Wpisy 1 228 146 – 1 228 245
14 listopada 2012 11:51 → 14 listopada 2012 13:00, 100 wpisów
ale pasko, jakby kupował zdrapki w tesco i trochę wcześniej się zaopatrzył, mógłby zrobić komuś z ligi typujących niespodziankę i przesłać kop. szafirów z 75tyś.
drapek
i wyobraź sobie miny - co najmniej dwóch osób - bezcenne
i wyobraź sobie miny - co najmniej dwóch osób - bezcenne
poprzednia edycja, czyli kopalnia diamentow tez rozbita w rzeszowie na forumlotto.pl jest chlopak, ktory wygral i opisywal swoja droge do wygranej
r36
znam tą żb , gdzie padły te szafiry- tam dużo padało w swoim czasie wygranych w keno typu od 100zł w zwyż
znam tą żb , gdzie padły te szafiry- tam dużo padało w swoim czasie wygranych w keno typu od 100zł w zwyż
Ktoś tam pytał o archiwalne wideo chaty. Są dostępne pod adresem www.youtube.com/multipasko
drapek, moze to wlasna buda ts-a padaja tam wygrane, by nagonic klientow
unhappy z 1,5 roku tam nie byłem, nie wiem czyja, taka w pasażu w tesco
podam numery do zdrapek na losowania najblizsze
dzien dobry
ja gram
medea, co tam masz na dzisiaj, bo u mnie 65, to i 22 powinno się wreszcie pojawic
1 lutego rok temu wygralem
kondi obstaw 44 53
kondi1
Ja hoża dziewoja co poległa z TS bojach
Ja mam 22,44,54,45,9,4
Ja hoża dziewoja co poległa z TS bojach
Ja mam 22,44,54,45,9,4
medea zamiast 54 obstaw 53
numerki wg moich wyliczeń wychodzi 54, ale znając moje szczęście pewnie będzie 53
ej znacie kogos kto naprawde trafil 6 w L lub 5 w ML
?
?
kondi mam do Ciebie pytanko, czy parki które podajesz na czacie, są na najbliższe los.; czy są to parki "lubiących się" liczb i występujące dość często?
no jasenze bedzie 53
drapek...ty masz wziąć po jedno osoba pewniaki 1/1 ..ale ja juz upadłosć
to po co tu siedzicie ?
kondi1
Ja do końcowki 5 nie mam zaufania, bo Merkury jest w retrakcji a 5 to jego cyferka. Ostatnim razem jak planeta byłą w retroakcji to padały wyłącznie odwrotności i to w ilości jakby kot napłakał
Ja do końcowki 5 nie mam zaufania, bo Merkury jest w retrakcji a 5 to jego cyferka. Ostatnim razem jak planeta byłą w retroakcji to padały wyłącznie odwrotności i to w ilości jakby kot napłakał
dobra znikam..
sprzedam numery na zdrapki w dzisiejszym losowaniu zdrapek : lotto , i skarby polski
SUPEROFERTA - Sroda - A.Baku-Dabrowa G. 1
Pilka nozna - Kwalif MS-Europa - Czarnogora-San Marino 1
Pilka nozna - Spotkania towarzy - Arabia S.-Argentyna 02
Pilka nozna - Spotkania towarzysk - Paragwaj-Portoryko 10
Pilka nozna - Spotkania towarzyskie - Panama-Hiszpania 02
Pilka nozna - Spotkania towarzyskie - Brazylia-Kolumbia 10
Koszykowka - Eurocup - M. - Unics Kazan-Oostende 10
Koszykowka - Eurocup - M. - Lok.Kuban-Trefl Sopot 1
Koszykowka - Euroliga - K. - Jekaterinburg-Polkowice 1
Koszykowka - Euroliga - K. - Spartak M.-BK Brno 1
Koszykowka - Euroliga - K. - Fenerbahce-Sopron 1
Siatkowka - Liga Mistrzow - K. - V.Cortese-Prostejov 1
Siatkowka - Liga Mistrzow - M. - Kazan-Innsbruck 1
Pilka reczna - Puchar Polski - M. - W.Plock-Szczecin 1.s. 1
