wy tutaj dobrze typujecie xd
Dopisano wygrane multi multi
Bonus Multi Multi: 1 070 000 zł
chociaz dzisiaj w tabeli 9/10x3
kto ma szczęście w miłości ten niema szczęścia w grach, a kto ma szczęście w grach ten niema w miłości.
Niektórzy nie mają szczęścia i tu i tam
Niektórzy nie mają szczęścia i tu i tam
torsan
ludziska. wybierzcie mi liczby na mini na sobote, na 8 zakladow. jak macie jakies "sposoby" to je wykorzystajcie
no prosze we wtorek w mini na 5 głownych wygranych 4 padły w 2 zakładach
kondi
Intuicja mi podpowiada:
16,43,39,8,32,29,63,9,14,48,50,51,55,77,79
Intuicja mi podpowiada:
16,43,39,8,32,29,63,9,14,48,50,51,55,77,79
jest 1001 sposobów abo i więcej na typowanie liczb:
np: na "bryzgańca"
na "piegusa"
na "świnkę"
itd...itp....
powodzenia
np: na "bryzgańca"
na "piegusa"
na "świnkę"
itd...itp....
powodzenia
kondi
z pierwszego czy drugiego rzutu ?
W domu na spokojnie jeszcze je obrobię swoimi metodami i dam na forum po losowaniu zobaczymy czy mi się skuteczność poprawiła
z pierwszego czy drugiego rzutu ?
W domu na spokojnie jeszcze je obrobię swoimi metodami i dam na forum po losowaniu zobaczymy czy mi się skuteczność poprawiła
hej
chciałbym coś wygrać ale mi sie nie uda no :-(
Agula11
Nie da rady muszę na spokojnie się zastanowić bo jak się spieszę to zaczynam fajne pomysły odrzucać
Nie da rady muszę na spokojnie się zastanowić bo jak się spieszę to zaczynam fajne pomysły odrzucać
34446834 <--- moje gg! jak ktoś by chcial się liczbami podzielić to zapraszam. )
niewiem co mam wygrać w lotku dzisiaj czy multi multi ??
co wy gracie? dzisiaj