Wpisy 1 214 293 – 1 214 392
7 listopada 2012 08:07 → 7 listopada 2012 09:37, 100 wpisów
ta Robal>>
Mnie też to przywaliło.
Facet z całkiem niezłym stażem małżeńskim po wygranych wyborach do żony; "Nigdy Cię tak nie kochałem bardziej niż teraz"
A ***ie jak Ci dzieci rodziła to mniej kochałes ,jak nie byłeś prezydentem to tylko tak ciut,ciut?
Prezydent po reelekcji ma wieksze serducho?
Picer.
Mnie też to przywaliło.
Facet z całkiem niezłym stażem małżeńskim po wygranych wyborach do żony; "Nigdy Cię tak nie kochałem bardziej niż teraz"
A ***ie jak Ci dzieci rodziła to mniej kochałes ,jak nie byłeś prezydentem to tylko tak ciut,ciut?
Prezydent po reelekcji ma wieksze serducho?
Picer.
trochę pocieszyło 4 w lotto 308zł ave cezar mogła być 6 lub 5 ale mogło być nic-trza sie cieszyć
Powinno być: AERO2
kupie karte bezprzewodowa wifi moze u kogos sie podlacze, ale na pewno trzeba by bylo rozkodowac haslo do WEP, WPA
Dzień dobry wszystkim
angierski
Zależy do czego, pewnie... ja - mobil tylko do popaCzenia mam i nawet nieźle się sprawdza
bella
za to może - skreślono - gdzie indziej b.ę.d.z.i.e
Zależy do czego, pewnie... ja - mobil tylko do popaCzenia mam i nawet nieźle się sprawdza
bella
za to może - skreślono - gdzie indziej b.ę.d.z.i.e
Pafty brawo,gratuluję,fajnie widzieć Cię w humorze
Wczoraj na Multipasko było prawie 1 600 osób.
--------------
--------------
Bolek.. .
Nigdy tyle nie było.. .
Nigdy tyle nie było.. .
Wiecie, tak poważnie, to jednak dla ts'a -
zdecydowanie - wolałem mniej płacić i mieć większe szanse szanse na niższe może, ale pewniejsze - dla populacji grających wygrane... a tak - dokłada robak do puli dokłada i jakieś nędzne 3/6 z + , czy bez +
a tu przyjdzie jakiś taki - od kumBulacji grający i ...
zdecydowanie - wolałem mniej płacić i mieć większe szanse szanse na niższe może, ale pewniejsze - dla populacji grających wygrane... a tak - dokłada robak do puli dokłada i jakieś nędzne 3/6 z + , czy bez +
a tu przyjdzie jakiś taki - od kumBulacji grający i ...
Senna.. .
witajcie milionerzy...
senna chwal sie...
Robal.. .
senna gdzies tam sa...
Senna.. .
Ja nie grałem.. .
Ja nie grałem.. .
islandorka
czym się mam chwalić że 1/6 trafiłem, miałem 38,46 a wylosowali 37,45,47, pozostaje i
czym się mam chwalić że 1/6 trafiłem, miałem 38,46 a wylosowali 37,45,47, pozostaje i
Skończyły się Igrzyska w TS, czas zacząć typowanie do MM.
senna
bo - możliwe też wersje - albo /w kieszeni/ tylko trzy lub /n i e na koncie/ duuuuużo
bo - możliwe też wersje - albo /w kieszeni/ tylko trzy lub /n i e na koncie/ duuuuużo
senna
ja mam dzis ze snu duża kase...cosik puszcze na 22...
a wiecie moze gdzie trafili???
Pewien facet popadł w kłopoty finansowe. Jego firma popadła w długi, stracił samochód, bank chciał zająć dom. Postanowił zagrać w lotto. Niestety nie wygrał. Modli się więc do Boga:
- Boże, moja firma bankrutuje, mogę stracić dom, spraw, żebym wygrał w lotto.
W następnym losowaniu znowu wygrał ktoś inny. Znowu się modli i błaga:
- Boże, za tydzień stracę dom, gdzie się podzieję z rodziną?
Znowu wygrywa jakiś inny gość.
- Boże, nie masz litości? Moja rodzina głoduje, jutro bank nas wyrzuci z domu, pozwól mi wygrać w lotto!
Nagle widzi błysk i staje przed obliczem rozgniewanego Boga:
- Mogę Ci pomóc, ale wykrzesaj też coś z siebie - wypełnij wreszcie ten cholerny kupon! czekam na kolejną kumulację
- Boże, moja firma bankrutuje, mogę stracić dom, spraw, żebym wygrał w lotto.
W następnym losowaniu znowu wygrał ktoś inny. Znowu się modli i błaga:
- Boże, za tydzień stracę dom, gdzie się podzieję z rodziną?
Znowu wygrywa jakiś inny gość.
- Boże, nie masz litości? Moja rodzina głoduje, jutro bank nas wyrzuci z domu, pozwól mi wygrać w lotto!
