Wpisy 1 228 246 – 1 228 345
14 listopada 2012 13:00 → 14 listopada 2012 13:39, 100 wpisów
odkąd ustroili to stanowisko tą wiadomością, to ani razu nie mogę tam puścić kuponu...
kondi
w tarnobrzegu przy dworcu chyba we fraku 1 milion za 1 zeta był ostatnio
w tarnobrzegu przy dworcu chyba we fraku 1 milion za 1 zeta był ostatnio
TORSAN..nie łaska właśnie bo, ja mam inne rzeczy na głowie jak za Ciebie czy kogoś innego wiecznie typować Prosiłes żebym zatypowała w sobotę i w poniedziałek i wszystko.Nie należy do moich obowiązków typowanie za Ciebie.Podjęliśmy wszyscy taką decyzję i musisz się z nia pogodzić.
pan rzap z filmiku torsana powiedzial dwie madre rzeczy... po pierwsze, ze ludzie graja chyba dla samego grania, bo wiekszosc na duze wygrane nie jest przygotowana... po drugie, dajac niektorym duzo pieniedzy mozna wyrzadzic im krzywde...
.
http://www.pudelek.pl/artykul/44582/dostaje_180_zl_za_wystep_w_programach_sniadaniowych/
.
http://www.pudelek.pl/artykul/44582/dostaje_180_zl_za_wystep_w_programach_sniadaniowych/
.
torsanie ..ja nie jestem śmiechu ..nie jestem wariatem ..nie jestem zarty ..nie jestem oszustwem ..nic nie chciałem tam gr b ..tak jak jedna cyca lila chciała wziąc mnie i tam gr ja nic nie cchce
kondziu,,,,jakie reguły? Chodzi o to żeby typować na bierząco.Nie mam obowiązku łaskawie za wszystkich typować.Jakby mnie wszyscy poprosili to obstawiałabym 10 pewniaków sama,bez sensu.
torsan...ja nie wymyśliłam tych zasad.Jednogłośnie WSZYSCY byli za usunięciem Cię z grupy i wszystko w tym temacie i nie masz o co się wielce obrażać.Nie mmam obowiązku takiego żeby za Ciebie czy kogokolwiek typować.Może jeszcze mam za Ciebie iść do pracy?
zaraz, jak to było ulala? bo jek bede wracał do domu to kupie składniki - burak, kapucha, marchew, ....oliwa
ulala..
kondi
to ja się zapisuje do was, bo klaps od lili może byc przyjemny
to ja się zapisuje do was, bo klaps od lili może byc przyjemny
torsan..poza tym czekaliśmy na Ciebie 2 dni zanim padła taka decyzja .Mogłeś zadzwonić lub wskoczyć na komp jakiegos kolegi i ŁASKAWIE nas poinformować że,masz jakies problemy z kompem.
lila...
burak,kapusta,marchew ogórek ,cebula,troszke pora tez dziś dałam
jabłko....jak ze szatkujesz dobrze jest pognieść troszkę jak puści sok jest lepsza
jabłko....jak ze szatkujesz dobrze jest pognieść troszkę jak puści sok jest lepsza
hej wam ale miałam farta wczoraj pomieszały mi sie dni i jak wstałam rano to sobie ubzdurałam ze już było losowanie dl i dobrze ze nie wywaliłam tak jak to mam w zwyczaju tego kuponiku bo dzis rano patrze i dochodzi do mnie ze to dzisiaj jest sroda pacze a tam trujeczczka)
zresztą o czym pisanie.Ja jak mam z netem problem przyjeżdża facet i w ciągu godzinki wszystko gra.Nie trwa to tygodnia
lila, ta obietnica, że napiszesz e-maila - rozumiem, że czekassz na Walentynki..., ale wtedy to ja moge tego nie przeżyć
nie przesadzaj że w Sanoku net zawiesza się na tydzień bo ciężko mi w to uwierzyć
ulala..widzisz,większość z nas podjęła decyzję o usunięciu go z grupy a wina spadła jak zwykle na mnie
lila żartowałem, pisz kiedy masz ochotę, tzn. potrzebe, tzn. pisz kiedy cchesz po prostu
pewnie mamy tego samego dostawce internetu....torsan a u mnie hulało
nie wiem czy po c***u czy po luju muju .Decyzja jest jednoznaczna i nieodwołalna
lila..masz racje nowa gr F..
ulala ..nie myśle salomon czyli to jest nazwa buty
ulala ..nie myśle salomon czyli to jest nazwa buty
ja Gniezno też obejde na piechotę całe a jednak net nie zawiesza mi się na tydzień
torsan...jesteś niby bystry.Wystarczyło iść do kolegi,wejść na MP I napisać że masz problem.
a te ***skie sklepy podniosły (na czas remontu biedronki) ceny w kosmos
kondziu..u mnie jest LIDL,KAUFLAND,biedronka,netto,Mrówka,galeria i chyba nawet castorama w budowie jeszcze
lila, widzialem wczoraj, że zachwycona nie byłaś i dzisiaj miałaś nie grać - i jak tam Twoja silna [słaba] wola?
ja 79 ...kondi 65 ..razem 2/2 i kombinacja 10 zakładów na 3/3 i zobaczymy jak na zywoo narazie nie gram..
ulala..
kondi... ja nmie mam siły dalej szukać cyferek ..prawie jestem juz małpy
co tam na 22:15, bo może też się puszczę - o ile zostaną mi jakieś sexowne, tzn. sensowne liczby