Wpisy 1 214 493 – 1 214 592
7 listopada 2012 11:24 → 7 listopada 2012 11:51, 100 wpisów
Użytkownik iza4-15 dodał nowy komentarz w temacie:
3 osoby zgarnęły pulę Lotto i otrzymają po 17 112 504 zł
fortunata jeżeli chcesz coś robić za pieniądze to nie tutaj
i nie udawaj że nie znasz komputera
i nie udawaj że nie znasz komputera
medea
według mnie to tylko szkoły HOGWARD muszisz się zapisać,
może spotkasz harrego pottera
według mnie to tylko szkoły HOGWARD muszisz się zapisać,
może spotkasz harrego pottera
fortunata przy pustym kursie ksiezyca, naprawde nie warto nic robic ani podejmowac zadnych waznych decyzji
fortunata to smieszna osoba i radze ja wysmiac niz sie przejmowac
Medeo76 dalej podajesz że 9/11 to grają Byki i Koźorożce-
nieprawda Księzyc przebywać będzie w w Pannie i TO właśnie Panna gra.
nieprawda Księzyc przebywać będzie w w Pannie i TO właśnie Panna gra.
fortunata
Jak widać uderz w stół a nożyce się odezwą. Jeśli chodzi o pusty kurs Księżyca to tak sie składa, ze wiem co oznacza w astrologii, ale ja tu ludziom nie stawiam osobistych horoskopów tylko wykorzystuję informacje znalezione na temat pewnych elementów wiedzy astrologicznej możliwych do wykorzystania w typowaniu liczb do gier losowych. W tekstach z którymi się zetknęłam często wspomina się o nie puszczaniu zakładów w czasie pustego kursu, ponieważ zaczęte wtedy działania rzadko kończą się sukcesem czyt. jak ktoś chce sobie podnieść standard życia przez wygraną to jego szanse są gorsze niż w innym czasie mówiąc po ludzku do tego celu to czas pechowy.
Jak widać uderz w stół a nożyce się odezwą. Jeśli chodzi o pusty kurs Księżyca to tak sie składa, ze wiem co oznacza w astrologii, ale ja tu ludziom nie stawiam osobistych horoskopów tylko wykorzystuję informacje znalezione na temat pewnych elementów wiedzy astrologicznej możliwych do wykorzystania w typowaniu liczb do gier losowych. W tekstach z którymi się zetknęłam często wspomina się o nie puszczaniu zakładów w czasie pustego kursu, ponieważ zaczęte wtedy działania rzadko kończą się sukcesem czyt. jak ktoś chce sobie podnieść standard życia przez wygraną to jego szanse są gorsze niż w innym czasie mówiąc po ludzku do tego celu to czas pechowy.
lottomat>> i co też nie wygrałeś 6 ?
Obijasz się.
Kasa miała do Szczecina trafić.
I co?
Obijasz się.
Kasa miała do Szczecina trafić.
I co?
No Janusz mam sie bać czy wzucic na luz ty sie bardziej orientujesz w tym temacie
fortunata
Skoro tak uważasz to graj. Ja nikomu pistoletu do głowy nie przykładam a co najważniejsze nie twierdzę, że jestem nieomylnym autorytetem w tej dziedzinie a jedynie korzystam twórczo z tego co inni wymyślili na ten temat.
Skoro tak uważasz to graj. Ja nikomu pistoletu do głowy nie przykładam a co najważniejsze nie twierdzę, że jestem nieomylnym autorytetem w tej dziedzinie a jedynie korzystam twórczo z tego co inni wymyślili na ten temat.
