Wpisy 1 227 146 – 1 227 245
13 listopada 2012 21:33 → 13 listopada 2012 21:53, 100 wpisów
Max
Bo włączę swoje uśpione moce i zrobię taki rytualik, że na widok piwka i innych procentów już będziesz jechał do Rygi a na słowo kisiel reagował wysoką gorączką Jednym słowem zemsta doskonała za drażnienie ukrytego we mnie tygrysa
Bo włączę swoje uśpione moce i zrobię taki rytualik, że na widok piwka i innych procentów już będziesz jechał do Rygi a na słowo kisiel reagował wysoką gorączką Jednym słowem zemsta doskonała za drażnienie ukrytego we mnie tygrysa
lila
medea
ania
medea
ania
senna
A ja zgodnie z zapowiedzią, ze zmieszczę się w okolicach 10 złotych jedna akcja lotto+, dwie mini no i z cięzkim sercem dwie mm. Jak nic nie trafię to przechodzimy do fazy cwiczebnej aż do pojawienia się środków finansowych na koncie czyli za jakies trzy dni
A ja zgodnie z zapowiedzią, ze zmieszczę się w okolicach 10 złotych jedna akcja lotto+, dwie mini no i z cięzkim sercem dwie mm. Jak nic nie trafię to przechodzimy do fazy cwiczebnej aż do pojawienia się środków finansowych na koncie czyli za jakies trzy dni
senna
krisss
krisss
kriss
Lila
To takie strachy na lachy, bo na Maksia to trzeba by jakiegoś zawodowca z Haiti sprowadzic a nie bawic się amatorskie czary mary
Lila
To takie strachy na lachy, bo na Maksia to trzeba by jakiegoś zawodowca z Haiti sprowadzic a nie bawic się amatorskie czary mary
medusia ...uwielbiam Twoje wpisy ale tak mogłaabyś troszke ciaśniej
medea
ja dzisiaj odrobinę więcej 14,5 zł na TS wydałem, ale ryby grają
ja dzisiaj odrobinę więcej 14,5 zł na TS wydałem, ale ryby grają
medusia ..chce obudzic w Tobie tygrysa ..pogadamy wtedy o kisielku
wasyl
senna
senna
maks
e lili
dych
na dłużej
z
sokii pije plus dieta
trzustowo wątrobowa
dych
na dłużej
z
sokii pije plus dieta
trzustowo wątrobowa
ja tez raczek
:trudno coś wymyśleć w lotto bo pełno odległych liczb,i ciekawe jakie wylosują?:
senna
ssookkiiieemmmm
ssookkiiieemmmm
dla mnie tez senna soki bo padam
MAX...ale tylko z bułką i z miodem wiesz że na truskawy mam uczulenie
Ania70
na to pytanie trudno odpowiedzieć bo nie jestem obiektywna bo według mnie oczywiście Bliźnięta
Raki grają wtedy kiedy Ryby i Skorpiony bo to jedna rodzinka jest
na to pytanie trudno odpowiedzieć bo nie jestem obiektywna bo według mnie oczywiście Bliźnięta
Raki grają wtedy kiedy Ryby i Skorpiony bo to jedna rodzinka jest
W kolekturze było niewiele osób,jest za mała reklama,ludzie tracą wiarę i przestają grać:
senna ja przesadzam całe zycie
i mam skutki cczza dychnąć
bo lekarze
i mam skutki cczza dychnąć
bo lekarze
Max
Oj nie chciałbyś spotkać mojego wewnętrznego tygrysa oj nie chciałbyś. Ciekawe jaki byłby z Ciebie dywanik pod łóżkiem
Oj nie chciałbyś spotkać mojego wewnętrznego tygrysa oj nie chciałbyś. Ciekawe jaki byłby z Ciebie dywanik pod łóżkiem
wasyl
racja tcza uważać bo z lekarzami lepiej nie mieć doczynienia,
no to soczek pod kumulacje
racja tcza uważać bo z lekarzami lepiej nie mieć doczynienia,
no to soczek pod kumulacje
Ania70
Rzeczywiście co horoskop to ciekawostka ja jestem Chalcedonem, Jeleniem, Grabem no i jeszcze Smokiem tylko za cholerę nie pamiętam czy ognistym czy metalowym
Rzeczywiście co horoskop to ciekawostka ja jestem Chalcedonem, Jeleniem, Grabem no i jeszcze Smokiem tylko za cholerę nie pamiętam czy ognistym czy metalowym