Nagle widzi błysk i staje przed obliczem rozgniewanego Boga:
- Mogę Ci pomóc, ale wykrzesaj też coś z siebie - wypełnij wreszcie ten cholerny kupon! czekam na kolejną kumulację
Użytkownik trisetum dodał nowy komentarz w temacie:
3 osoby zgarnęły pulę Lotto i otrzymają po 17 112 504 zł
3 osoby zgarnęły pulę Lotto i otrzymają po 17 112 504 zł
czarny humor
Zakład pogrzebowy "Radość" - w naszej trumnie czujesz się jak żywy.do wieczorka
Zakład pogrzebowy "Radość" - w naszej trumnie czujesz się jak żywy.do wieczorka
Nadal są miliony do wzięcia.. .
Do godz 18 można wysyłać Lotto.de. Można wygrać 11 000 000 Euro. / Na innej piszą, że 13 000 000/.
----------------------------
Do godz 18 można wysyłać Lotto.de. Można wygrać 11 000 000 Euro. / Na innej piszą, że 13 000 000/.
----------------------------
i taki txt położyli -
>> Oprócz trzech âszóstekâ stwierdzono aż 442 778 wygranych za trafienie trzech, czterech lub pięciu liczb w jednym zakładzie...<<
<puknij sie> no żesz !@#$ !@# - rozpęd i -
panie Maćku i wesołe towarzystwo - weźcie naprawdę nie
grających, a już zwłaszcza tych z 5/6 ...
A gdyby, tak jakby trochę odwrócić sytuację - zrobić taką rosyjską ruletkę ? - wygrywa tylko 6/6, a reszta kula w łeb - to by była ciekawa gra, no nie ?
>> Oprócz trzech âszóstekâ stwierdzono aż 442 778 wygranych za trafienie trzech, czterech lub pięciu liczb w jednym zakładzie...<<
<puknij sie> no żesz !@#$ !@# - rozpęd i -
panie Maćku i wesołe towarzystwo - weźcie naprawdę nie
grających, a już zwłaszcza tych z 5/6 ...
A gdyby, tak jakby trochę odwrócić sytuację - zrobić taką rosyjską ruletkę ? - wygrywa tylko 6/6, a reszta kula w łeb - to by była ciekawa gra, no nie ?
wędrowco, wczoraj się spłukałam, nie ma co się łudzić wygraną, trzeba liczyć na małe szczęście
Zuza.. .
-------------
-------------
odkąd pojawiła się możliwość typowanie chybił-trafił kumulacje nagle zaczęły się pojawiac
Dziśiaj jest dużo ludzi na Multipasko./157/.
Średnio z rana jest około 60 - 70 osób.
Średnio z rana jest około 60 - 70 osób.
Marzenie
Znów lotto
i nic z tego.
ZnoÂwu szóstka dla innego.
Znów nuÂmery mi sie sniły,
po tym śnie nie mam siły.
Te nuÂmery juz wysłałam,
na wygÂraną chęć miałam.
Do cholery!
Znów inÂne numery,
więc joÂcera juz kupiłam,
chyÂbił trafił,
nie trafiam.
Myśle soÂbie nic nie zrobię
jeśli saÂma nie zarobię.
Choć naÂrobię się po łokcie
to wypłata na pazÂnokcie.
Znów lotto
i nic z tego.
ZnoÂwu szóstka dla innego.
Znów nuÂmery mi sie sniły,
po tym śnie nie mam siły.
Te nuÂmery juz wysłałam,
na wygÂraną chęć miałam.
Do cholery!
Znów inÂne numery,
więc joÂcera juz kupiłam,
chyÂbił trafił,
nie trafiam.
Myśle soÂbie nic nie zrobię
jeśli saÂma nie zarobię.
Choć naÂrobię się po łokcie
to wypłata na pazÂnokcie.
Kujawy ? Kaszuby ? Krzyżakowo ? Bydzia ?
jasne jasne - wszystkie t.s.y
Takie ilości - okolice pół miliona n.i.e r.ó.ż.n.y.c.h wygranych, a samych 3/6 , to w podstawowych losowaniach losowaniach, tyle tylko, że wtedy zakład był w cenie do zaakceptowania da większej ilości ludzi
jasne jasne - wszystkie t.s.y
Takie ilości - okolice pół miliona n.i.e r.ó.ż.n.y.c.h wygranych, a samych 3/6 , to w podstawowych losowaniach losowaniach, tyle tylko, że wtedy zakład był w cenie do zaakceptowania da większej ilości ludzi
Dzień dobry.Miłego dnia.
Poległam na wszystkich frontach.
Poległam na wszystkich frontach.
Bolek.. .
To musisz czekać do drugiego losowania.
To musisz czekać do drugiego losowania.
Robal.
Chętnie
Chętnie
Ci od pogody zapomnieli chyba,że Chorzów istnieje.
centralnie - gumofilce, jakieś barchanki /tudzież kalesonki/ i kożuch na drugiej stronie - 2/1 - ocieplacz i przeciwdeszczowy i
płynę po Jokera
dobrego dnia
płynę po Jokera
dobrego dnia
Robal.
A nie lepiej kajakiem?Płynąc możesz się przeziębić,albo nie daj Boże
utopić.