lottomat, ania70, jandzia witam serdecznie
agatkaa nie ma sprawy zaraz Ci podam
agatkaa nie ma sprawy zaraz Ci podam
a jak jest pusty księżyc to co to znaczy? bo ja ciekawa jestem, moim opiekunem jest Księżyc , się boję zeby na pustota na mnie nie przeszłą
agatkaa
Liczby dla wodnika na dzisiaj to 7,13,73 plus ewentualnie 20,10,18,42
Liczby dla wodnika na dzisiaj to 7,13,73 plus ewentualnie 20,10,18,42
No cóż medeo 76 tak jest właśnie przy pustym kursie księzyca i Ja to wykorzystuje w prowadzeni Firmy.Faktycznie nie podpisuje wtedy umów ani żadnych kontraktów.
fortunata jeżeli jesteś takim autorytetem podaj 5 liczb na dzisiaj zobaczymy czy padną
Janusz a najlepszy numer ze te IP Rosja nono stop u mnie siedzi i przybyło jakis 50 z tego samego IP
Ania70
Tak to opisuje pewna znana profesjonalna wróżka :
Pusty kurs Księżyca to czas, w którym planety nie pomagają Księżycowi, który jest codziennym wyznacznikiem naszych codziennych zmagań z rzeczywistością, naszego samopoczucia, nastroju, naszej psychiki. Niestety w czasie pustego kursu wszelkie sprawy zwalniają, trudno jest dogadać się z otoczeniem i wszystko przedsięwzięte w tym czasie, magicznie, nie udaje się. Zlecenia zostają odrzucone, CV gdzieś ginie, albo na nasze miejsce przychodzi znajoma pani od kadr, konta bankowe nie przynoszą dochodu, powodują tylko straty i zawracanie głowy. Tam, gdzie tętni życie, klienci przestają przychodzić. Umówione spotkania nie dochodzą do skutku lub jeśli już do nich dojdzie, powodują pogorszenie naszego nastroju. Na szczęście próżny kurs Księżyca nie trwa zbyt długo mogą to być minuty lub godziny, które można jakoś ominąć.
Tak to opisuje pewna znana profesjonalna wróżka :
Pusty kurs Księżyca to czas, w którym planety nie pomagają Księżycowi, który jest codziennym wyznacznikiem naszych codziennych zmagań z rzeczywistością, naszego samopoczucia, nastroju, naszej psychiki. Niestety w czasie pustego kursu wszelkie sprawy zwalniają, trudno jest dogadać się z otoczeniem i wszystko przedsięwzięte w tym czasie, magicznie, nie udaje się. Zlecenia zostają odrzucone, CV gdzieś ginie, albo na nasze miejsce przychodzi znajoma pani od kadr, konta bankowe nie przynoszą dochodu, powodują tylko straty i zawracanie głowy. Tam, gdzie tętni życie, klienci przestają przychodzić. Umówione spotkania nie dochodzą do skutku lub jeśli już do nich dojdzie, powodują pogorszenie naszego nastroju. Na szczęście próżny kurs Księżyca nie trwa zbyt długo mogą to być minuty lub godziny, które można jakoś ominąć.
wiedza mozna sie dzielic za pieniadze jesli sie jest wybitnym specjalista w tej dziedzinie, bo zadanie kasy juz na samym poczatku sklania mnie do tego zeby taka osobe wysmiac bo daje se c***a uciac ze takie geniusze nie siedza na multipasko ... wiec fortunata skoncz ***olic koszalki opalki z tymi swoimi magicznymi bzdetami
a astrologia nie bede komentowal wogole ;P
bo sie medea obrazi
bo sie medea obrazi
Nie uważam się za żaden autorytet!! Poprostu uczyłam się czegoś i coś tam wiem!!! I nie szukam tu klientów bo mi to jest nie potrzebne. A moja Firma prosperuje BD i posiadam Certyfika !!
