Wpisy 119 301 – 119 403
21 czerwca 2010 15:07 → 22 czerwca 2010 09:25, 100 wpisów
podam ci teraz sposób na regularne wygrywanie dzięki któremu nie raz trafiłem 5/5 uwaga: 11,13,17,15,80 POZDRO
hipcio... czy ja źle widzę?, ale wydaje mi się, że to trójki
chyba, że jakieś cyferki niewidoczne zrobiłeś :)))
chyba, że jakieś cyferki niewidoczne zrobiłeś :)))
W przypadku gdy z przedziału 1 do 20 wpadnie 10 liczb i my również skreślimy 10 to prawdopodobieństwo trafienia 10-tki
wynosi 1/184756, a zdarza się to nie często i gdy zdarzenie to następuje co około 50 losowań otrzymujemy 1/9000000
wynosi 1/184756, a zdarza się to nie często i gdy zdarzenie to następuje co około 50 losowań otrzymujemy 1/9000000
Kathy? jak grasz to na ile skreśleń?
Jak tyś to panie wyliczył? ogrodnikts
Kathy>>> no i bardzo dobrze bo na więcej nie masz co liczyć a jakie liczby typujesz najczęściej jeśli wolno spytać:)
Żeczywiście Kathy to cztery trójki.Błąd zrobił bałwan,a ja mu bezmyślnie uległem.
Określanie szansy wygranej w grach liczbowych sprowadza się do obliczenia âkombinacji bez powtórzeńâ ilości liczb skreślanych z ilości liczb, z których się wybiera.
Ilość kombinacji bez powtórzeń określona jest wzorem:
n! / (k! * (n-k)!)
gdzie:
! â jest oznaczeniem silni (wyrażenie arytmetyczne oznaczające iloczyn liczb od 1 do liczby oznaczonej znakiem !, np.: 3! = 1*2*3 = 6)
n â ilość liczb z których się wybiera
k â ilość liczb wybieranych
Ilość kombinacji bez powtórzeń określona jest wzorem:
n! / (k! * (n-k)!)
gdzie:
! â jest oznaczeniem silni (wyrażenie arytmetyczne oznaczające iloczyn liczb od 1 do liczby oznaczonej znakiem !, np.: 3! = 1*2*3 = 6)
n â ilość liczb z których się wybiera
k â ilość liczb wybieranych
fish poker...sprawdź w typowaniach
moja największa wygrana kiedyś to było 9/10
moja największa wygrana kiedyś to było 9/10
Tracę kontrolę nad bałwanem więc mogą pojawić się błędy ortograficzne i pomyłki.
Pozdrowienia z urlopowego Opola gdzie jak narazie bez trafnych MM,ale za to zdrapki rozwijają interes :).Przy zakupie 3szt Domino za 9zeta efekt końcowy to 45zeta wydrapane :).
hipopotan>>
Nic nie martw :)
Obyś kreśląc na kuponie nie pobłądził
pzdr
Nic nie martw :)
Obyś kreśląc na kuponie nie pobłądził
pzdr
hejka sąsiad !
mam do Was pytanie chłopaki
czy sądzicie, że możliwe jest, że się znów powtórzą 0 22.15
cyferki
17,37,48?
proszę o szybką odpowiedź bo niedługo wychodzę inwestować
mam do Was pytanie chłopaki
czy sądzicie, że możliwe jest, że się znów powtórzą 0 22.15
cyferki
17,37,48?
proszę o szybką odpowiedź bo niedługo wychodzę inwestować
kathy...nie napisze ci na 100% ale widzimy jak one lecą.tu jest wszystko mozliwe.zaryzykuj.ja bym to puścił
dzięki ricardos...chciałam ja puścić na 14 no i wstawiłam 24 zamiast 37
włącz komputer i zarabiaj to proste http://pl.20dollars2surf.com/?ref=90758
Witam
Mam takie pytanie , u jakiego bukmachera można grać na zasadzie lotto , multimulti.
Dzięki za podpowiedź
Pozdrawiam
Mam takie pytanie , u jakiego bukmachera można grać na zasadzie lotto , multimulti.
Dzięki za podpowiedź
Pozdrawiam
Pasko----czy mógłbyś mi odpowiedzieć na pytanie zawarte w dziale poważnych pytań do Ciebie?
pozdrawiam
pozdrawiam
rustu2009
Podając jakakolwiek stronę, NAJPIERW podawaj stan swojego konta.
A tu masz wyciąg:
"Każda osoba próbująca oszukiwać będzie miała usunięte konto jak i wszystkie zarobki.
Każda osoba która będzie próbowała oszukać system przez tworzenie oszukanych linków straci konto."
Czy wiesz jak łatwo zrobić,żeby uczciwy ciułacz stracił wszystko, zwłaszcza gdy było tak blisko?
To poszukaj sobie w necie jak firmy to robią.
Banalnie proste.