A nie lepiej kajakiem?Płynąc możesz się przeziębić,albo nie daj Boże
utopić.
kajak ?
A owszem - nie jest wykluczony, jak jeszcze trochę popada...
poowwwoooo
A owszem - nie jest wykluczony, jak jeszcze trochę popada...
poowwwoooo
Cześć.
Witam
gdzie te szóstki padły ???? Jeszcze TS się namyśla ????
Niestety nie należę do rodziny
gdzie te szóstki padły ???? Jeszcze TS się namyśla ????
Niestety nie należę do rodziny
Zorro.
Masz za większą rodzinę.
Masz za większą rodzinę.
Masz za to.Miało być.
ja slyszalem ze w łodzi, rzeszowie i lublinie. ale to mało pewne info
Pytacie gdzie ustalą ,że wirtualne szóstki padły ,ano tam, gdzie mieszkają rodziny agentów z Spec Słuzb lub przelane zostały na ,konto Skarbu Panstwa Judeo Polszewii.
A gdzieś, jak padły - na zadupiu - na ten przykład ekskiuzmi
coś, jak w Bolimowie i to ktoś z Was byś trafił - carrrwa - chcielibyście takiej, jak tam nagonki ?
co ? że koło 15 baniek wszystko na spoko załatwia ? wydaje się, tylko się tak wydaje
tabletki - różowe /albo już nawet czerwone/ kolego
udowodnij
że nie bierzesz
coś, jak w Bolimowie i to ktoś z Was byś trafił - carrrwa - chcielibyście takiej, jak tam nagonki ?
co ? że koło 15 baniek wszystko na spoko załatwia ? wydaje się, tylko się tak wydaje
tabletki - różowe /albo już nawet czerwone/ kolego
udowodnij
że nie bierzesz
emerytka
osobiście uważam że TS coś ukrywa
Robal .. ja biorę wszystko... i nic... TS bajki ludziom wciska byle zarabiać dalej kasę i grabić biedny naród
osobiście uważam że TS coś ukrywa
Robal .. ja biorę wszystko... i nic... TS bajki ludziom wciska byle zarabiać dalej kasę i grabić biedny naród
wczoraj podali w TV, że gdzie padły szóstki jest wiadomo już 5 minut po losowaniu
zorro
tabletki to nie do Ciebie było
jest trudniejszy przypadek
ukrywa - jasne - rzetelne, pełne transparentne, bez erystyki i fiku-miku informowanie - choćby o rzeczywistej puli , choćby o ilości zakładów 'z maszyny', a 'samokreślonych', w której z tych metod więcej trafień - domyślać się tylko idzie, brać na wiarę ... Ukrywa - choćby takimi bajerami, jak sumowanie wszystkich stopni wygranych, czy w kaskaderze pisząc - najłatwiej, czy jakoś tak - itd itd itd
cóż - monopol, jak za starych "dobrych" obozowych czasów
tabletki to nie do Ciebie było
jest trudniejszy przypadek
ukrywa - jasne - rzetelne, pełne transparentne, bez erystyki i fiku-miku informowanie - choćby o rzeczywistej puli , choćby o ilości zakładów 'z maszyny', a 'samokreślonych', w której z tych metod więcej trafień - domyślać się tylko idzie, brać na wiarę ... Ukrywa - choćby takimi bajerami, jak sumowanie wszystkich stopni wygranych, czy w kaskaderze pisząc - najłatwiej, czy jakoś tak - itd itd itd
cóż - monopol, jak za starych "dobrych" obozowych czasów
robal....>>tabletki to nie do Ciebie było <<<
panie ..nie wygłupiaj się tylee
panie ..nie wygłupiaj się tylee
załóżmy, że zagrał i trafił jaskiniowy smok wawelski, pustelnik na zadupiu , czy jakoś tak -
kol demos - chciałbyś żeby ogłosili, że to w Twojej czterooosobowej, czy tam czterorodzinnej nawet osadzie ?
pa
kol demos - chciałbyś żeby ogłosili, że to w Twojej czterooosobowej, czy tam czterorodzinnej nawet osadzie ?
pa
oj tam oj tam
krzysio744
A co mi zostało ? ciiiiiiii, lepiej nic nie mów...
krzysio744
A co mi zostało ? ciiiiiiii, lepiej nic nie mów...
Robal luz
zalety lotto : pełna losowość , ogromne kumulacje niskie ceny zakładów emoty się skończyły
zalety lotto : pełna losowość , ogromne kumulacje niskie ceny zakładów emoty się skończyły
tak, chciałbym
więcej chciałbym nawet żeby moje nazwisko o wygranej było we wszystkich mediach i nawet zagranicznych
A co?//
więcej chciałbym nawet żeby moje nazwisko o wygranej było we wszystkich mediach i nawet zagranicznych
A co?//
Wędrowco jesteś?Podaj liczby na NIE do multi
Robal.. jeżeli chodzi o tematy kulinarne >> dodają coś do jedzenia ??? jakaś chemia w proszku ??? Na 1000000 %
A później także na nekrologu