Pilka reczna - 1.Polska - M. - Vive Kielce-Cz.Przemysl 1
Pilka reczna - 1.Dania - K. - Sonderjyske-Viborg 2
Pilka reczna - 1.Francja - M. - Montpellier-Pays D Aix 1
Pilka reczna - 1.Niemcy - M. - Balingen-Kiel 2
Do zapłaty: 300.00 Zł
EWK: 520.54 Zł
Pilka nozna - Kwalif MS-Europa - Czarnogora-San Marino 1
Pilka nozna - Spotkania towarzy - Arabia S.-Argentyna 02
Pilka nozna - Spotkania towarzysk - Paragwaj-Portoryko 10
Pilka nozna - Spotkania towarzyskie - Panama-Hiszpania 02
Pilka nozna - Spotkania towarzyskie - Brazylia-Kolumbia 10
Koszykowka - Eurocup - M. - Unics Kazan-Oostende 10
Koszykowka - Eurocup - M. - Lok.Kuban-Trefl Sopot 1
Koszykowka - Euroliga - K. - Jekaterinburg-Polkowice 1
Koszykowka - Euroliga - K. - Spartak M.-BK Brno 1
Koszykowka - Euroliga - K. - Fenerbahce-Sopron 1
Siatkowka - Liga Mistrzow - K. - V.Cortese-Prostejov 1
Siatkowka - Liga Mistrzow - M. - Kazan-Innsbruck 1
Pilka reczna - Puchar Polski - M. - W.Plock-Szczecin 1.s. 1
Pilka reczna - 1.Polska - M. - Vive Kielce-Cz.Przemysl 1
Pilka reczna - 1.Dania - K. - Sonderjyske-Viborg 2
Pilka reczna - 1.Francja - M. - Montpellier-Pays D Aix 1
Pilka reczna - 1.Niemcy - M. - Balingen-Kiel 2
Do zapłaty: 300.00 Zł
EWK: 520.54 Zł
ej imbus powaga ?
Tyle, że jak się weźmie odwrotności liczb z końcówką 5 to powinien byc wysyp 50-tek czyli : 50,51,52,53,54,55,56,57
to jest wtedy wygrana..
odbieral ktos z was wieksza kwote w oddziale wieksza tj powyzej 2 tysiecy ? jak to wyglada?
krzysio kotkuuuuu, znowu wypiłeś litra wódki, że ogłaszasz upadłość
unhappy thx
unhappy thx
tak samo jak w zb, tyle ze pobieraja podatek i moga zrobic przelew na konto zamiast gotowki do reki
numerki, ja też znam
kolega z pracy miał 5 i po 3 latach skarbowy go ścigał z czego kupił mieszkanie dobrze że dowód wypłaty zachował na pamiątkę
kolega z pracy miał 5 i po 3 latach skarbowy go ścigał z czego kupił mieszkanie dobrze że dowód wypłaty zachował na pamiątkę
to ladnie ja slyszalem od sasiadow o gosciu ktory trafil 5 kilka ulic dalej i faktycznie sprawdzalem na stronie i miasto i data sie zgadzala
czyli ludzie wygrywaja
5 piatek dzis bylo zgarneli po 5o pare kafli
proste liczby a ja zawsze nakombinuje kreslac i wysylajac teraz to jak leci olowek i puszczam
http://wiadomosci.onet.pl/wideo/na-co-lotto-milionerzy-wydali-swoje-fortuny,99924,w.html
te liczby co zostały powiedziane nie padły chyba w dużym lotku albo źle sprawdzałem
te liczby co zostały powiedziane nie padły chyba w dużym lotku albo źle sprawdzałem
ja osobiscie uwazam ze duzo lotek czyli lotto i plus sa manipulowane i kaskada reszta to fakt
dlaczego w mini nie ma kumulacji ?
drapek > wczoraj w krzyż xl niebieska miałem 30zł a dzisiaj 5zł i pustak
do torsan sprawdzalem liczby tego dziadka na stronie i taka 6 nigdy nie padla
sciemna nastepna
ts to jednak jedno wielkie nieporozumienie... czytalem o sprawie pana majki w 'polityce'... dyrektorka oddzialu powiedziala, ze on chce te wygrana wyludzic, a reklamacje skladal jakoby po terminie...