senna
Moje zdolności w tej dziedzinie nie są na tyle duże by zajmować się tym profesjonalnie ale jako hobby które mam nadzieję komuś ( oczywiście najlepiej mi co mi wybaczysz) przyniesie 6/6 w lotto lub 10/10 z plusem w mm jest całkiem OK i tak to traktuję
Moje zdolności w tej dziedzinie nie są na tyle duże by zajmować się tym profesjonalnie ale jako hobby które mam nadzieję komuś ( oczywiście najlepiej mi co mi wybaczysz) przyniesie 6/6 w lotto lub 10/10 z plusem w mm jest całkiem OK i tak to traktuję
ale ponoc do dzis sa ludzie ktorzy wierza ze ziemia jest plaska i proboja reszcie wmowic ze jest tak samo a na koncu wszechswiata stoi wielka lodowa sciana nie do pokonania
medusia
jestem zodiakalnym bliźniakiem i za cholerę nic nie mogę ustrzelić
jestem zodiakalnym bliźniakiem i za cholerę nic nie mogę ustrzelić
Dobra milo bylo tutaj ale sie zwijam bo sam zostane gwiazda, gwiazda tego czatu
lottomat
Ale to jest naprawdę zawód nawet wpisany przez ZUS z odpowiednim kodem. Można nawet po szkole policealnej zdać egzamin państwowy
Ale to jest naprawdę zawód nawet wpisany przez ZUS z odpowiednim kodem. Można nawet po szkole policealnej zdać egzamin państwowy
bella34
Ja też Bliźniak i wyniki zbliżone. TS dyskrymunuje nasz znak
Ja też Bliźniak i wyniki zbliżone. TS dyskrymunuje nasz znak
medea
poza tym ja nie do kończa wierzę w horoskopy i puste księżyce
poza tym ja nie do kończa wierzę w horoskopy i puste księżyce
fortunata jak nie potrafisz podać 5 liczb to może 15 podasz
będzie z czego wybrać
będzie z czego wybrać
Użytkownik Meniu dodał nowy komentarz w temacie:
medusia trzeba pismo wysłać do prokuratury za dyskryminację
u mnie zawsze pierwszy tydzień miesiąca był dobry a 7 miałam najwyższe
wygrane ale kiedy to było buuuuu
u mnie zawsze pierwszy tydzień miesiąca był dobry a 7 miałam najwyższe
wygrane ale kiedy to było buuuuu
senna
Ja wbrew temu co wielu ludzi myśli sądząc po moich wpisach jestem racjonalna aż do bólu w codziennym życiu a moje hobby astrologiczno-numerologiczne traktuję jako odskocznię od szarej codzienności i dobrą zabawę szczególnie jak coś co wykombinuję się sprawdzi
Ja wbrew temu co wielu ludzi myśli sądząc po moich wpisach jestem racjonalna aż do bólu w codziennym życiu a moje hobby astrologiczno-numerologiczne traktuję jako odskocznię od szarej codzienności i dobrą zabawę szczególnie jak coś co wykombinuję się sprawdzi
Bella34
No to musimy jeszcze parę osób zebrać i zrobimy im pozew zbiorowy o straty moralne i rentę wyrównawczą spowodowane przez straty w wyniku prostowania się zwojów mózgowych przy typowaniu
No to musimy jeszcze parę osób zebrać i zrobimy im pozew zbiorowy o straty moralne i rentę wyrównawczą spowodowane przez straty w wyniku prostowania się zwojów mózgowych przy typowaniu
lila
chciałem medea do szkoły Hogward harrego pottera wysłać ale nie chce przejść na zawodostwo
chciałem medea do szkoły Hogward harrego pottera wysłać ale nie chce przejść na zawodostwo
Cześć wam grał ktoś z was w lotto wczoraj ?
Grał ktoś z was wczoraj w lotto ? Odp.
Graliście w lotto wczoraj ?
bella, lila, medea, toja
i pozostali oczywista tysz
bella - no, a dziś siódmy - to w dłoń...
i poowoooo
Oo - Wrocław ?
i pozostali oczywista tysz
bella - no, a dziś siódmy - to w dłoń...
i poowoooo
Oo - Wrocław ?
Medea popieram Cię, bliźniaki są dyskryminowane ale nie przez TS tylko przez swój znak
wczoraj tylko 1/6 mi się przytrafiło
wczoraj tylko 1/6 mi się przytrafiło