Podając jakakolwiek stronę, NAJPIERW podawaj stan swojego konta.
A tu masz wyciąg:
"Każda osoba próbująca oszukiwać będzie miała usunięte konto jak i wszystkie zarobki.
Każda osoba która będzie próbowała oszukać system przez tworzenie oszukanych linków straci konto."
Czy wiesz jak łatwo zrobić,żeby uczciwy ciułacz stracił wszystko, zwłaszcza gdy było tak blisko?
To poszukaj sobie w necie jak firmy to robią.
Banalnie proste.
Witam ponownie... .
Witam. Osoby kłótliwe zostały zablokowane na chacie i mam nadzieję, że poskutkuje to poprawą atmosfery i co najważniejsze, że do głosu dojdą właściwe osoby. Pozdrawiam
Mag.uś. Witaj. :)
Witam Wszystkich graczy.Ja też w ostatnich wyborach głosowałem
na Jarusia i Leszunia bo tak babcia Weronka kazała,
a w tych wyborach ochuujałem i głosuję na Marie Komorowskiego.
na Jarusia i Leszunia bo tak babcia Weronka kazała,
a w tych wyborach ochuujałem i głosuję na Marie Komorowskiego.
Witam
Inwestujemy w zdarzenia związane z lotto min multi multi plus
49,s
zapraszamy www.multimultiplus.dbv.pl
wejdź a będziesz zarabiać
Inwestujemy w zdarzenia związane z lotto min multi multi plus
49,s
zapraszamy www.multimultiplus.dbv.pl
wejdź a będziesz zarabiać
Witam hodowców rybek akawariowych.Pierwsza inwestycja to kupno szklanego akwarium.Pytanie jest tylko jedno:jakie rybki włożyć do środka.Tradycyjnie więc przypominam,aby zacząć hodowlę od pospolitych gupików.
Pierwszą wygraną w multi należy przeznaczyć właśnie na zakup rybek,co może przynieść duże efekty w grze.
Przeczytałem wpis Sunmen i doszedłm do wniosku,że to hodowca rybek.
Witaj Rafał,mam już wysłane kupony.I powiem,że spotkał mnie koszmar.W pięciu kolekturach kupowałem zdrapki i zero wygranej.
W zdrapkach zamiast słonia pokazywał mi się po zdrapaniu hipopotam.
Proszę spojrzeć na trójki balwana,jak złośliwie na dwóch z nich liczby przestawione o jedno pole.(4,28,20---4,27,20)Wpis był po południu.
Już od dawna zniknęły mi od choroby łaskotki na piętach.I dlaczego nie chcą wrócić.Teraz muszę się zapytać Hosi,czy ma łaskotki.
Bronku Tobie już podziękujemy- KASZALOT
Proszę o kilka słów pocieszenia po przegranej w zdrapkach i klęsce w multi.
Mag.uś. Jestem. :)
Pasko!
Czy jest taka możliwość aby w testuj liczby po najechaniu myszką na datę losowania i pokazaniu ilości liczb z naszego zestawu liczby w chmurce te które się powtarzają były zaznaczone innym kolorem? Bardzo ułatwiło by to analizę.Czy są jeszcze mapy zaawansowane?
Czy jest taka możliwość aby w testuj liczby po najechaniu myszką na datę losowania i pokazaniu ilości liczb z naszego zestawu liczby w chmurce te które się powtarzają były zaznaczone innym kolorem? Bardzo ułatwiło by to analizę.Czy są jeszcze mapy zaawansowane?
Oczywiście mapy zaawansowane są. W Multi Multi należy kliknąć na link 01-80, aby je zobaczyć.
W zakładzie 4z7 poszła mi jedna liczba o jeden obok,dałem 24 a oni25.Więc pech nadszedł.A Mag..jak masz słodycze do rozdania to jeszcze poproszę o wirtualny masaż pleców.
Nie pamiętam dokładnie ile kupiłem dzisiaj zdrapek,ale conajmniej pięć słoni i nawet nie miałem zwrotu i jeszce gorączkę i kosci szóstki.I kompletnie nic na zdrapkach nie było.
Jak niedawno pisałem miałem dużą poprawę w kręgoslupie aż do momentu że mnie znów pogięło.I znów skazany na męki.
Podaję tragiczną godzinę nadania kuponów:16.21.29.Mijesce:kiosk.Osoba przyjmująca zakłady:kobieta.Trafione liczby to 2,22,36,74(4z7),19,51,68(3z7)i 28(1z7)
trochę mnie przygnebiło,że ostatnio jak bywam na mszach o uzdrowienie,nikt się nie zgłasza uzdrowiony.Musi być jakaś blokada wśród ludzi.Bo Jezus jest,a jak napisał Tardif przepowiadaniu ewangelii muszą towarzyszyć znaki i cuda.
prawdopodobnie to przywiązanie do pieniedzy,bo nikt nie otrzyma darów od Boga kto kocha pieniądze.Dlatego np.Pio lub święty Gerard otrzymali dar uzdrawiania od Boga bo byli od tego przywiązania wolni.
dziwi mnie mój ciągły pech w grze,bo przecież mniejsze wygrane ciągle padają,a mi jakoś nie wychodzi gra.
