Wpisy 1 230 207 – 1 230 306
15 listopada 2012 12:56 → 15 listopada 2012 13:36, 100 wpisów
senna....no ile taki dzieciaczek nabródzi? a nawet jak to się posprząta
nie wiem ja sie3 przywiazuje do ludzi u nas jest super taka cieplutka atmosfera
oj dzieci potrafia
hej
hej
hej
lila
jak ci wyleje kilka soczków na podłoge, sciany kredkami pomaluje i zasłony szminką to nie będzie porządku
jak ci wyleje kilka soczków na podłoge, sciany kredkami pomaluje i zasłony szminką to nie będzie porządku
czemu wy tak wszyscy dziwnie wypisujecie nie mam poczucia tu wspólnoty
jak mowie hej to do wszystkich "jak wszyscy to wszyscy babcia też"
jak mowie hej to do wszystkich "jak wszyscy to wszyscy babcia też"
kurcze mam półgodziny na wybranie tych nr i zero pomysłu jak to zrobić
***acoś nacisnęłam i obraz się zmniejszyl do małych rozmiarrów i co karwa teraz?
lila
po lewej stronie są dwie niebieskie ikonki z zielonymi strzałkami do zmniejszania i powiekszania
po lewej stronie są dwie niebieskie ikonki z zielonymi strzałkami do zmniejszania i powiekszania
cirispadme
Rozejrzyj się i zobacz jakie przedmioty w twoim otoczeniu zwrócą twoją uwagę potem je sobie zapisz np. czarne biurko. Teraz w google numerologia, przelicz kazdą literę na cyfrę czyli 3+8+1+9+5+5 = 31; 2+9+3+9+2+6=31 w przykładzie mamy więc 31, a ponieważ dwa razy to i 62 w zapisie kryją się jeszcze 38,19,55,29,39,26 no i ósemka do mm jak znalazł
Rozejrzyj się i zobacz jakie przedmioty w twoim otoczeniu zwrócą twoją uwagę potem je sobie zapisz np. czarne biurko. Teraz w google numerologia, przelicz kazdą literę na cyfrę czyli 3+8+1+9+5+5 = 31; 2+9+3+9+2+6=31 w przykładzie mamy więc 31, a ponieważ dwa razy to i 62 w zapisie kryją się jeszcze 38,19,55,29,39,26 no i ósemka do mm jak znalazł
senna...też szminki się trzyma z dala od dziecka a wylany sok to żadna tragedia zresztą ja nie używam szminek
lila
przy dziewczynach sie nie da, a wylane soczki są kilkadziesiąt razy dziennie
przy dziewczynach sie nie da, a wylane soczki są kilkadziesiąt razy dziennie
senna
Ja rozbiję bank to pierwsze co zrobię to kupię mały domek z ogródkiem dla mamy plus taki malutki weekendowy w ładnym miejscu też dla rodziców by wreszcie mieli coś z życia. A potem jak za 20 lat spłacę kredyt za różnicę między wygraną i tymi planami to któregoś dnia odziedziczę obie chałupy by spędzić w nich starość i życie zatoczy krąg
Ja rozbiję bank to pierwsze co zrobię to kupię mały domek z ogródkiem dla mamy plus taki malutki weekendowy w ładnym miejscu też dla rodziców by wreszcie mieli coś z życia. A potem jak za 20 lat spłacę kredyt za różnicę między wygraną i tymi planami to któregoś dnia odziedziczę obie chałupy by spędzić w nich starość i życie zatoczy krąg
a poza tym dziecko uczy sie od poczatku odkladania na miejsce rzeczy, nie pozwala sie na otwieranie szafek z chemia, do malowani słuza kartki , albo jak juz koniecznie tosa takie specjalne tablice.
Moje dziewczyny niegdy nie bały niczego niedozwolnoego dla dzieci. wszelkie domestosy , proszki mogły stac w ich pokoju a one tego nigdy nie wzieły, dlatego dziwia mnie dzieci, ktre weeszły do lazenki i wypiły domestos czy zjadły kreta.
Moje dziewczyny niegdy nie bały niczego niedozwolnoego dla dzieci. wszelkie domestosy , proszki mogły stac w ich pokoju a one tego nigdy nie wzieły, dlatego dziwia mnie dzieci, ktre weeszły do lazenki i wypiły domestos czy zjadły kreta.
senna...bez przesady ,chrześniak mój był mały był u mnie 3 tygodnie i nie wylewał soku kilkadziesiąt razy dzienniewręcz idealne dziecko,sprzątał po sobie zabawki,w ogóle był kochany i jest lilci aniołeczek
senna wszystko sie... trzeba wyznaczyc granice i sie ich trzymac. na poczatku jest ciezko a potem juz mozna tylko lezec i odpoczywac
jakie liczby obstawiacie na 14?
sorelka...zjadły bo mama nie powiedziała co można ruszać a czego nie
a najlepsze zabawki to garnek i łyżki wszelkie fiszer praisy wysiadaja
ja tez moim nie mowiłam co mozna a co nie... moze mam wyjatkowe dzieci ale nigdy nie miałam problemow ze jakies leki zostały na blacie czy gdzieś...