w toku przewodu sadowego okazalo sie, ze zlozyl ja w ostatnim dniu terminu przyslugujacego mu na zlozenie reklamacji... malo tego, okazalo sie, ze ts rejestruje KAZDA operacje wykonana z uzyciem lottomatu, nawet sprawdzenie kuponu... oni od poczatku wiedzieli, ze jest tak, jak mowi pan majka, a mimo to robili wszystko, by mu tych marnych 1,7 mln nie wyplacic
w toku przewodu sadowego okazalo sie, ze zlozyl ja w ostatnim dniu terminu przyslugujacego mu na zlozenie reklamacji... malo tego, okazalo sie, ze ts rejestruje KAZDA operacje wykonana z uzyciem lottomatu, nawet sprawdzenie kuponu... oni od poczatku wiedzieli, ze jest tak, jak mowi pan majka, a mimo to robili wszystko, by mu tych marnych 1,7 mln nie wyplacic
Nie trzeba wygrać w Lotto aby jeździć autem za milion:
.
http://www.plejada.pl/17,62094,news,1,1,wojewodzki-rozwalil-samochod,artykul.html
.
.
http://www.plejada.pl/17,62094,news,1,1,wojewodzki-rozwalil-samochod,artykul.html
.
drapek - parki są na najbliższe losowanie, bo tych w typowanych do bólu się na razie zatraciłem.
Medea - 65 ma wejść bo pochodzi z metody, która (jak do tej pory) sie zawsze sprawdza, a co do Merkurego - to jest w retrogradacji teraz...
Medea - 65 ma wejść bo pochodzi z metody, która (jak do tej pory) sie zawsze sprawdza, a co do Merkurego - to jest w retrogradacji teraz...
tak bo sam bylem ciekaw i sprawdzilem dziadek juz stary i zle zapamietal scenariusz ktory mu podali
http://archiwum.polityka.pl/art/przepraszamy-brak-wygranej,366498.html
kondówki.... ja teraz juz nie wezmę twoja pewniaka ..dziś na pewno nie wyskoczy .... i powwoo
http://www.pudelek.pl/artykul/44587/parkuje_na_zakazie_i_smieje_sie_z_policji_zdjecia/
torsan, 6/6, ktore padlo 17 lutego 1999 to dokladnie zestaw pana majki: 12, 18, 22, 30, 38, 45
sprawdz w linku, ktory wyzej podalem... w filmiku moze byc podany nie ten zestaw, bo pan majka wysylal ich wiele na kazde losowanie... po 13 latach mogl pomylkowo podac na wizji jeden z pozostalych
historię z p.Majką czytałam jak komputery były jeszcze baardzo prymitywne. Wtedy to była bardzo chamska zagrywka ze strony TS. Jak dla mnie to bardzo popsuli sobie wizerunek i zniechęcili ludzi
medusiaa..
zatena, zgadzam sie z toba w pelni
w wydminach ktos wygral bodajze 13 mln... i prawie od razu zniknela cala rodzina... jacys ubodzy ludzie wychowujacy chorego syna bodajze... zaraz jak tylko znikneli pojawily sie zadne sensacji hieny z tvn-u lub polsatu... nie pamietam dokladnie... chyba uwaga tvn... i caly odcinek im poswiecili... z przepytywaniem sasiadow, pracodawcow i chyba nawet wojta czy burmistrza wlacznie w filmiku podanym przez torsana znow do tego wracaja
w wydminach ktos wygral bodajze 13 mln... i prawie od razu zniknela cala rodzina... jacys ubodzy ludzie wychowujacy chorego syna bodajze... zaraz jak tylko znikneli pojawily sie zadne sensacji hieny z tvn-u lub polsatu... nie pamietam dokladnie... chyba uwaga tvn... i caly odcinek im poswiecili... z przepytywaniem sasiadow, pracodawcow i chyba nawet wojta czy burmistrza wlacznie w filmiku podanym przez torsana znow do tego wracaja
no to faktycznie odechciewa się grać
dla hien z mediów w ogóle nie mam szacunku, już dawno zapomnieli co to etyka
dla hien z mediów w ogóle nie mam szacunku, już dawno zapomnieli co to etyka
zatena, to ten odcinek: http://uwaga.tvn.pl/38763,news,,gdzie_jest_milioner,reportaz.html