Np,dzisiaj widziałem wystawiony za szybką kupon,ktoś grał za 15 zeta i trafił 7z10 z plusem.
?
Mag.uś. Będę jeszcze przez godzinę.
Mag.uś. Ja Tobie nic nie przesyłałem. W tym tygodniu przeprowadzam testy. Spróbuje coś wymyślić na sobotę.
Trudno się pisze na chat:(pomyśl i tym co wczoraj napisałeś (j............)tak wyszło:)
Mała uwaga techniczna. Mój ostatni wpis gdzieś przepadł. :(
Jeszcze raz napisze to samo. Mag. Nic nie wysyłałem do Ciebie. Moje imię jest na inną literę. Uwaga na 8.
Dzień dobry :)
i weszła parka 2,3 :) a na dzisiaj 65,66
i weszła parka 2,3 :) a na dzisiaj 65,66
Witam z rana.
Pasko - ten nowy chat - OK, podoba mi się.
"do głosu dojdą właściwe osoby." - wątpię, wymarły.
Co do wyborów, to i politycy i dziennikarze zachowują się jak debile. Jak to niby elektorat Napieralskiego ma decydować na jednego z pozostałych.? TO chore.
Jeśli np. ja głosowałem za nim, to byłoby wręcz niesmaczne i nieuczciwe popieranie jednego z przeciwnych opcji.
Albo ktoś hołduje pewnym zasadom, albo nie. Takie chorągiewki są najgorsze.
Kogo poprę?
Może inaczej "kogo witam, kogo goszczę?"...
Pasko - ten nowy chat - OK, podoba mi się.
"do głosu dojdą właściwe osoby." - wątpię, wymarły.
Co do wyborów, to i politycy i dziennikarze zachowują się jak debile. Jak to niby elektorat Napieralskiego ma decydować na jednego z pozostałych.? TO chore.
Jeśli np. ja głosowałem za nim, to byłoby wręcz niesmaczne i nieuczciwe popieranie jednego z przeciwnych opcji.
Albo ktoś hołduje pewnym zasadom, albo nie. Takie chorągiewki są najgorsze.
Kogo poprę?
Może inaczej "kogo witam, kogo goszczę?"...
Pięknie wszystkich witam.....
gratulacje dla wczorajszych szczęśliwców
(brawo kathy)
SirMavins - mam nadzieję, że nie wymarły jednak......
gratulacje dla wczorajszych szczęśliwców
(brawo kathy)
SirMavins - mam nadzieję, że nie wymarły jednak......
SirMavins
wczoraj na WP przeczytałam:
"do drugiej tury przeszedł ten zły i jeszcze gorszy, będę głosował na tego złego"
dyplomata;)
wczoraj na WP przeczytałam:
"do drugiej tury przeszedł ten zły i jeszcze gorszy, będę głosował na tego złego"
dyplomata;)
kathy - witaj.
Obaj nie są najlepsi, więc rzeczywiście określenie trafne.
Obaj nie są najlepsi, więc rzeczywiście określenie trafne.
SirMawins
mam do Ciebie pytanie. powiedz mi jak to jest, że przy grze w mm 3/3. jak sobie pomyślę tylko o jakiejś trójce to ją losują, a jak skreślę to najwyżej 2/3 ;)))
to tak dla rozluźnienia po drażliwym temacie ;)
mam do Ciebie pytanie. powiedz mi jak to jest, że przy grze w mm 3/3. jak sobie pomyślę tylko o jakiejś trójce to ją losują, a jak skreślę to najwyżej 2/3 ;)))
to tak dla rozluźnienia po drażliwym temacie ;)
No to mniej więcej tak jest, że pierwsza myśl jest najlepsza.
Stosuję zasadę, że najpierw wybieram parkę i do tego dobieram jedna liczbę. Z tego robię 2 parki, a nie 3 - przy 2/3 jest zysk i to nie mały.
Na razie lecę.
Stosuję zasadę, że najpierw wybieram parkę i do tego dobieram jedna liczbę. Z tego robię 2 parki, a nie 3 - przy 2/3 jest zysk i to nie mały.
Na razie lecę.
Witam.
SirMavins>>>>>
Albo,to jest pomyłka,albo ja nie czaję.
Twoja opisana metoda jakoś mi nie pasuje.
Przy dwóch parkach zmontowanych z trzech liczb, farta trzeba,żeby para weszła.
SirMavins>>>>>
Albo,to jest pomyłka,albo ja nie czaję.
Twoja opisana metoda jakoś mi nie pasuje.
Przy dwóch parkach zmontowanych z trzech liczb, farta trzeba,żeby para weszła.