Wpisy 1 227 246 – 1 227 345
13 listopada 2012 21:53 → 13 listopada 2012 22:10, 100 wpisów
medusia ..wiedziałem ze cos w Tobie jest .. jestes dzwonkiem kwiatowym
Max
Nie ma takiej opcji data urodzenia jest jedna czyli albo Kogut albo Smok
Nie ma takiej opcji data urodzenia jest jedna czyli albo Kogut albo Smok
Jakby sobie ktoś chciał kwiatka dobrac to proszę oto link :
http://horoskop.wp.pl/cid,7,hid,61,title,Horoskop-Kwiatowy,znaki.html?ticaid=1f856
http://horoskop.wp.pl/cid,7,hid,61,title,Horoskop-Kwiatowy,znaki.html?ticaid=1f856
lilcia,medusia,Ania70,
maxior,hipcio,wasyl,senna
za dzisiejsze kuponiki
maxior,hipcio,wasyl,senna
za dzisiejsze kuponiki
senna
hopcioElka pewnie szuka szprzataczki placac minimum za zapieprzanie w palacu
hopcioElka pewnie szuka szprzataczki placac minimum za zapieprzanie w palacu
ania70
Ja też niezbyt poważnie wbrew temu co może się wydawac po moich wpisach człowiek by zwariował gdyby brał je wszystkie na serio.
scolls
Ja też niezbyt poważnie wbrew temu co może się wydawac po moich wpisach człowiek by zwariował gdyby brał je wszystkie na serio.
scolls
rustu
scolls.....ja mam ostatnio często odruch wymiotny,nawet jak przechodzę koło cukierni
Max
A mógłbyś zdradzic jakim jesteś kwiatkiem wg wyżej zapodanego horoskopu
A mógłbyś zdradzic jakim jesteś kwiatkiem wg wyżej zapodanego horoskopu
Lila to dobrze ze tylko jak przechodzisz kolo cukierni ogolnie jak samopoczucie?
medusia ..no niestety przydzielono mi zadanie bączka mam zapylać kwiatki takie dzwonki kwiatów
medea...a ja co jestem? Zolw ,małpa orangutan,słoń czy kura czy co?Mogłabyś tam luknąć?17 wrzesień
medea76 to moj kwiatek
Jest osobą solidną, poważną i odpowiedzialną. Można na nią liczyć w trudnych sytuacjach, bowiem nigdy nie cofnie raz danego słowa. Niewiele jest jednak osób tak wytrwałych, zdecydowanych i konsekwentnych. Odważnie i z determinacją stawia czoło wszelkim problemom i przeszkodom. Od partnerów życiowych wiele wymaga, ale i sama jest wierna, lojalna i odpowiedzialna.
Jest osobą solidną, poważną i odpowiedzialną. Można na nią liczyć w trudnych sytuacjach, bowiem nigdy nie cofnie raz danego słowa. Niewiele jest jednak osób tak wytrwałych, zdecydowanych i konsekwentnych. Odważnie i z determinacją stawia czoło wszelkim problemom i przeszkodom. Od partnerów życiowych wiele wymaga, ale i sama jest wierna, lojalna i odpowiedzialna.
Lili ... no taki zapulacz jestem nie wybierałem tego samo przyszło
ja 79.. i pintol znikam..
scols ..za długo nie widziałem na ciebie dwa lata temu .co ci stało ..jak ty przy kompie xxx nie rób koniom..
scols ..za długo nie widziałem na ciebie dwa lata temu .co ci stało ..jak ty przy kompie xxx nie rób koniom..
pintol nie robie koniom xxx tylko szykuje sie na przyjazd siostry i mam duzo spraw na glowie
MAX...ja Cię zapylę,padniesz,i juz Ci się odechce latać na obce ogrody
Lila co tam ciekawego poslalas ?
medea76
scolls
senna
hipopotan
Max 69
medea76
scolls
senna
hipopotan
Max 69
albin..dzisiaj system poleciał wczoraj bym miała1194 na +ale nie wysłany a dzisiaj wysłany i zobaczymy co będzie
Lila
Lila jesteś ognistym Wężem a także Niedźwiedziem, Astrem, a z drzew Lipa