Wpisy 1 214 393 – 1 214 492
7 listopada 2012 09:38 → 7 listopada 2012 11:24, 100 wpisów
Oj,jeszcze daleka droga.
Tczewianka.. .
........................
Podam po godz.10.
........................
Podam po godz.10.
ok
jasne,
/dodają w piciu i w chemitrejlach, czy jak się to pisze naświetlają też programami tiv czapeczki moherowe nie pomagają/
tylko
nie jestem pewien, czy 'wyjechalibyście w kosmos' z kasą w ciągu roku, jak 96%z tych pokazywanych, jak w cywilizowanych krajach, czy TU to samouprowadzilibyście się, czy jacyś nieznani sprawcy, tudzież inna niska szkodliwość
- ot - choćby ten gostek, co "działa pajacu - bzykasz dziewczynę szefa", czy "masz tróję dzieci..." - ale pewnie nawet nie słyszeliście o takich przypadkach , no nie ? kasa wszystko załatwi, prawda ?
/dodają w piciu i w chemitrejlach, czy jak się to pisze naświetlają też programami tiv czapeczki moherowe nie pomagają/
tylko
nie jestem pewien, czy 'wyjechalibyście w kosmos' z kasą w ciągu roku, jak 96%z tych pokazywanych, jak w cywilizowanych krajach, czy TU to samouprowadzilibyście się, czy jacyś nieznani sprawcy, tudzież inna niska szkodliwość
- ot - choćby ten gostek, co "działa pajacu - bzykasz dziewczynę szefa", czy "masz tróję dzieci..." - ale pewnie nawet nie słyszeliście o takich przypadkach , no nie ? kasa wszystko załatwi, prawda ?
robal...mozesz mówił na pół humor i pół prawda ...nie rób tyle wygłupku 100 procent i poowwoo..
Test MM z niedzieli zastosowany wczoraj dał.
Godz.14......3/20 na NIE./test nr.14/.
Godz.22.13 ..4/20 na NIE./test nr.15/.
---------------------
Godz.14......3/20 na NIE./test nr.14/.
Godz.22.13 ..4/20 na NIE./test nr.15/.
---------------------
Robal.. jaka kasa ??? jak ktoś łyka tabletki to kasa jest mało istotna ...
luz zależy co w głowie jest ukryte
luz zależy co w głowie jest ukryte
Robal.
Racja.Daj Mu Boże.Przynajmniej duchem.
Racja.Daj Mu Boże.Przynajmniej duchem.
zorro
kotek, jak ktoś łyka tabletki, to może sobie musk przeszczepi i przestanie pie.rzyć o trudnościach nieobiektywnych - typu rp
w głowie ukryte ? to poczytaj o ludziach, którzy w cywilizowanych krajach wygrali i zostali pokazani publicznie - to dość łatwe -znaleźć takie info - to nie zawsze są ładne historie
kotek, jak ktoś łyka tabletki, to może sobie musk przeszczepi i przestanie pie.rzyć o trudnościach nieobiektywnych - typu rp
w głowie ukryte ? to poczytaj o ludziach, którzy w cywilizowanych krajach wygrali i zostali pokazani publicznie - to dość łatwe -znaleźć takie info - to nie zawsze są ładne historie
Wędrusiu jak mozesz podaj na nie na 22 po 14...
robal>> przestrzegam!
Ty sobie tak z tym "wiecznie młody będzie
góra 30-35" nie dworuj nazbyt.
Jeszcze weźmie do siebie i podpadniesz.
Gość niebezpieczny jest.
Obić może albo i gorzej
Ty sobie tak z tym "wiecznie młody będzie
góra 30-35" nie dworuj nazbyt.
Jeszcze weźmie do siebie i podpadniesz.
Gość niebezpieczny jest.
Obić może albo i gorzej
Monet.
Dzień dobry.
Dzień dobry.
Robal.. mieszkam tu i chciałbym po prostu żeby było normalnie i do roboty
Użytkownik bolek31 dodał nowy komentarz w temacie:
3 osoby zgarnęły pulę Lotto i otrzymają po 17 112 504 zł
no tak ostatnio to Ponoć grasował w okolicy.
Ja teraz jak czarne BMWwiu widzę to po bramach się chowam.
A co..lepiej być pięć razy tchórzem niż raz nieboszczykiem.
Ja teraz jak czarne BMWwiu widzę to po bramach się chowam.
A co..lepiej być pięć razy tchórzem niż raz nieboszczykiem.
zorro88
jasne, ja też , ale czarno /sorry/ to widzę
też mykam
http://www.youtube.com/watch?v=4oC5aAaNcs8
jasne, ja też , ale czarno /sorry/ to widzę
też mykam
http://www.youtube.com/watch?v=4oC5aAaNcs8
Test MM nr. 16.
02, 07, 12, 19, 23, 28, 30, 32, 36, 39, 40, 44, 47, 49, 54, 56, 58, 60, 65, 73.
----------------------------
Bolek.. .
Zakładam, ze test jest na NIE, ale....
------------
Zakładam, ze test jest na NIE, ale....
------------
Mirnam.. .
.........
.........