a no i nie pchały grochu do ucha czy nosa...
ja widze czasami co dzieckiaki maja w róznych otworch w głowie to włos sie jezy
ja widze czasami co dzieckiaki maja w róznych otworch w głowie to włos sie jezy
pitiwalker miło poznać
Ja nawet wiem co wpadnie bo wytypowałam i nie miałam jak puścic czyli padną : 39,43,16,26,56,77,79,80
Ja nawet wiem co wpadnie bo wytypowałam i nie miałam jak puścic czyli padną : 39,43,16,26,56,77,79,80
sorelka
u mnie dzieci rozwalają zabawki ale też sprzątają, ale czasami zdarza się coś nabroić
u mnie dzieci rozwalają zabawki ale też sprzątają, ale czasami zdarza się coś nabroić
sorelka..ja zauważyłam że takie dzieci wychuchane wydmuchane przez rodziców to takie si*** potem rosną Jak jabbłko upadnie to zaraz leca mamy myć bo o Jezuuu bakterie,a niech je z bakteriami bo albo on zabije bakterie albo później bakteria jegoNiech je brudne,spadło,otrzepać z piasku czy tam kurzu i niech je a nie tak jak mojej kuzynki dzieciak zjadł na wsi marchewkę i było na niej troszke piasku i wielka rewolucja,z kibla nie schodził
lila...nasz bracia troche nerwowo wczoraj miał wypadek samochodowy winy mgła pogoda ...pomoc drogowa przywiósł u mnie ..a chcesz zobaczy fotosik jak wygląda u mnie nie ma winy
senna....stary człowiek nabroi a co dopiero dziecko,ja tam broję do dziś
krzysio..nic mu nie jest?No mgła była wczoraj,u mnie też daj fotosik
lila masz racje. mam taka kuzynke- mieszka dwa domy dalej. jej córka jest dwa lata mlodsza od moich. matka najpierw wywołała u niej skaze białkowa a potem uczulenie na kurz. W ich domu jest tak styerylnie czysto ze szok
s i e r o t y wykropkowuje?Pasko czy wszystko w porządku z tym twoim filtrem?
lila ok ok ..teraz ide tam i zrobie foto na zywoo.. pokaze twój @
a wogole to matka i babka , ktre wychowuja mala to sa szurniete , wszytsko wygotowuja, mała- 11 lat nie ma zadnej flory bakteryjnej, ciagle ma pleśniawki i inne paskudztwa
np ale ich zdaniem to jest super jak dziecko nie ma stycznosci z bakteriami- matka mikrobilog, babka tez
senna skąd ta pewność że takie padną?
dzieciak ciagle chory... moej nie wiem kiedy były chore, jedza trusdkawki z krzaka, jabłka z drzewa, biegaja boso
sorelka...aftyto ta matka chyba jest nieźle potrzepana skoro dziecko ma nie mieć kontaktu z bakteriami.Wszędzie są bakterie.Szkoda słów w ogóle
kondziu...ami się zaraz bateria skończyale się po uju urządziłam,jak nigdy
mala ni ema zadnego zycia bez babci i matki wszystko musi byc tak jak one chca
haha, jak to nie przed chwila napisales ze wiesz co padnie bo wytypowales, wiec skad ta pewnosc?
kondziu..nie posiadam takiego sprzętu o jakim myślisz,pomyliły Ci się chyba nikimój sprzęt wróci dopiero o 16.00 żywy sprzet że ho ho
herbate musi mieszac w ktoras tam strone
nie wolno jej jesc slodyczy wogole tylko jakies chore swinstwa, ktre szkodza jeszcze bardziej ale babka jak matka nie widzii daje małej kaies karmelki czy cos tam
nie wolno jej jesc slodyczy wogole tylko jakies chore swinstwa, ktre szkodza jeszcze bardziej ale babka jak matka nie widzii daje małej kaies karmelki czy cos tam
lila, jak zawsze nie masz problemu ze znalezieniem wlaściwego toru myslenia
kondziu..Ty zboczony jestes i mnie na taki tor naprowadzasz Ty gadzino
lila, to musze mieć bardzo dobry ster jak juz za pierwszym razem cie przekierowałem
a sorry : D, wiec skad on moze wiedzieć jakie padna na 100%
.
http://muzyka.onet.pl/galerie/przerazajace-zyly-madonny-co-ona-ze-soba-zrobila,5305174,0,galeria-mala.html
.
http://muzyka.onet.pl/galerie/przerazajace-zyly-madonny-co-ona-ze-soba-zrobila,5305174,0,galeria-mala.html
.
jaaaa, no nie ważne : d podajecie tu liczby jakie obstawiacie madea podałA liczby i skad ma tą pewność że takie padną
kondi obstawiles cos na 14?
senna, tutaj w ogóle ludziom wszystko z jednym sie kojarzy....bo chyb agłodnemu chleb na mysli
lila ..otwórz @ i powwo
senna nie wiem...szkoda mi kasy, bo mam w najbliższym czasie sporo wydatków..
ostatnio duży minus,więc odczekam jakiś czas i chyba pod choinkę zagram
kondii...senna to jest facet..