Wpisy 1 228 046 – 1 228 145
14 listopada 2012 11:12 → 14 listopada 2012 11:50, 100 wpisów
pasko, a mozesz podac link do przedostatniego spotkania, ktorego w ogole nie widzialem
to chyba to właśnie idę zobaczyć http://www.youtube.com/watch?v=4p761tId-js
wczoraj to dali popalić w mini 5/5 x5 było a wcale te liczby takie proste nie były
4x pod rząd jakaś 50ka była plusem, 2x pod rząd padła gł. wygrana w kaskaderze
sorelka jeśli jeszcze jesteś
Dzisiaj popołudniu ujawnię wyniki mych praktyk cyferkowych
Dzisiaj popołudniu ujawnię wyniki mych praktyk cyferkowych
a jakie to praktyki cyferkowe... cos o tym co pisałas wczesniej?
a mozesz cos wiecej powiedizec...?
sumujesz cyfry tak zeby bylojak dzis 3 i potem szukasz innej trójki tez w środe?
sumujesz cyfry tak zeby bylojak dzis 3 i potem szukasz innej trójki tez w środe?
Jestem w pracy więc o analizach mowy być nie może, ale jakby ktoś chciał tę teorię sprawdzić to wg tej metody taki sam dzień jak dziś był 27.02.2012 r. 1 12 czerwca 2011 r. czyli zbieżność cyferek w teorii powinna być spora między losowaniami z tych dni i dzisiejszych
sorelka
Chodzi o to, że ten kalendarz ma 260 dni każdy o innej nazwie. Teoria zakłada znalezienie wszystkich o tej samej nazwie
Chodzi o to, że ten kalendarz ma 260 dni każdy o innej nazwie. Teoria zakłada znalezienie wszystkich o tej samej nazwie
Jakbym miała kasę na grę systemem oraz rozsądny system na 20 liczb do lotto to bym wczoraj 4/6 zgarnęła w obu losowaniach
wiesiek
ja na początku sierpnia trafiłem 4/6 w lotto i 91,20 zł dostałem
ja na początku sierpnia trafiłem 4/6 w lotto i 91,20 zł dostałem
i tak cud, ze prawie 100 dawali za 4/6; to były liczby na wygraną poniżej 50zł
wiesiek77
Dlatego dopóki nie wykombinuję czegoś co dawać będzie co najmniej 5/6 w powiedzmy rozsądnie co drugim losowaniu szaleć z systemami nie zamierzam
Dlatego dopóki nie wykombinuję czegoś co dawać będzie co najmniej 5/6 w powiedzmy rozsądnie co drugim losowaniu szaleć z systemami nie zamierzam
torsan
w lotto z + jest 100 zł, w normalnym lotto powinno był ze 400 zł
w lotto z + jest 100 zł, w normalnym lotto powinno był ze 400 zł
pierwsze przelewy odnotowane od uzytkownikow wideo czat z ksiedzem - janek kosiarka - wiertarka - betorniarka odbedzie sie juz dzis o godzinie 22.30 serdecznie zapraszam
podamy numery lotto ktore padna w dzisiejszym losowaniu !!!!!! uwaga to nie zart
ja w lotto gram jak kumulacja zaczyna sie od 15 baniek i puszczam po jednym zakładzie
unhappy
masz - na ostatni i można przewijać
https://plus.google.com/u/0/107199272993314038981/posts
masz - na ostatni i można przewijać
https://plus.google.com/u/0/107199272993314038981/posts
torsan, ja też w tym mies. nie wygrałem więcej jak 20zł; a u buka?
bo grac nie macie pojecia idziesz do kolektory proszisz o 10 zakladow system 12 w mini lotto na 10 losowan i napewno trojke trafisz w miesiacu
problem wielki macie z trafieniem
wiesiek
ta zdrapka to w/g mnie lipa; porównaj ilość wygranych w kalendarzu i np. exp
ta zdrapka to w/g mnie lipa; porównaj ilość wygranych w kalendarzu i np. exp
drapek, to moze wreszcie dobre zdrapki trafia do wa-wy zamiast na podkarpacie
wiesiek77
A dasz wiarę ? - są goście, którzy grają tylko wtedy, kiedy n i e m a kumulacji - trudniej jest jakby w całej populacji grających w takich sytuacjach poszczególnemu graczowi trafić - te słynne' pokrycie', ale za to - nie ma aż takiego pękania "medialnego", takiej nagonki...
A dasz wiarę ? - są goście, którzy grają tylko wtedy, kiedy n i e m a kumulacji - trudniej jest jakby w całej populacji grających w takich sytuacjach poszczególnemu graczowi trafić - te słynne' pokrycie', ale za to - nie ma aż takiego pękania "medialnego", takiej nagonki...
drapek, zauwazyles, ze znow wypuszczaja nowa ekstra pensje? niebieska... w tej serii 2x tyle losow, co w kazdej z poprzednich
drapek
to jaką zdrapkę polecasz na dziś ?
pooowwwwooooooooooooooooooo
to jaką zdrapkę polecasz na dziś ?
pooowwwwooooooooooooooooooo
unhappy, a coś w wawie ostatnio w prawie wszystkich grach cienko; to zapewne przez p. maćka i innych czytaczy tego czata przez ts; cały czas piszecie centralnie, to oni np. śląskie
drapek... ale to fakt... w wa-wie prawdziwa posucha koszmar jak mawia hipcio
unhappy i będzie w dwóch kolorach, niebieskim i różowym; a szy50 też 2x większy nakład; ciekawe kiedy puszczą lotka z np. 20mln nakładem
ja sie ze zdrapek wyleczylem teraz powoli odzwyczajam sie od codziennej gry w mm
drapek, nie bylbym taki pewien, czy nie zobaczymy kiedys zdrapki w nakladzie > 10 mln