Użytkownik maniek30 dodał nowy komentarz w temacie:
Użytkownik Pęsko dodał nowy komentarz w temacie:
Witam wszystkich po bolesnym zderzeniu marzeń z twardą rzeczywistością zamiast hulać na Seszelach tudzież innych egzotycznych miejscach z drinkiem w łapce siedzę w robocie z kupkiem kawy i walczę z stertą dokumentów do zrobienia
bolek31
No niestety do kolejnej kumulacji bądź jakiegoś olśnienia w kwestii 10/10 z trafionym plusem
No niestety do kolejnej kumulacji bądź jakiegoś olśnienia w kwestii 10/10 z trafionym plusem
wiesiek
Powiedział ten co wczoraj nie puścił ani jednego zakładu
Powiedział ten co wczoraj nie puścił ani jednego zakładu
Znów namieszał i znów . wróć proszę!!Na razie pozostaje jak w starym dowcipie "koniec palenia -zanurzenie".Pozdrawiam i życzę
wiesiek
Niestety jak widać na załączonym obrazku moja skutecznośc jest mniej więcej taka sama jak prognozerów pogoda czyli są dwa uda albo się uda albo i nie
Niestety jak widać na załączonym obrazku moja skutecznośc jest mniej więcej taka sama jak prognozerów pogoda czyli są dwa uda albo się uda albo i nie
Pocieszenie jest takie, że biorąc na poważnie moje metody powinnam typować tylko w dni sprzyjające Bliźniętom i znakom pokrewnym
dobra koniec przerwy na kawę jeszcze sobie zatypujemy no i wracamy do roboty. Do zobaczenia na losowaniu
ale jak bym nie puścił to pewnie by wylosowali ze trzy liczby
medea
ale jeszcze tyle losowań przed nami że napewno coś trafisz
ale jeszcze tyle losowań przed nami że napewno coś trafisz
Witam.Ostatnie 6 losowań wylosowano 10 parzystych liczb i 10 nieparzystych liczb.Tak może losować tylko komputer tak myślę.Kulki są jako ozdoba.
dobrze, że jeszcze zajrzałam marek,agatkaa, senna
marek zaraz podam ci cyferki
marek zaraz podam ci cyferki
powitać wszstkich i gdzie padły te trzy wygrane po 17mln czy ktoś wie
toja
Nie bo ja skype nie używam a poza tym jak twierdziła za darmo nie ma zamiaru się swoją wiedzą dzielić z innymi a dla mnie takie podejście jest nie do przyjęcia w przypadku amatorów robiących coś dla sportu jak ja. No i jak sama napisała nasze drogi się rozeszły
Nie bo ja skype nie używam a poza tym jak twierdziła za darmo nie ma zamiaru się swoją wiedzą dzielić z innymi a dla mnie takie podejście jest nie do przyjęcia w przypadku amatorów robiących coś dla sportu jak ja. No i jak sama napisała nasze drogi się rozeszły
agatkaa w świetle astrologii to nadal dzień Baranów i Strzelców
Witaski wszystkim Pasko jestes Pilne !!! Związane z tym atakiem na twoją stronke
marek33
Liczby dla Ryb wg tych z profilu ale skorygowanych o wibrację dzisiejszego dnia czyli 5 to 23,32,49,39
Drugą metodą związaną z kinem z kalendarza majów wychodzą dla wszystkich takie graczy : 39,52,14 plus "pokrewne" czyli 12,27,25,7,41,66,53,16,3,63,18
Trzecią metodą czyli tą z forum wytypowałam 14,3,13,63,23,73,9,39,49,46
Liczby dla Ryb wg tych z profilu ale skorygowanych o wibrację dzisiejszego dnia czyli 5 to 23,32,49,39
Drugą metodą związaną z kinem z kalendarza majów wychodzą dla wszystkich takie graczy : 39,52,14 plus "pokrewne" czyli 12,27,25,7,41,66,53,16,3,63,18
Trzecią metodą czyli tą z forum wytypowałam 14,3,13,63,23,73,9,39,49,46
Użytkownik bella34 dodał nowy komentarz w temacie:
Janusz teraz mialem u siebie 1209 on-line jakies 30 minutt temu z jednego IP Federacja Rosyjska
toja i senna
Powiem szczerze po swojej wypowiedzi wzbudziła moje podejrzenie. Miałam do czynienia z ludźmi z środowiska profesjonalistów z prawdziwego zdarzenia i moje zastrzeżenie wzbudziło powoływanie się od razu na autorytet p. Jóźwiaka, który rzeczywiście jest dla polskich astrologów ważną postacią, co świadczy o chęci zaimponowania mi amatorowi oraz niemiła uwaga o sprzedawaniu wiedzy. Jeśli ktoś czyta moje wpisy to powienien wiedzieć jakie mam podejście to tej sprawy i skoro takiego podejścia nie akceptuje to nie próbować się ze mną kontaktować i to w sposób, który tutaj jest stosowany tylko przez osoby znające się dłużej i to za ich zgodą.
Powiem szczerze po swojej wypowiedzi wzbudziła moje podejrzenie. Miałam do czynienia z ludźmi z środowiska profesjonalistów z prawdziwego zdarzenia i moje zastrzeżenie wzbudziło powoływanie się od razu na autorytet p. Jóźwiaka, który rzeczywiście jest dla polskich astrologów ważną postacią, co świadczy o chęci zaimponowania mi amatorowi oraz niemiła uwaga o sprzedawaniu wiedzy. Jeśli ktoś czyta moje wpisy to powienien wiedzieć jakie mam podejście to tej sprawy i skoro takiego podejścia nie akceptuje to nie próbować się ze mną kontaktować i to w sposób, który tutaj jest stosowany tylko przez osoby znające się dłużej i to za ich zgodą.
Witam !!! Medeo76 Jesteśmy na innym etapie wiedzy,i to chciałam z Tobą konsultować.Podajesz pusty kurs Księzyca i piszesz ze w tych dniach i godzinach przynosi pecha!!!! Nie wprowadzaj ludzi w błąd jak nie wiesz co to znaczy!!! ALe widze że waro by było troche Ciebie podszkolić ,to może bedą z Ciebie Fajne ludzie!! Pozdrawiam
Medusia nie przejmuj sie, jest tu sporo ludzi ktorzy czekaja na Twoje wyliczenia