Wpisy użytkownika numerki2211
Łącznie 26 wpisów w archiwum, pokazane od nr 1 228 110. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
« PoprzednieKolejne »
pierwsze przelewy odnotowane od uzytkownikow wideo czat z ksiedzem - janek kosiarka - wiertarka - betorniarka odbedzie sie juz dzis o godzinie 22.30 serdecznie zapraszam
podamy numery lotto ktore padna w dzisiejszym losowaniu !!!!!! uwaga to nie zart
bo grac nie macie pojecia idziesz do kolektory proszisz o 10 zakladow system 12 w mini lotto na 10 losowan i napewno trojke trafisz w miesiacu
problem wielki macie z trafieniem
podam numery do zdrapek na losowania najblizsze
dzien dobry
ja gram
1 lutego rok temu wygralem
kondi obstaw 44 53
medea zamiast 54 obstaw 53
ej znacie kogos kto naprawde trafil 6 w L lub 5 w ML
?
?
no jasenze bedzie 53
to po co tu siedzicie ?
sprzedam numery na zdrapki w dzisiejszym losowaniu zdrapek : lotto , i skarby polski
ej imbus powaga ?
to jest wtedy wygrana..
odbieral ktos z was wieksza kwote w oddziale wieksza tj powyzej 2 tysiecy ? jak to wyglada?
to ladnie ja slyszalem od sasiadow o gosciu ktory trafil 5 kilka ulic dalej i faktycznie sprawdzalem na stronie i miasto i data sie zgadzala
czyli ludzie wygrywaja
5 piatek dzis bylo zgarneli po 5o pare kafli
proste liczby a ja zawsze nakombinuje kreslac i wysylajac teraz to jak leci olowek i puszczam
ja osobiscie uwazam ze duzo lotek czyli lotto i plus sa manipulowane i kaskada reszta to fakt
dlaczego w mini nie ma kumulacji ?
do torsan sprawdzalem liczby tego dziadka na stronie i taka 6 nigdy nie padla
sciemna nastepna
tak bo sam bylem ciekaw i sprawdzilem dziadek juz stary i zle zapamietal scenariusz ktory mu podali
« PoprzednieKolejne »